- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Балсам за коса без отмиване
Търся си балсам за коса без отмиване,но все не намирам.Преди ползвах един , но сега нещо изчезна.Ще ви помоля да ми препоръчате някакъв към 3лв.Знам че очаквам за толкова малко пари добро качество, но засега такива са ми възможностите.
Бих ти препоръчала на Глис, но щом искаш до 3лв. си вземи на Евтерпа. Не съм ползвала, но съм чувала много добри мнения.![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
аз пък все отрицателни мнения чувам за евтерпаПървоначално написано от LudotoDevoiche
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Къде се продава? Никога не съм виждала ..Първоначално написано от lqlq89
Навсякъде го има по козметичните магазини. Те са няколко вида: този, един зелен съм виждала пак без отмиване, има и с отмиване.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
по-добре събери малко повече пари ЕСТ че ако имаш възможност .. на Евтерпа съм ползвала , и какви ли не евтини марки и знаеш ли к'во стана от всички евтини балсами който си купих тогава можеше да си купя два хубави.. исках да спестя и три дена под ред купувах глупости .. станаха около 15лв.. вземи си някъкъв по - скъп но със качество
никога не е късно да направиш на мръсника, мръсно .. колкото по-късно толкова по-мръсно ..![]()
не ми пука брат, казвам го широко и отворено сърцето ми за боклуци вече е затворено !! ..
И В ЕДНО СЪМ СИГУРНА, АЗ ЩЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНА В СЪРЦЕТО ТИ ..