- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кажете си сега..! ;д
Имам странния навик всяка неделя да падам от леглото да спя![]()
![]()
![]()
! Каквото и да правя винаги рано сутрин в понеделник се събуждам на пода :X Взех мерки да спя на 2-но легло не помага
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
страх ме е от някой сянки и като чувам стъпки(често) и вечер до тоалетната имам чувството че нещо ще ме хване за задника и много обицхам да си говоря сама, правя го на ум но когато ми е тъпо ми е много приятно да си отговарям само на въпросите![]()
![]()
Еми секи ден си говоря сам и дори споря със себе си.. нормално ;ддд май..... ии ако чуя шум през нощта.. примерно от терасата.. няя стоя кър идиот в леглото.. стаам да видя кво има.. ако има някой... БОЙЙ... и тва е![]()
![]()
Разбира се! Нормално е..Първоначално написано от Uncontrollable
![]()
Аз още не си говоря самаИначе понякога имам чувството, че някой ме наблюдава и NINJA MODE
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Аз си говоря с котката по-често,но и сам се е случвалоШумовете предпочитам да не ги чувам,а що се отнася до огледалата нямам такъв страх и слава богу защото вкъщи всичко е в огледала
![]()
И аз си бърборя на ум със себе си .. Иначе като ходя на даскало голям зор да тръгвам в 6,40-6,45 нещо че почваме в 7,30 и като отивам към едно фр и на ъгъла на блока виждам двойна-тройна сянка и направоа иначе за звуци вечер като чуя и ставам на камък за малко и после си казвам-Ае бе голяма работа лека нощ
.. Обаче има нещо което хем ме плаши, хем ме дразни много.. От време на време чувствам , че някой ме следи
Не знам с каква цел е това, да се усети че живея ли кво
Чудя се на себе си просто ..
Аз па като седа сама в стаята и ако съм си легнала и имам чувството, че некой ме гледа.Много е гадно.И много ме е страх от огледалото в детската.Ама след тея страшни филми как нема да ме е...
Ужасно еПървоначално написано от Nikolcheto24
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Аз абсолютно всеки път, след като се изкъпя и тръгна да излизам и поглеждам в огледалото и съм готов там да видя всичкоНе знам що. Но не ме е страх. Иначе по едно време като ходех вечер до кенефа вингаи излизах в коридора със стиснат бокс. Пак няква малка фобия, но вече маи си свикнах и с тва. Като по-малък ме беше страх от сичко. Имах ебаси фантазията
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
И аз постоянно имам чувството, че някой ме следи и съм супер смешна като ходя по улицата и пред 30/40минути поглеждам назад.А номера с говоренето сама, отдавна го практикувам.
![]()
Единственият човек, с когото мога да разговарям и той да ме разбира съм си аз. Не, че нещо, но не мисля никой друг от приятелите си за достатъчно зрял, за какъвто и да е по-сериозен разговор.
Иначе, когато бях малко по-малка (), когато ходех до тоалетна винаги си мислех, че в далечината, в тъмното има мечки и тем подобни зли животни и когато излизах от тоалетната броех до 3 и тичах с всичка сила към стаята си. Онзи ден ми се случи пак същото, май не съм пораснала много.
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Да и аз съм такаПървоначално написано от Nikolcheto24
Мн е гадно. Когато чуя някакъв странен шум вечер направо тръпки ме побиват и святкам лампата
. Имам чувството че някви духове бродят
, а като малка съм имала страх от разпънати чадъри
незнам защо
Когато бях на 11-12години бях гледала Предизвестена смърт. Малеее, сигурно 4-5 месеца съм се мъчила,горката. Първо, спах при наще и не исках да оставам сама. Когато се къпех съм викала мама да ми говори отвън, а когато не е имало кой да ми говори направо за 10 минути съм изкъпана и се изстрелвам нагоре по стълбите при нащеДа не говорим ако станеше нещо с телевизора, да почне да пращи и т.н. тогава вече пълния ужас.
Апък сега когато се къпя винаги си затварям прозореца, имам чувството че някой ме гледа. Сама в тъмното никога не вървя, също защото си внушавам някакви работи и почвам сама да се тормозя психически.
и аз много често като остана сама и почвам да си говоря сама а като минавам покрай огледалото особено вечер ме е страх да погледна а също много често като съм сама пея щот ако тръгна пея докато има някой вкъщи мога да го уплаша![]()
![]()
![]()
Силно обичам, трудно прощавам, лесно подлудявам,гадно наранявам, рано или късно-всичко получавам!
...<3}~{~}{~}}~<3...yeahh babyyy ;** <3
Първоначално написано от jeezloxxy
![]()
![]()
И аз така след като изгледах Mirrors цяла седмица избягвах огледала, даже в моята стая имах едно голямо огледало
него го покривах със халата си
![]()
за да не се гледам
![]()
И аз така,другото ми аз е много забавен тип,много обичам да си говоримПървоначално написано от SmilezZz
![]()
>>DjBelev<<
ММ аз говоря.ПОСТОЯННО.Сам ли съм - говоря.На английски.Нещо от филми,мисля си на глас на английски,коментирам си филми дето съм гледал същия ден на глас и сякакви такива.Може да ме мислите за ненормалник ама ми е се тая,то никoй не разбира .Ама пък сега знам 3-4 акцента и съм загубил отсякъде българския гаден акцент .
The Band Perry - If I die Young
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=60
Първоначално написано от ShtrudeL
Не си единствен спокоПървоначално написано от scarymovie
и аз ги правя тея номера
![]()
>>DjBelev<<
Първоначално написано от kyon
и аз съм така..
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха и мен ме е страх да мръдна ако е тъмно и чуя някакъв шум ;дПървоначално написано от Yankee
и мен ме е страх в коридора като вървя и все се оглеждам по стъпалата, страх ме е от тъмното и докато намеря ключа на лампата направо откачам от страхи да говоря си самичка по някога или на кучето
![]()
Първоначално написано от buzzzz
И аз преди 2 години гледах предизвестена смърт, после 2 седмици не можех да спя .. само се сещах за момичето къде излиза от кладенеца или от тв-то ужас .. а да не говорим как веднъж си гледам тв и спира картината и почва да пръщи, подобно от филма направо настръхнах цялата .. и само гледах как да изляза от нас, че се побърквах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"
Женска съм