- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бенка!!!Моля за повече мнения по въпроса !!
Значи днес забелязах че ми е паднала бенката!И на мястото където беше бенката има нещо кафяво кръгло на форма ..да не би да е нова бенка ,а и това че ми е паднала бенката опасно ли е ??Моля ви за адекватни отговори
Според мен..иди на дерматолог! Не мисля,че е нова бенка, а остатъка от падналата бенка,която изглежда е дълбока.
Между другото и аз имам една бенка,която мисля,че скоро ще пада, защото е скъсана...![]()
Най-добре е да се консултираш с дерматолог!![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
ами бенката която падна беше по-тъмна ,а това кафеникавото е по-светло,за това се чудя какво еПървоначално написано от Bebee66
– Щом е паднала и нямаш оплаквания като болка, сърбеж или зачервяване - може да се поуспокоиш - най-малкото, от много нерви полза няма.
– В никакъв случай не чеши/чопли това място или около него.
– Може да се консултираш и с личния лекар и той да ти каже обща информация. Но ако много се притесняваш - работата си е за специалист-дерматолог.
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
Не ти трябват други мнения ... Щом става дума за бенка и най-вече за някаква промяна във формата/цвета/големината й то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да отидеш да ти я види дерматолог!!!
Точно така, това нещо може да бъде много опасно. Зарежи форума и ходи на дерматолог!Първоначално написано от 3oPuTy