.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Балсам за коса без отмиване

Търся си балсам за коса без отмиване,но все не намирам.Преди ползвах един , но сега нещо изчезна.Ще ви помоля да ми препоръчате някакъв към 3лв.Знам че очаквам за толкова малко пари добро качество, но засега такива са ми възможностите.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Бих ти препоръчала на Глис, но щом искаш до 3лв. си вземи на Евтерпа. Не съм ползвала, но съм чувала много добри мнения.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Бих ти препоръчала на Глис, но щом искаш до 3лв. си вземи на Евтерпа. Не съм ползвала, но съм чувала много добри мнения.
    аз пък все отрицателни мнения чувам за евтерпа .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Къде се продава? Никога не съм виждала ..

Супер фен Аватара на lqlq89
    Навсякъде го има по козметичните магазини. Те са няколко вида: този, един зелен съм виждала пак без отмиване, има и с отмиване.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Град
    най - доbре сама
    по-добре събери малко повече пари ЕСТ че ако имаш възможност .. на Евтерпа съм ползвала , и какви ли не евтини марки и знаеш ли к'во стана от всички евтини балсами който си купих тогава можеше да си купя два хубави.. исках да спестя и три дена под ред купувах глупости .. станаха около 15лв.. вземи си някъкъв по - скъп но със качество
    никога не е късно да направиш на мръсника, мръсно .. колкото по-късно толкова по-мръсно ..
    не ми пука брат, казвам го широко и отворено сърцето ми за боклуци вече е затворено !! ..
    И В ЕДНО СЪМ СИГУРНА, АЗ ЩЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНА В СЪРЦЕТО ТИ ..

Pantenola ne e nikak losh.Osobeno za tezi pari..edva li 6te nameri6 ne6to po-dobro.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си