.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Бадемово масло за тен

здравейтеее .. та да ви попитам .. лично аз почернявам но бавно .. ходих вече 6 пъти на плаж но не постигам желаните резултати та една приятелка ми казааа че една нейна приятелка и била казалаа че с бадемеово масло се почернява много бързо и струва 1.50 от аптеките.. ии някой пробвал ли го е и получи ли се ?
    smileee

Супер фен Аватара на pressiana
    Обсъждали са я тая тема във форума и преди.
    Да се излагаш на слънце без слънцезащитен фактор си е все едно да се пържиш в тиган с олио.

знам аз винаги се мажа с фактор и после с масло примерно .. особено сега както е и по - слабо слънцето .. а и аз вече съм хванала някакъв тен и по - трудно изгарям но наистина първите дни е безумно дори масло с фактор

P.S търсих в търсачката излязоха ми 100000 теми ,в които излиза сано думата тен или масло ... и в гугъл търсих ...
    smileee

Защо не си вземеш Garnier Ambre Solaire олио с фактор 10-20? На мен много ми хареса.

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    ^ а за каква цена го взе?

Майка ми ми го взе, но предполагам, че е около 15-17 лв.

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Ако говорите за Гарниер-а, който рекламират напоследък 10-ти фактор е към 10 лв. - поне аз толкова си го взех, но 10-ти фактор е за тъмна кожа, а за 20-ти фактор не знам, може би е по-скъпичък.

Супер фен Аватара на lqlq89
    За бадемово масло не съм чувала ама за зехтин, да. Почернява се бързо с него. Ама както ти казаха другите момичета, по-добре си вземи някое олио с фактор.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Зехтин, гадост Не пробвай, после ще си зверси изгоряла.
    Купи си на Гарниер Ambre Solaire олио за бърз загар, има и с 30-ти фактор.
    Everything changes, but beauty remains ...

Днес си взех бадемовото масло за 2,30 .. много съм доволна определено има ефект и прави кожата уникално мека и гладка препоръчвам го ако имате вече тен и не са огромните жеги
    smileee

Супер фен Аватара на Runaway11
    Ммм..интересно..от аптеката си го купи нали?! трябва да пробвам

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Сега ефекта ще е на "гладка и мека" и след години състарена двойно. Има си специални продукти със SPF, защо си го причинявате само неразбирам. Бадемовото масло е много по-удачно да го ползваш например след плаж за хидратиране, вместо лосион!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Арее бе луди пари за амбра солер нз си кво,1 време хората на плаж са ходили без да знаят дори за какво иде реч

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Арее бе луди пари за амбра солер нз си кво,1 време хората на плаж са ходили без да знаят дори за какво иде реч

даже директно с олио са се мазали
    smileee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си