.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Фен Аватара на stephaniie
    Град
    Bulgaria

Търся определен филм. Много е спешно !!!

Хора , моля ви , помогнете !! От 2-3 дни си мисля за един филм и не мога да си го изкарам от акъла . Проблемът обаче е че съм го гледала много отдавна и нищо не си спомням от него .. Сещам се как изглежда актьора но не му знам името , прилича малко на Райън Гослинг или Леонардо ди Каприо ( момчето е много симпатично , постоянно носише някакви ризи и панталони с тиранти , с руса зализана назад коса е и светли очи , скулите му са много очертани по това го запомних ). Всъщност във филма не се сещам точно за какво се разправяше , но мисля че между него и момичето любовта беше невъзможна. И все пак ако абсолютно нищо не се сетите за филма може да дадете предположения за актьора. Описах го колкото можах добре
    Благодаря ви предварително , много ще ми помогнете !!

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен
    Сещам се само за Waiting for Forever?

Град
    Русе
    The Notebook ?

Мега фен Аватара на Blab
    кажи горе-долу на колко си и приблизително колко отдавна е "отдавна"(или предположи година или интервал от години за филма), защото без показател за време, могат да се ровят всякакви заглавия.

също - персонажите тийнейджъри ли са или големи хора?

и последно:Д - по какво прилича на Райън и по какво на Лео, защото по мое мнение двамата нямат нищо общо?

едит:
    примерно Мат Деймън винаги ми е приличал на Лео, но нито единият няма ясно изразени скули. също и Райън.
    //като чуя "скули" и се сещам за Итън Хоук:Д

Голям фен
    A walk to remember ?
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    Bulgaria
    victoriassecret1 - не е този филма , но благодаря все пак , ще го гледам и този .

Blab - предполагам че не е по стар от 2000 година ;d но все пак си е много време .

Приликата : предполагам че ми прилича на Райън Гослинг заради ролята му от филма '' The Notebook '' както и заради косата когато я заглажда назад , а на Леонардо ди Каприо заради красивите му сини очи и пак заради прическата За жалост не е от тези актьори които ми каза ..

Все пак мерси много и ако се сетиш за още някои актьор горе/долу по нещо да прилича на описанието много ще ми помогнеш.

Град
    Bulgaria
    Моля ви , ПОМАГАЙТЕ !!

Мега фен Аватара на Blab
    възможно ли е да е Зак Ефрон в тази лента - http://www.imdb.com/title/tt1175506/ ?
    давай всичко, за което се сетиш, много мразя да не мога да се сетя нещо:Д

Град
    Bulgaria
    Не не е Зак Ефрон , мисля че е по-възрастен е от него.
    Аз също мразя така да не мога да сетя и вече 3-4 дена само това ми е в главата .
    Много добре си спомням как изглежда героя , сякаш вчера съм гледала филма. Жалко че няма как да видиш и ти
    Други детайли които се сещам за актьора са че имаше тънки устни , и кучешките му зъби бяха по-изострени , слабичък е .
    Филмът беше романтичен със сигурност но нищо повече не мога да се сетя

Мега фен Аватара на Blab

а Джъд? изобщо, актьорът известен ли е или не особено? филмът да не е тв филм? американски ли е според теб?

а може ли да е екранизация на чиклит романче?

в какви години се развива действието? среда - град, предградие, край морето, всякакви малки ключови думи и ще го намерим.

Град
    Bulgaria
    Не е и този . Актьорът не е чак толкова известен , но все пак се знае защото си е хубавичък . Не си спомням много добре мисля че беше в градче , но малко и пусто , а годините на актьора са от 25 до 40 повече не му давам ;dd . А сега пък като се сетих че бях гледала '' Freaky Friday '' и Чад Майкъл Мъри там нали е с по-дълга коса , сега и на него взе да ми заприличва с такава прическа .... Оххх много е трудно

Град
    Bulgaria
    Много съм щастлива !!
    Вчера случайно си дръпнах един филм и актьора който търсех беше в главната роля Както си лежах и гледах направо скочих хаха .
    Актьора се казва Erik von Detten , не е чак толкова хубав колкото си го спомням Ако случайно някой се сети , може да напише някой филм от тези в които участва , че са страшно много и не ми се търси толкова !!

Мега фен Аватара на Blab
    ооо, този е от Динотопия:Д
    радвам се, че си го открила)

Град
    Bulgaria
    Интересното е че мислех да се отказвам да го търся вече и съвсем случайно попаднах на него . А някой може ли да ми каже филми подобни на :
    1. '' Never Back Down ''
    2. '' Rich Kids ''
    3. '' Twilight ''
    4. '' G.I. Joe: The Rise of Cobra ''
    5. '' The Jerk Theory '' << и като този ако може повечко , много ми хареса :P .

И последно да попитам , дано не ставам много нахална .. ако може да ми кажете няколко хубавички , мускулести ( не е задължително ) актьори

Повече от фен Аватара на punksss
    За хубави актьори, първата ми асоциация е Wentworth Miller

Град
    Bulgaria
    Даа , съгласна съм много е хубав :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове