.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Кое училище е по-хубаво?

Здравейте, колебая се кое училище да избера... В момента съм за 10 клас и искам да се преместя в друго училище.. Колебая се между (131 СОУ и 138 СОУ) .Кажете ми ако сте имали някаква информация и наблудения и ми кажете кое от двете училища е по-хубаво ? (град. СОФИЯ)

Град
    Bulgaria
    Тези двете не ги знам,но ти препоръчвам.. Това: ПГЕБ "Проф. д-р Асен Златаров"

Да, благодаря.. но имам едно затруднение това ще ми е първа година в София , имам предвид, че досега съм живял в друг град, и незнам изобщо града, затова мисля училището да е по-близко до нас.. надявам се да ме разбирате

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от m4r1o
    Да, благодаря.. но имам едно затруднение това ще ми е първа година в София , имам предвид, че досега съм живял в друг град, и незнам изобщо града, затова мисля училището да е по-близко до нас.. надявам се да ме разбирате

Дамм.. И аз съм минавал по този път.. В кой квартал живееш.. [или ще живееш] .. да ти кажа .. училищата в софия са много по различни от другите градове! ..затова трябва да си намериш подходящо училище.. аз например съм се местил 3-4 пъти докато не намеря подходящото .. Toва училище за мен е най спокойното и подходящо място..Но както си прецениш ти

Taзи година ли ще си 10-ти клас?

Цитирай Първоначално написано от MartyD

Дамм.. И аз съм минавал по този път.. В кой квартал живееш.. [или ще живееш] .. да ти кажа .. училищата в софия са много по различни от другите градове! ..затова трябва да си намериш подходящо училище.. аз например съм се местил 3-4 пъти докато не намеря подходящото .. Toва училище за мен е най спокойното и подходящо място..Но както си прецениш ти

Да , в десети клас ще съм .. относно квартала, разбрах, че ще сме в Гео Милев . Внимателно бях прегледал картата на София и най-близките училища бяха тези които по-горе споменах.. Може ли да ми обясните с какво училищата в София са по-различни от другите градове?

Голям фен
    За мен 138-мо е по-добро . Има готини хора и добри учители за другото не знам много но не ти го препоръчвам . София е голям град и няма да ти е много лесно , но ще се справиш . А училищата са на по-високо ниво учителите също . Успех !

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от MartyD

Да , в десети клас ще съм .. относно квартала, разбрах, че ще сме в Гео Милев . Внимателно бях прегледал картата на София и най-близките училища бяха тези които по-горе споменах.. Може ли да ми обясните с какво училищата в София са по-различни от другите градове?
    Имаш лично съобщение! Няма нужда да говориш на Вие .. Не съм Чичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си