- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО VOL ***
да и като се ядосам и за най-малкото нещо почвам да рева ( да мисля) не знам,какво ми става![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UA8rcLvS1BY&ob=av2e[/youtube]![]()
![]()
![]()
wwwe're gonna get you weeetwe're gonnaa make you sweatt...aa night you won't forgettt..aare you readyyy for...
![]()
mmdaaa... познатии ..Първоначално написано от bubkaa93
просто спри да мислиш за нещата![]()
Вани,ако можех![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз как мога ти давам съвети дету и аз не ги слушам![]()
аз вече 2 нощи подред не спя , а мисляяя.. и мисляяя...
и стигам до един извод и все ще се намеря никой дету да ми попречи..
просто се прибери и даже всичко да е така,както е било да не ти пука,ако знаеш,как искам да съм си при мамчето и да се нарева и да и разкажа всичко,но не аз съм при тоя пф както и да е едва ли ти се слушат драмите ми![]()
хайде аз ставам![]()
котенца мръсни гадникакво си прайкате ?
![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
00kk11 ти кравичка ли си душата ?Първоначално написано от 00kk11
![]()
тц аз съм гоwемо мъжко говедоПървоначално написано от simi4ka
![]()
![]()
![]()
здравейте,какво правите ?
бтв говедо таковаПървоначално написано от 00kk11
искам да знам на колко си как се казваш и коя зодия си ?
Охо, ами аз слушам музика, гледам феисбук, чатя в скаип и така.Първоначално написано от bubkaa93
Ти?
ще гледам някой филм ...
мм. . кой мислиш да гледаш?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
търся някоя драма
аз като тръгна да си търся някоя драма и накрая става така, че гледам хорър, защото нищо не си харесвам![]()
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Alpha Dog не е лош. По действителен случай е, с участието на Тимбърлейк.Първоначално написано от bubkaa93
тегля го ;д после ще гледам Изборът на ГрейсиПървоначално написано от Thrombocyte
Имаше едни Кidulthood и Adulthood, които също са култови за англ. кино. Може да срещнеш сюжетите близки до живота ти.
да да мерси,но искам нещо по романтично![]()