- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс за прав пат
Само за една бройка да си изгубиш девственоста ОМГ ОМГ ... изчакай подходящият човек.![]()
![]()
Зна4и ако има6 нуйната сексуална култура и мисли6 4е си готов според мен го направи и по това 4е няма с кои да го направи6 хвани си гадйе това 6те се слу4и като не седи6 по цял дан на компа да цикли6 Кънтър и некви други простотии излизаи навън с приятели и се запознаваи с нови хора и според мен на 15 години е нормално да си девствен.![]()
![]()
Защо се чувстваш задължен да правиш секс точно на тази възраст?
Щото така е модерно?
Щото някак си си решил,че си готов при положение,че нямаш приятелка и си само един от цялата гмеш загорелници?
Или щото не можеш да пишеш?
Хм,нека да помисля.
обърни внимание на правописа в училище пък за секс ще ти дойде времето, някога ( може би)
Защо пък да не е нормално. Да не би да има закон,който да гласи да си девствен до еди-коя си възраст.Първоначално написано от bluecell
Съветвам те да поработиш над правописа си. На 16 си ,а си е срамота да не можеш да пишеш на родния си език.Първоначално написано от bluecell
Надали ще има такава бавноразвиваща. Пък и плюс това бъркаш teenproblem с gepi.meПървоначално написано от bluecell
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Така е мойто момче втори за секс и четвърти за карти най-трудно се намират ама няма страшно ще ти доде времето
Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod
щом като няма с кой да го правиш може би не ти е време. а и дори да се чувстваш готов с тази отправена покана към момичетата, надали някоя ще ти се върже...![]()
![]()
![]()
а това на колко години си... ми що да не е нормално? всеки го прави по различно време от живота си така че....
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Еми,ако те е писнало да си девствен,ще се обадя на Куенч да дойде да те оправи на бърза ръка и си готов.Първоначално написано от bluecell
![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
излез някъде, намери си момиче, харесайте се и ако и тя е навита .....хоп, ако не отиваш и пробваш при някоя друга
докато си седиш вкъщи, е няма как да стане![]()
Хората през 70-те, 80-те и тъй нататък са правили секс за пръв път чак когато са се женили ( от 20 и нагоре ) ... Верно, че сега сме в други времена ама кво ви бъркаПък ти ако искаш да правиш секс, а си нямаш приятлка значи си още с детски акъл и никоя свястна мацка няма да ти пусне
Върви си хвани гадже и от там нататък сефтето ти е осигурено... Ако ли не хващай една 12-13 годишна, те и без тва сега се еб*т когато и с който им падне
![]()
Първоначално написано от l0verch0y
Фонетиката е лошо нещо...![]()
Първоначално написано от gridlockd
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Айде още един го е отсякъл от горатаей такива подрастващи да не ми се мяркат ....
![]()
![]()
Кат ти е толкова зор "гепи ме.ком" те устройва идЕално ....Но преди да пробваш 1.се научи да пишеш 2.Да сваляш 3. Вземи порасни (Умствено)
....Иначе ,има верно огромна вероятност да си идеш девствен
![]()
Кажи ми, моля те, доколко си наясно с четирите основни критерия, по които се класифицират диамантите? Докато не ти стане ясно ще си останеш девствен.
Ей ,изядохте го ! Искам да попитам, кой от вас "мъже" по кое време е бил готов за секс не ли когато за пръв път му е станал . По добре да сбъркам "А" и "Ъ" от колкото да пиша със шестици и четворки ! Пич ,ако толкова ти се прави секс иди в някой клуб повярвай ми ще се почувстваш по добре от колкото с някоя на твоята възраст също толкова необразована сексуално !
А сексът за прав път е мнол як между другото. Преди път се чукаш и после пътят наистиа е мнол прав, като по мед и масло.
Първо: Научи се да пишеш грамотно.
Второ: Помисли дали си струва за едната бройка, можеш да си намериш свястно момиче, а не някаква к***а, с която да го направиш.
Трето: Всичко с времето си !![]()