- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс между момичета
Не съм пробвала, но много искам да опитам да вида,какво е.![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Не съм пробвала, не бих пробвала.. Не.. Всъшност бих.. След няколко годинки.. Леле на една позната няяма дами простя! :Х:Х:Х
SameПървоначално написано от sapphire5
Във всяка една жена, без изключение са заложени две неща:
1. Курвалък
2. Лесбонаклонности
Част от жените показват и двете им заложени неща, друга част показват и осъзнават само едното, а трета част ги имат заложени, но далеч в подсъзнанието и не се стига до "отключване" на тези две природни "дадености".
Няма нищо лошо в това жена да прави секс с друга, като разбира се не променя своята сексуална ориентация.
Страшното е мъж с мъж да прави секс, тогава е![]()
Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.
Бих пробвала, nе точно сега, но някой слънчев ден и това може да се случи , независимо дали имам гадже или не .
Това е отвратително.Вярно е ,че си има хора с такава наклонност и не ги съдя, но за мен е отвратСтрашното е мъж с мъж да прави секс, тогава е![]()
maDamn
Защо да е отвратително? Аз пък мисля, че на гейовете им е по-забавно в леглото от колкото на лезбийките (все пак колкото повече "инстументи" толкова по-добреПървоначално написано от granger
) Наистина, защо да е отвратително?
Не знам но искам да гледам![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
+1Първоначално написано от wankata7
![]()
Dont FEED the TROLL !!!!![]()
Аз казвам,че за мен е отвратително двама мъже да си смучат гегите и да си ги завират в задниците... не ми е по вкуса!Първоначално написано от CeLuVcHo0o
maDamn
да и бих го направила пак
Правила съм го и с момче и с момиче! В момента имам гадже момиче и ходим 9 месеца и УОУ пробвай невероятно е, на мен лично много повече ми харесва отколкото с момчето има много повече страст, но просто казва не те подтиквам и ти да станеш би ... иначе ако питаш как емиии пръст език целувки вибратор ...
гадже момиче?Първоначално написано от SexyChick7
ти на колко си?
Шприц по рождение!
Никога не съм имала абсолютно нищо интимно с друга жена, нямам и намерение. А и най-вероятно би ме било гнус за орален примерно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
на 19! защо ?Първоначално написано от lordofthetime
Много сте се развратили, а стига де! Да си хомо, не те прави пич!!!
не съм пробвала...а и нямам намерение![]()
awerw♥
аа помислих че си някоя от малките пикли които се снимат как се целуват с език и се правят на интересни...Първоначално написано от SexyChick7
Шприц по рождение!
на това му викам разкрепостеност :PПървоначално написано от yxoozo
"Ох, невероятно и страхотно е, но пак ми липсва нещо огромно с пулсиращи вени да запълни празнотата в мен..."