- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа на черта
Мисля да сменя малко прическата. Понеже прочетох, че косата на пластове се къдри, мисля да я направя на черта. Моята е чуплива и то супер нестандартноОтпред имам 2 кичура напълно безформени и дори когато се начупвам с пяна/дифузер или каквото и да било друго обикновено те убиват цялата идея на прическата, тъй като са различни, а не мога да се занимавам да ги къдря с пресата, не се получава същото. Та мисълта ми е, ако се подстригна на черта и я подръпвам отвреме навреме с пресата дали ще ми се получи нещо не толкова чупливо?
Косата ми представлява ето това :
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1238882_n.jpg
само че е мааалко по-къдрава от това, тъй като тук ми е съвсем леко изправяна с преса
Е, какво мислите?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Косата ти е гъста, на черта ще стои смешно..
Можеш да я филираш малко.
Недей да се подстригваш на черта.Ще стане бухнала,няма да стои наникъде и може би ще се накъдри още повече.
Косата ми не е чак толкова гъста, но все пак. Чертата само за по-редки коси ли е? На мен честно казано не ми беше правило такова впечатлениеНе знам, но искам някаква промяна, защото от много време съм с такава коса, пробвала съм по-къса и леко филирана, да беше по-права и гладка, но ми стоеше ужасно. А после, докато порастваше имаше форма на гъба - бухнала отдолу
Затова ще чакам още мнения, можете да давата предложения и за други прически. Знам, че е по-лесно да отида на фризьор, но щом съм там думите на всичките фризьорки са "това е най-доброто решение за твоята коса", а като си харесам нещо по каталози ми казват "няма да стане защото.. еди какво си". Омръзна ми, не искам цял живот да съм така, ние с чупливите коси сме проклети
![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Така е,за жалост.И аз съм в твоето положение,косата ми е горе-долу като твойта,хич не си я харесвам ама какво да се прави ;д Много е гадно примерно ако искаш бретон - постоянно ти се начупва и седи грозно.Ще следя темата,че и аз искам нещо ново.Първоначално написано от FuckingFreak
Аз до преди 2 месеца или 3 бях с бретон. 1 година и повече го държах и всеки ден го изправях. Е да, ама ми писна..![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Подстриганата на черта коса попринцип е за естествено прави коси или такива, които не ги бърка да се изправят всеки ден.Също става и за хубаво къдрави коси, а не чупливите.То не, че не става, но иска повече игра, която както всички знаем в даден момент писва.Всеки сам си решава.![]()
Big or small, lies are lies!
Ще си прецакаш косата за цял живот.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Според мен си е хубаво на черта, нищо, че е гъста. Като я изправиш хубаво ще стои много добре. Но е тва, че след всяко къпане трябва да я изправяш, за да не седи като купа сено. От опит ти го казвам, понеже сътворих същото, а и на мен ми е чупливокъдравка.
Благодаря ви момичета! Сигурно ще бъде по-натам, като си взема по-качествена преса. Не че с тази не става да се изправям, но просто ми отнема 40 минути хубавото изправяне и за това го правя рядко. А и сега заради степените, ако я подстригна на черта ще ми бъде с дължина до раменете, което не ме устройва..![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
моля те не се прави на черта,изобщо няма да седи добре..като се изправиш ще си все едно си бръкнала в контактафилирай я много,можеш да се направиш на пластове,един бритон и изправяне всеки ден и може и да стане
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
На черта и според мен няма да ти отива!
За косата ти си представям нещо такова:
http://prikachi.com/images/73/3629073x.jpg (аз му викам на триъгълник)
Ако не знаех какви са последиците от филирането щях да ти го предложа, за да се "поукроти" косата, но сега категорично не го препоръчвам ..![]()
Имаш хубава коса .. сплитай я, вместо да я изправяш всекидневно!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не я изправям точно всеки ден, но напоследък или я къдря с пяна, или я поизправям леко, че иначе е голяма гавра с мен като цяло.Иначе tonie__ косата ми по принцип е на степени и бях до преди няколко месеца с бретон (прав) но просто вече ми омръзна. А и си е голяма играчка, защото косата ми например след баня се изправя много трудно и трябва да се къпя задължително вечер. трябва да слагам по солидно количество лак всеки път за да ми държи, защото 3 косъма да се размърдат и вече плътния прав бретон отива на вятъра. Благодаря ви все пак, значи явно ще си чакам само да ми порастне и да направя по-голяма граница м/у най-късия и най-дългия ми пласт.
...но във тебе като рана
"Защо?"