.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Само за една бройка да си изгубиш девственоста ОМГ ОМГ ... изчакай подходящият човек.

Зна4и ако има6 нуйната сексуална култура и мисли6 4е си готов според мен го направи и по това 4е няма с кои да го направи6 хвани си гадйе това 6те се слу4и като не седи6 по цял дан на компа да цикли6 Кънтър и некви други простотии излизаи навън с приятели и се запознаваи с нови хора и според мен на 15 години е нормално да си девствен.

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Защо се чувстваш задължен да правиш секс точно на тази възраст?
    Щото така е модерно?
    Щото някак си си решил,че си готов при положение,че нямаш приятелка и си само един от цялата гмеш загорелници?

Или щото не можеш да пишеш?

Хм,нека да помисля.

Супер фен Аватара на elysunny
    обърни внимание на правописа в училище пък за секс ще ти дойде времето, някога ( може би)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Re: секс за прав пат

Цитирай Първоначално написано от bluecell
    искам да ви попитам дали е нормално на тез години да не сам го правил?
    Защо пък да не е нормално. Да не би да има закон,който да гласи да си девствен до еди-коя си възраст.

и някакав савет ако може
    Съветвам те да поработиш над правописа си. На 16 си ,а си е срамота да не можеш да пишеш на родния си език.

ако някое момиче е навито да го праи с мен да заповяда :Д:Д
    Надали ще има такава бавноразвиваща. Пък и плюс това бъркаш teenproblem с gepi.me
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Така е мойто момче втори за секс и четвърти за карти най-трудно се намират ама няма страшно ще ти доде времето
    Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod

Супер фен Аватара на chereshka7
    Град
    вкъщи ; )
    щом като няма с кой да го правиш може би не ти е време. а и дори да се чувстваш готов с тази отправена покана към момичетата, надали някоя ще ти се върже... а това на колко години си... ми що да не е нормално? всеки го прави по различно време от живота си така че....
    Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
    да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
    намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
    и да им кажа да го дуxат!!!

МОМИЧЕ СЪМ!

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.

Re: секс за прав пат

здравейте момче сам на 15 години почти 16 и все още сам дествен но мисля че ми е време но има и друг проблем няма с кои да го направя и искам да ви попитам дали е нормално на тез години да не сам го правил? и някакав савет ако може как да го направя ще сам мн благодарен на всички коментари и ако някое момиче е навито да го праи с мен да заповяда :Д:Д
    Еми,ако те е писнало да си девствен,ще се обадя на Куенч да дойде да те оправи на бърза ръка и си готов.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

излез някъде, намери си момиче, харесайте се и ако и тя е навита .....хоп, ако не отиваш и пробваш при някоя друга
    докато си седиш вкъщи, е няма как да стане

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Що да не е нормално ?

Град
    Пловдив
    Хората през 70-те, 80-те и тъй нататък са правили секс за пръв път чак когато са се женили ( от 20 и нагоре ) ... Верно, че сега сме в други времена ама кво ви бърка Пък ти ако искаш да правиш секс, а си нямаш приятлка значи си още с детски акъл и никоя свястна мацка няма да ти пусне Върви си хвани гадже и от там нататък сефтето ти е осигурено... Ако ли не хващай една 12-13 годишна, те и без тва сега се еб*т когато и с който им падне

Абе момче ти буквата "Ъ" използваш ли я?
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от l0verch0y
    Абе момче ти буквата "Ъ" използваш ли я?

Фонетиката е лошо нещо...

Цитирай Първоначално написано от gridlockd
    Така е мойто момче втори за секс и четвърти за карти най-трудно се намират ама няма страшно ще ти доде времето
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Пловдив
    Айде още един го е отсякъл от гората ей такива подрастващи да не ми се мяркат .... Кат ти е толкова зор "гепи ме.ком" те устройва идЕално ....Но преди да пробваш 1.се научи да пишеш 2.Да сваляш 3. Вземи порасни (Умствено) ....Иначе ,има верно огромна вероятност да си идеш девствен

Кажи ми, моля те, доколко си наясно с четирите основни критерия, по които се класифицират диамантите? Докато не ти стане ясно ще си останеш девствен.

Ей ,изядохте го ! Искам да попитам, кой от вас "мъже" по кое време е бил готов за секс не ли когато за пръв път му е станал . По добре да сбъркам "А" и "Ъ" от колкото да пиша със шестици и четворки ! Пич ,ако толкова ти се прави секс иди в някой клуб повярвай ми ще се почувстваш по добре от колкото с някоя на твоята възраст също толкова необразована сексуално !

А сексът за прав път е мнол як между другото. Преди път се чукаш и после пътят наистиа е мнол прав, като по мед и масло.

Първо: Научи се да пишеш грамотно.
    Второ: Помисли дали си струва за едната бройка, можеш да си намериш свястно момиче, а не някаква к***а, с която да го направиш.
    Трето: Всичко с времето си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си