.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Мокра поръчка

Ае хора някой може ли да ме насочи към някой,защото в момента никой от моите познати неможе да ми свърши подобна услуга.(не съм пиян).Знам,че мястото не е тук ама съм много на зор.
    The time's for sobieski

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Извинявай,просто не се сдържах ... И кого ще поръчаш?!Някой батко с парички,който ти е гепил гаджето ли?!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

Извинявай,просто не се сдържах ... И кого ще поръчаш?!Някой батко с парички,който ти е гепил гаджето ли?!

Ти се смееш ама не е смешно. Самия факт че му е щукнало подобно нещо говори в що за държава живеем.

хора не ме разсмивайте , моля ви

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Е то не зависи от държавата ... Мокри поръчки се правят навсякъде по света
    Друг е въпроса,че пича явно е гледал много мафиотски филми и е започнал да живее в свой собствен

дори да е сериозен ще му кажа ,че такава поръчка струва около 2 000 лева (жалко нали) , но просто , такива работи да търсиш в тийнфорум е най-глупавото нещо , което може да измислиш

И не си заслужава заради някакво дребно дразнене , не знам какво ти е направил човека , но това не е начина

Майтап бе хора,много се връзвате.Беше ме хванала глупоста и реших да драсна една темичка да видя дали ще има много изцепки ама като по чудо няма (само малко хейтърчета както винаги)
    The time's for sobieski

Не се бой, братле! Познавам един, който познава един, който ще те уреди за 1000 зелени. Върши си работата чисто и тихо, няма да има улики сочещи към теб.
    [b]Asshole / ˈ

10 000 бона и казвай кой

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Значи от закуските събрах 15лв. к'во можем да направим
    The time's for sobieski

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си