- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Гасиш лампата, заключваш вратата или викаш за помощ?
викам
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
заключвам от външаната страна![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аз ще изгася лампата![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
помош![]()
вратата :P
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
тва се знае... ;д
вратата, светлините и викам{ p}}
awerw♥
хихи :PПървоначално написано от sapphire5
sapphire5![]()
Първоначално написано от sapphire5
awerw♥
заключвам и изгасям лампата![]()
sapphire5![]()
после ти почваш да крещиш![]()
лампата ;д
sapphire5![]()
awerw♥
да не ми се обиди няма да правя нищо![]()
sapphire5![]()
никой не се е обиждал .. този път заключвам и ти пея "пооомощ"![]()
![]()
лампатааааа![]()
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
awerw♥
излизам през вратата без да викам за помощ
Stand Your Ground