- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО VOL ***
не се опита да се баннеш гледам .. знаех си, внимание търсиш явно.
леле,как ме дразнете и двамата![]()
Вани нали те дразни ми тогава,защо отвръщаш на всеки негов коментар не те разбирам![]()
Илияне толкова ли ти липсва внимание,че постоянно се дразниш с всички във фъна![]()
развалихте ми настроението![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не можеш ли един ден да влезеш и като нормален човек да говориш ( пишеш) а не да се дразниш с тях
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
апф.. айде няа се занимавам с него.. тоооооооооооо се е видяло всичко![]()
с всички ни се дразнишПървоначално написано от Ashenvale
пф![]()
моля ?![]()
ми да.. някой хора не си знаят границите , а ти що не спиш ?
тебе пък какво те интересува той защо не спи ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
сигурноПървоначално написано от Ashenvale
![]()
лелллеел.. стоя си и ми се насълзяват очите...
зако тъй![]()
Болката в очите е обяснима, при продължително стоене пред компютър/телевизор.
или мъка/тъга. Релакс и треа, а тя седи само и се дразни на глупостите ми .. Нейна работа.