- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Oтносно презервативите !
Ще ме извинявате ако има такава тема , но искам да попитам какъв размер са презервативите по конкретно (Дюрекс) защото не знам какви да си купя :С в смисъл С-(Колко сантиметра) М- колко - Л- колко и т.н.
Моля за бърз отговор без излишни коментари :С
Never back down!
Все още чакам отговор ... някой ако знае със сигурност няма да му навредят 2-те минути отделено време ...
Never back down!
Благодаря за полезния отговор... за това време което написа ВЗЕМИ СИ ХС можеше просто да ми кажеш размерите...
Never back down!
Дискриминация ли надушвам???Първоначално написано от miminko
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
тая уста за кво ти е ?отиваш и питаш ,даже може да се събуеш ,да не сбърка случайно![]()
love is gone!
Никога не съм питал за размер.. Даже не съм забелязал да имат .. Тези, които си взимам, са ми добре..
Чак се почувствах задръстен..![]()
![]()
Размерите са им в милиметри. Тези, които аз знам и съм виждала са:
52,54,56 - като 56 мисля, че е най-големият. Размера го пише отзад на кутийката.
Тоя па, все едно ти е толкова огромен, че няма размер за теб....![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
52-56mm презерватиеи ли бе мен ... че ти къде си ги слагаш ? на кутрето ли ?Първоначално написано от SeXyMaCka
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Казвам това, което съм виждала да пише отзад на кутийката на Durex презервативите.Първоначално написано от DarkAngelOfHope
Да де, и става въпрос за диаметър, не за дължинаПървоначално написано от SeXyMaCka
![]()
Пуцаранке нали знаеш че правилата са за да се нарушават! Пък и честно казано ми е през kyра за правилата! А май ти не си научила шибаните правила и ми се правиш на оборотен или оборотна не те знам кво си!Първоначално написано от miminko
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Да съм казал че е огромен ? просто питах за да знам какъв да взема не съм казал "Пениса ми е 30 санта и няма мой размер омг ""Първоначално написано от MojoJojo88
Never back down!
Еми купи си каквито и да е, пробвай ги и тогава отсъждай...цъ....цъ...цъПървоначално написано от Nooblike
Презервативите са два размера - за хора и за негри. Категоризирай се сам и беж до аптеката.. Бахти чалоумните терзания имаш !!! И тоалетната хартия на размери си я купуваш ?!
Дай некви мерки. Sportex примерно имат L u XL. На мене ми стават и двата ама XL малко повече ми се изхлузват (не е като да падатама другите са ми малко по-точни)
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !