- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате да похапвате сладко,а няма какво?
Хора като сте си увас,и ви се преияде нещо сладичко какво правите?
Aз изрових едни бисквити,намазах си ги с масалце и сладко от ягоди,и така си задоволих нуждата от сладко. А вие как процедирате в така ситуция?
ми търся, докато намеря, се някакви бонбони трябва да има или бисквитки с млекце, ако не чакам мама да се пребере и да вземе нещо
През деня се обаждам на майка ми като се прибира да купи нещо.
Ако е у нас, на мен не ми се излиза - пращам я до магазина /до сега не е отказвала/
А вечер ... просто чакам следващия ден.![]()
Сякаш с тебе сме една душа и сякаш, че едно сърце пулсира в нас! <3 {}
Импровизирам.
Или просто го оставям за утрешният ден.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Никога не съм яла сладко и не харесвам
Ми обикновенно, ако няма какво си взимам дъвка и се обаждам на мама на прибиране да ми вземе нещо![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Винаги има!![]()
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
отивам до магазина. след малко пак тва ми предстои, освен ако не си направя малко фитнес...![]()
Имам няколко варианта:
1.Търся нещо като бонбонки,бисквитки и тен подобни из апартамента;
2.Ако не намеря нещо такова си хапвам мед,пия мляко или отивам до магазина;
3.Ако ми се прияде вечерта и няма нищо чакам до другия ден.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Почти винаги има, ако няма, чопля семки, ако и семки няма, правя си пуканки. Вкъщи има поне по два пакета.![]()
Каквото намеря .. Ама най-вече сирене .. Един килограм си отива за максимум един ден ; Ама добре че не ми личи![]()
Когато ми се яде сладко,винаги намирм какво:
-компот
-плодове
-сладко от буркан(всяко лято правим)
-брашно,захар и вода
-орехи със захар
и т.н.
Охх лелее в такава ситуация аз тотално се побърквам направо спокойно можете да кажете че съм взета от улицата!! КАТО СЕГАА!!! ААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Grumni se x.x
Ако няма нищо сладко вкъщи, отивам до магазина който ми е буквално под носа и си взимам нещо. Ако пък ме мързи или нямам пари лапвам една бучка захар![]()
Когато закъсвацията откъм сладки е голяма и вече е никое време за пазаруване, посягам към буркана с мед.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мед :P
Ако няя нищо отивам до магазина да си купя вафли или шоколад-магазина е на 30 секунди от нас тъй, че.......
хапвам мед
![]()
Аз за сладко признавам само шоколадакогато няма и не съм яла от няколко дена направо изкукуригвам
веднага се обаждам на мама да вземе и...
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Ходя до мангозинго (магазина). Обичам да се тъпча със сладолед
![]()
Страшно много обичам сладко и когато ми се дояде, а няма в къщи направо изтрещявам. Иначе се задоволявам с мед, който за щастие го има в наличност винаги, защото баща ми е пчелар.![]()