.

Виж резултатите на анкетата: Изправяте ли косата си ?

Гласували
83. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Всеки ден

11 13,25%
  • 2-3 пъти в седмицата

24 28,92%
  • 1-2 пъти в месеца

21 25,30%
  • Не я изправям

11 13,25%
  • Няколко пъти в годината

16 19,28%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от canopy_
    Цитирай Първоначално написано от zvezdiichkataa
    Цитирай Първоначално написано от canopy_
    Моята коса е къдрава, но ако след баня не я издухам малко със сешоара стои гадно, т.е сплескана. За това си слагам една кърпа, която попива водата, стоя така час-два, според времето с което разполагам. После я изсушавам (с главата надолу). Така става по обемна и небрежна.
    Преди си я изправях постоянно и си я бях съсипала. Намери начин, чрез които да спреш с това изправяне. Например има толкова много продукти за оформяне на къдрици.
    еее, като са толкова много дай 2-3 примера да е по-хубаво накъдрена БЕЗ да я горя .. :X
    Ти четеш ли? Пише 'продукти', а не 'начини'. Отиваш в съответния магазин и търсиш продукта според косата си.
    ауу объркала съм, бе .. ч0вещинка , хъхъх .. хубаво иначе

Повече от фен
    Аз преди я къдрех почти всеки ден Сега нещо започнах да се харесвам с права коса и започнах често да се изправям
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Цитирай Първоначално написано от plamuu
    И аз съм така - със супер къдрава коса и всеки ден я изправям. А през лятото я изправям само след къпане и като се извият крайчетата я намачквам с пяна и връзвам на кок. И плитките са вариант , но на мене лично не ми стоят.

Мм, иначе можеш още докато е влажна косата да я намачкваш с пяна, много добре става .
    мерси за съвета, страшна си

. Мм междудругото, може да се правиш и с някакви едри ролки , така ще изглежда все едно си се правила на маша с голям диаметър и няма да си гориш косата.

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от Alekssandyr
    Абе.. аз съм момче, ама и мен ме е яд, че ми е чуплива косата.. щот прическите, които ми харесват са за хора с доста по-права от моята коса и направо откачам ..
    ами аз по принцип не харесвам момчета с къдрави коси, но можеш да си купиш лак за коса и да си вдигаш косата нагоре, пък отдолу да я залижеш не мога да ти кажа по какъв начин .. имам един приятел с къдрава коса и така прави .. ще го питам как се зализва и ще ти пиша, но става хубаво

Съвет - не прави горното нещо.
    Нищо лично.

И аз съм така - със супер къдрава коса и всеки ден я изправям. А през лятото я изправям само след къпане и като се извият крайчетата я намачквам с пяна и връзвам на кок. И плитките са вариант , но на мене лично не ми стоят.

Мм, иначе можеш още докато е влажна косата да я намачкваш с пяна, много добре става .
    мерси за съвета, страшна си

. Мм междудругото, може да се правиш и с някакви едри ролки , така ще изглежда все едно си се правила на маша с голям диаметър и няма да си гориш косата.
    мерси (:
    70 начина да задоволиш жена :
    69 + разходка по магазините !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си