.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Град
    На стадиона за бягане.

Лятна диария- НЕ СПИРА, ПОМОЩ!

Пуснах темата и в 'Здравни проблеми и болести', но ми се струва, че тук има посещаемост доста и реших и тук да потърся 'помощ' .... :/

Здравейте..
    Днес става точно една седмица откакто съм с диария, която е доста неприятна и е жълто зеленикава на цвят плюс това.. В петък отидох при личната си лекарка, която ми изписа 'Бисептол', активен въглен и 'Ентерол', а преди това мама ми беше купила 'Лопедиум' уж с незабавен ефект .. Трънци, НИЩО! Вчера си варих ориз, пих водата от ориза и за около 12 часа ми помогна и после пак вечерта имах разстройство, ядох и моркови и ориз и чай от билки, всякакви лайна вече, не знам.
    Та днес отивам да ми правят анализи да ми взимат фекална проба. Не знма каква е тази инфекция, но е някакъв ужас.
    Някой от вас или вашите познати оплаква ли се от същото? Всичко ми е добре, здрава се чувствам освен тази диария и подутите черва от време на време Досадно е наистина .. Ако имате някоя домашна рецепта, моля споделете......
    Благодаря.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    имаше някаква синя билка, ще питам баба ми как се казва и ще ти напиша лично..
    а иначе какво ядеш през деня?
    препечени филии, варени картофи

виж имодиум плюс, на мен лично винаги ми помага и то много бързо, до 15мин.-половин час съм се оправила напълно..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Пловдив
    препечени филии яко
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Повече от фен
    Блатния аир го препоръчват за такива стомашни разстройства.

Голям фен
    Имодиум!!!!
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Компот от дренки - и сока,и плодовете.Като малка само това ме оправяше,но си е гадничко
    А иначе - спокойно,явно е някакъв вирус.Майка и аз бяхме същите преди около 2-3 седмици.При мен даже имаше и гадене,и главоболие,и отпадналост.Наблягай на картофи,препечени филийки и солети,пий си хаповете и така

Мега фен Аватара на babity
    Аз съм така всяко лято, не се притеснявай, не съм умряла. Това лято, вече един месец, непрестанно съм с диария. Ще ме прощавате за езика, ама каквото хапна, както го хапна, така излиза. Но не се чувствам зле и затова не се тъпча с боклуци за стягане.

Мега фен Аватара на Colouring
    Компот от дренки!Помага много.
    И малко по-драстично - чувала съм,че и оцетът много помагал,но не знам точно как се приема,пък и ми се вижда доста гадно и нездравословно.

Голям фен Аватара на joannalof
    1-2 капки йод с вода - винаги ми помага има неприятен вкус,но е кратко и има ефект. Също така яж варени картофи,банани,царевица,те стягат.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    На стадиона за бягане.
    Благодаря за съветите
    Аз вече си дадох проба за изследване, след 3 дена щели да излязат резултатите ..
    Тва с дренките трябва да го пробвам ..
    В интерес на истината и аз се чувствам добре, само тая тъпата диария иначе нито съм отпаднала нито нищо тренировки всичко си карам проблеми няма ... и все пак е неприятно и неудобно..
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен Аватара на Infinity
    Компотът от дренки наистина помага, но и мисля, че сладкото от рози беше много ефективно. Не съм сигурна само дали " отпича" или " запича "
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Неееееее, в никакъв случай сладко от рози. Разхлабва!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Infinity
    Хах, поне ми реши чуденката.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Добре щеше да я подредиш.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на katericArofl
    Както каза Тони - препечени филии и като цяло сухи храни-бисквити, сухари, къмв тях може и сирене.. за медикаменти не знам.

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    ^ а от плодовете-може банани и мисля че и домати в огромни количества

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Лимоновия сок "свива" корема и помага срещу диария и повръщане.

П.П. Във Варна има мноооого гаден вирус, поне няколко познати са го хванали...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Компот от дренки
    ПРахчета Смекта от аптеката смесваш го с 2-3 лъжици кисело мляко и го ядеш 2-3 пъти на ден по 1 прахче
    Оцет
    Препечени филийки със сирене

Супер фен Аватара на fuckme
    Смектата може и с малко вода да се разтвори и да се изпие на 2-3 глътки, успех

Цитирай Първоначално написано от Yankee
    ^ а от плодовете-може банани и мисля че и домати в огромни количества
    За банани не знам ама НЕ домати
    Нямаше логика,беше любов.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Компот от дренки, препечени филийки, оцет и сурово бобче (внимавай да не се задавиш, ако решиш да го пробваш).

Кола+сладолед
    Guest

Кола+сладолед=диария.

Здравейте аз съм момче на 15 и ще ви разкажа какво ми се случи.Значи излязохме с приятел беше горещо и се чудехме за да се охладим дали да си вземем сладолед или кола затова взехме и от двете което беше грешка.понеже беше горещо и сладоледите се топяха бързо за това ги смесихе и разтарсихме бутилката и когато ги изпихме........след около 10 минути се усети ефекта.Нещо се наду в мен сякаш вулкан щеше да изригне бягах до нас като правих неуспешни опити да потуша "вулкана" след като стигнах до нас и си излях душата излизаше лаино след лаино пръдя след пръдя дрисок след дрисок и това мъчение продалжи 40 минути без почивка и след като приклиучи лежах половин час се едно бях ебал и от тогава разбрах че ако ще ядеш сладолед и кола ще са по отделно........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си