- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде да си държа ръцете докато се целувам?
Здрасти, имам няколко въпроса. Къде да си държа ръцете докато се целувам? С момичето бяхме само приятели около 7 години, а от 2 месеца ходим аз съм ходил с няколко момичета преди нея, а тя не до сега не съм имал този проблем, но понеже тя няма опит не искам да я притискам или да я накарам да се почувства неудобно по някакъв начин. Като се целуваме я прегръщам но вчера тя направо ми сложи ръцете на дупето си и се притесних малко от това, нормално ли е? другият ми въпрос е как да и и кажа най-деликатно че като ме целува се натиска в устните ми със зъбите си? Проверих в търсачката за подобни теми но не намерих затова отварям тази, ако има същата извинявам се. На 20 години сме 2-та ако има значение.
Не бива да се притесняваш от това ,че тя е смела ... и е явно ,че не се притеснява от това ти да я докосваш ... по интимните части да речен отзад ... Вярно е ,че би било неприятно да и кажеш ,че прави нещо неприятно при целувката ,но опитай да се дръпнеш когато тя се натиска зъбите към устните ти.. другият вариант е да започнеш тема с това... "Хресва ли ти как се целувам" ще се почувства по-добре когато ти кажеш "Е не съм кой знае какво " или "Не ме бива много" след което би трябва тя също да те попита ... ии ти казваш лико на шега с усмивка "Леко ме хапеш ама нищо" или "Като вампирче си .. " нещо от сорта ... да го приеме на сериозно ,но не да го правиш на въпрос защото иначе би се притиснила и би и станало супер кофти... ии разбира се не и прекалено на шега да не си помисли ,че се базикаш ...
Вече това зависи дали разбира от майтари и от какъв вид майтапи разбираПомисли над това което ти казвам и сам прецени (НА 20 СИ)
![]()
![]()
![]()
![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
дръж ги на главата си! и й кажи с ръце на главата "коньоо изяде ми устата с тия зъби бее"
Ръцете на тила и започни да й говориш като Петър Стоянов. Ще схване.
Като не знаеш къде да си дършиш ръцете я хвани за пyтkaтa... и братооо докато не прочетох че сте на 20 си мислех че си поредния 13годишен пикльо!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Просто съм без коментар.
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Как си движиш главата докато правиш секс?
Ами когато се целуваме моите ръце са около врата мъ ,а неговите на дупето ми,може и около кръста.
хвани си палците на краката и така я целуни, ще й се стори странно в началото, но ще свикне![]()
На по 20 години сте,защо не седнете и поговорите като големи хора ? Къде да си сложил ръцете ? Тцтц. Добре,в предишните ти връзки къде си ги слагал ? Пък и явно няма да я притесни ако направиш като нея.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
О, боже. Просто й кажи. Пък т'ва че си слага ръцете ти на дупето си може само да те радва. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от theeye770
![]()
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Че тя сама си ти е показала къде да си слагаш ръцете![]()
С какви глупости се занимавате бе хора... Вече дотам ли стигнаха нещата, че да се обмисля как точно да се целуваш и къде да си държиш ръцете... Къде отиде тръпката от спонтанното?![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Където ти харесва , само не прекалявай![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Кирилица!
ShtrudeL
+1Първоначално написано от Done
![]()
![]()
![]()
![]()
"Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3
erotic...Първоначално написано от peace95
novasum![]()
nirvana13![]()
не бих целунал момиче на което мога да хвана носа с две ръцеПървоначално написано от Me4encety
![]()