- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Самобръсначка за цяло тяло?
Някой от вас ползва ли такава, какви са ви впечатленията, върши ли работа - в смисъл, достатъчно ниско ли отрязва космите, че да не бодат, примерно?Ей в тази се загледах и се чудя дали си струва - http://technomarket.bg/products/0907...hilips-tt-2020
ne sam probval takova neshto,ama ne e li po-dobre epilator
^ Да ,по-добре е епилатор или кола-маско,но... си има болка. Не е болка за умиране,де. Но явно автора/авторката е решил/а,че иска самобръсначка.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За цялото тяло като че ли е по-добре кола маска или епилатор, зависи на кое ще издържиш повече. Самобръсначка... нее![]()
Добре, ама защо не? Не маха ли добре космите? Това искам да разбера...
Никога не съм се занимавал с шибани епилатори, кола маски и т.н.
Когато трябва да се бръсна взимам най-обикновен Жилет, бръсна си лицето после интимните части и го хвърлям в кофата.
^^ всичко хубаво, ама той говори за цялото тялотоест корем, гърди и тн..
След самобръсначката космите ще излязат на 2-3 ден, след кола-маската - 2-3 седмици. Направи си сметката
Е, аз също не търся начин да заприличам на охлюв, а как да ми е по-лесно да махам космите на по-стандартните места![]()
Както казах за мен най-удобно е така нареченото "бикче" и за няма и десет минути съм готов.
стиснете зъби и си направете кола маска-не е гейско ако си като маймуна в крака,ръце и гърди и прочие
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Е как успяваш толкова бързо? Без да се изпонарежеш?
К'во му е трудното да мина няколко квадратни сантиметра лице, мишници и к*р?
...Обаче като си представя как кола-маската ми дърпа...нали...и ми се отщява!!!Първоначално написано от tonie__
Ами...на мен ми е много трудно с гънките на кожатаПървоначално написано от Interfector
![]()
С епилатора не боли изобщо, това ако е болка... хахах !
Ако ще инвестираш 60 лв. дай ги за епилатор. Не знам как ще е по гърдите, но под мишниците и интимностите не боли. А и след това ще си махаш космите по веднъж на месец, а не всеки ден. Помисли.
За интимностите сигурна ли си?!Първоначално написано от koshtramba
![]()
Ми на мен ми беше по-трудно само 1-вите 2-3 пъти. Просто с епилатора действах на по-малки зони с приставката.Боли, но се търпи. Не бъди женчо! Един съвет, карай на почивки когато те заболи, но трябва да имаш търпение.На мене вече не ми се занимава и си действам без приставка. По-бързо е. Иначе, дори да те боли в началото, после няма да е такаУспех.
Дано. Благодаря!Първоначално написано от koshtramba
Просто няма смисъл да се набиеш с 60 лв, като можеш да дадеш същите пари за приличен епилатор, с който ще свикнеш. Препоръчвам ти Philips, ето този е по като за мъж и е доста добър :
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-HP-6402/00
Принципно ми е странно мъж с епилатор, но като се замисля - защо не? (Само не си епилирай краката, моля те! Всичко друго, само не и тях!)
Краката и ръцете нямаПървоначално написано от koshtramba
![]()
Благодаря ти, че потърси вместо менПървоначално написано от koshtramba
![]()
Е, ти можеш да си намериш и нещо, което да ти хареса повече, но се съмнявам да намериш нещо по-добро за тази цена. Аз съм фен на Philips. Новия ми епилатор е подобен и е страхотен! Преродих се просто! Всичките ги хваща с корените. Ако все пак решиш да се разровиш сам за друг епилатор, гледай да е с дискове, а не с пинцети.
Ъ, до колкото съм запозната, с дискове се накъсват повече косми, отколкото с пинсети..
Saatana! Vittu! Perkele!