.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Пудра за лице? Съвети

Правя темата, защото не съм никак веща по гримирането с фон дъо тен или пудра, а тъй като от първото бяха останала разочарована, защото ми запуваше порите, искам да попитам и пудрата ли ги запушва така?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Зависи от пудрата. Но откакто едно момичето от форума ми каза за
    http://1.bp.blogspot.com/_5zdtyMtB7B.../truematch.jpg
    тази пудра, фондьотен вече не използвам. Не ми запушва въобще порите, ако съм си почистила лицето правилно и съм сложила крем за основа, издържа доста, водоустойчива я водят, та в тези горещини не се разтича/размазва и т.н. Мисля, че важното е да си купиш качествена козметика. Първоначално ми се свидиха малко 30лв за пудра, но след това разбрах, че като я ползвам половин година, че и нагоре, даже излиза по-евтино.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Като казаха преди мен - зависи от пудрата. По-добре дай малко повече пари, но вземи нещо качествено. Чувала съм, че на Burjois са мн добри. Аз използвам тази:

No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Горещо ти препоръчвам Artdeco Pure Mineral Powder Foundation

А от Зоя.бг на същата цена има Био фондьотен пудра, която е страхотна, марката е Lily Lolo. Има голям избор от цветове. Повече инфо, тук: http://www.zoya.bg/shop/Гримове.60

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си