- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кой се казва така? / Vol. ****/
не познавам
Ангел?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
стара позната
Силвена?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
не познавам
Радо?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Много добър приятел. <3
Николай?
Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3
хубавец, хубавец,с тяло на боец ;д
Боби?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
бъдещ съученики още един с който бяхме в една група в детската градина :Д
Карина?
не познавам
Мартина?
доста хора![]()
Димитър ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
много хора
Христина ?
не познавам
Кристина ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
приятелка
Петър?
сестра на една бивша съученичка
Емил?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
не познавам
Марио ?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
братовчеда
Боряна?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
едно приятелче
Красимир?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче