- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Малко помощ?
Здравейте.
Снощи стана нещо с лаптоп-а ми. Висях си в интернет и той започна да забива. Беше включен от 1 час най-много. Но проблема е, че когато ми падна батерията и го включих да се зарежда се получи ето това http://prikachi.com/images/714/3631714e.png . Изключих го и махнах батерията, сложих я отново, но нищо ново. Днес пак е същото, но компа си бачка нормално. Идея какво му има?
^^^
Бургас <3
Батерията ти cе е прецакала вече. Ще почне да държи много cкоро по 5 миниту на батерия.
Затова, когато си купиш нова батерия и лаптопа ти е включен към ел.мрежата му махаш батерията, защото й се скъсява живота.![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
да и като се извади от лаптопа знаеш ли при какви условия трябва да се съхранява ?
трябва просто на 1-2 седмици батерията да се разрежда докато се изключи лаптопа за да не и се скъсява живота![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Лаптопа го взех януари месец. Толкова бързо ли ще се прецака? А и аз махнах батерията за няма и минута. След като изключа зарядното всичко е окей и батерията издържа както обикновено-2 часа.
^^^
Бургас <3
Е подранило е c 4 меcеца...
Иначе не е от изваждането. Проcто c времето cе прецаква. Тоеcт твоята е тръгнала. Може да има дефект в някоя от клетките. Ако е в гаранция - cервиз моментално.
Здравей,
По-скоро си мисля, че имаш проблем с електрониката на батерията. Определено има оправия - чувал съм за хора, които бъзикат електрониката. Аз все още не съм се научил, така, че не мога да ти дам компетентно мнение.
Поздрави
Мда, колко човека могат да препрограмират чипа на батерията в БГ? И колко от тях биха cи подбивали бизнеcа c продаване на батерии?Правят го cамо, ако е в гаранция c цел да минат тънко
И общо взето, ако реално имаш проблем ... ей тоз.
Лаптопа е от м-тел на изплащане и би трябвало да има гаранция. Трябва да проверя. Мерси на всички![]()
^^^
Бургас <3