- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Губили ли сте роднина?
Губили ли сте роднина? Близък човек? Приятел?
Как сте преживяли смъртта му?
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Губила съм първи братовчед,който беше само на 18,просто се иска МНОГО време,търпение и страшно силна психика,зада не попаднеш в депресия.
Преживял съм 2 прабаби,2 прадядовци и дядо ми...За прабабите не тъгувах,чак толкова,но за дядо ми много трудно го преживях...
Губила съм да, все още ми е трудно и не мисля, че съм го преживяла- но времето лекува малко или много.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Нямам останали баба и дядо.Преди няколко месеца баба ми почина.Преживях го много тежко,тъй като тя ме беше отгледала,така да се каже.Като малка не съм била на детска градина,защото тя ме е гледала всеки божи ден.Как можеш да не страдаш,когато такъв човек си отиде?
Освен тях съм губила и братовчедка.За съжаление,това е още по-трагично.Не казвам,че загубата на баба и дядо не са лошо нещо,но да видиш човек,който си отива тоолкова млад..това е ужасяващо.Да си имал мечти до вчера,да си мислил за бъдещето си и на следващия ден да не си на този свят.. и то не по твоя грешка,а по грешка на един идиот(колкото и остро да звучи).Мога още много да говоря,но предполагам не му е времето.
Еми да....имала съм дядо (всъщност аз не...баща е на майка ми и е починал,когато тя е била на 14-15..) една прабаба почина преди 10-11 години,след това дъщеря й (не баба ми,а сестра й) .Преди няколко години и братовчедка (беше бебе),след това вуйчо ми(преди 3г.),а преди 1 друга моя прабаба.То има и още,но тия са ми доста по-близки.
С времето минава,но все още най-много ми е гадно за вуйчо![]()
Еми , да баща ми , който не познавам , но всъщност и не искам. Прабаба ми, която почина 2 седмици преди да стане на 100. Тя ме е отлгедала научила ме е да чета, беше ми мн тежко. И един, който попринцип е на леля ми баща , но понеже леля и мама не са от един той не ми се пада никакъв, но съм кръстена не него не знам при него бях по-малка и не беше тоолкова тежко...
I hate cold-blooded people !!!
Преглътваш го и продължаваш на преде!
прадядо ми, но не го помня добре, за това и тъгата ми не е силна .. само когато баба ми разказва за него, тогава ми става гадно ..
дядо ми Васил - преди 3 дена направи 5 години![]()
и прадядо ми - декември месец ще станат три години![]()
преди месец и един ден загубих адски добър приятел, може да се нарече бифшо гадже ...![]()
Но животът продължава..Не можем да направим нищо.
Скоро загубих дядо си. Честно казано още не съм го преживяла, бяхме изключително близки и не мога да свикна с мисълта, че няма да го видя повече.
При мен е същото. Много ми липсва!Първоначално написано от billytalent
![]()
Изгубих един от най-важните хора пред 7 години - Баба ми. Тя се грижише за мен, никога няма да я забравя как идваше да ме взима. Може да се каже, че тя ме е отгледала.
Преди 5 месеца баща ми почина...
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Да. Много е трудно и дълго време сънувах кошмари. Много обичах човека и смъртта му ме потресе. Преживях го чрез писане - едно от хобитата ми. Съчиняването на истории и попадането, макар и за кратко, в друг мой си свят, ми помогна много.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да, двама дядовци. С единият бяхме супер близки, но болестите не прощават..
*сън*
Ами едните ми баба и дядо са починали млади, още преди да се родя.. А другият ми дядо - още докато съм била бебе.. А сега ми остана само една едничка баба..![]()
Един дядо (по бащина линия) - не го познавам,починал когато тате е бил бебе.
Две прабаби и един прадядо - за тях не ми е толкова мъчно,някой не ги помня много
За щастие няма други..
+Първоначално написано от Monnie
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
да. роднина и приятел (твърде млад)
кофти се преживява...
Губила съм много добър приятел. Тогава и двамата бяхме на 13.
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
На 7 години загубих дядо си, с който прекарвах много време и много обичах. Предполагам, че понеже бях малка и не разбирах съвсем какво става ми беше по-лесно да го преживея. Сега, когато съм по-голяма ми е мъчно, че не съм успяла да го опозная по-добре като характер, защото знам, че е бил много добър човек![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Двете ми пра-баби. Бях на 9 и на 10 съответно. И те двете са ме възпитавали. Много ми липсват, да не говорим принципно за шока, който изживяваме, когато някой супер близък си отиде. Само времето лекува.
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Да, преди ~7 години почина дядо ми, ~5 г. - прабаба ми, и 3~ - баба ми; всичките по бащина линия. тежко ми беше, макар че не бях ного близка с тях.