.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Голям фен Аватара на FantaMen
    Имам странния навик всяка неделя да падам от леглото да спя ! Каквото и да правя винаги рано сутрин в понеделник се събуждам на пода :X Взех мерки да спя на 2-но легло не помага
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

страх ме е от някой сянки и като чувам стъпки(често) и вечер до тоалетната имам чувството че нещо ще ме хване за задника и много обицхам да си говоря сама, правя го на ум но когато ми е тъпо ми е много приятно да си отговарям само на въпросите

Еми секи ден си говоря сам и дори споря със себе си.. нормално ;ддд май..... ии ако чуя шум през нощта.. примерно от терасата.. няя стоя кър идиот в леглото.. стаам да видя кво има.. ако има някой... БОЙЙ... и тва е

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от Uncontrollable
    Еми секи ден си говоря сам и дори споря със себе си.. нормално ;ддд май.....
    Разбира се! Нормално е..

Аз още не си говоря сама Иначе понякога имам чувството, че някой ме наблюдава и NINJA MODE

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    Бургас
    Аз си говоря с котката по-често,но и сам се е случвало Шумовете предпочитам да не ги чувам,а що се отнася до огледалата нямам такъв страх и слава богу защото вкъщи всичко е в огледала

И аз си бърборя на ум със себе си .. Иначе като ходя на даскало голям зор да тръгвам в 6,40-6,45 нещо че почваме в 7,30 и като отивам към едно фр и на ъгъла на блока виждам двойна-тройна сянка и направо а иначе за звуци вечер като чуя и ставам на камък за малко и после си казвам-Ае бе голяма работа лека нощ .. Обаче има нещо което хем ме плаши, хем ме дразни много.. От време на време чувствам , че някой ме следи Не знам с каква цел е това, да се усети че живея ли кво Чудя се на себе си просто ..

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Аз па като седа сама в стаята и ако съм си легнала и имам чувството, че некой ме гледа.Много е гадно.И много ме е страх от огледалото в детската.Ама след тея страшни филми как нема да ме е...

Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24
    Аз па като седа сама в стаята и ако съм си легнала и имам чувството, че некой ме гледа.Много е гадно.И много ме е страх от огледалото в детската.Ама след тея страшни филми как нема да ме е...
    Ужасно е

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Аз абсолютно всеки път, след като се изкъпя и тръгна да излизам и поглеждам в огледалото и съм готов там да видя всичко Не знам що. Но не ме е страх. Иначе по едно време като ходех вечер до кенефа вингаи излизах в коридора със стиснат бокс. Пак няква малка фобия, но вече маи си свикнах и с тва. Като по-малък ме беше страх от сичко. Имах ебаси фантазията
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен Аватара на reperw
    мен ме е страх от плаката на Хари Потър вечер като си легна имам чуството,че не гледа страшно.

Ама аз му тегля една майна и се оправят нещата

Повече от фен Аватара на punksss
    И аз постоянно имам чувството, че някой ме следи и съм супер смешна като ходя по улицата и пред 30/40минути поглеждам назад. А номера с говоренето сама, отдавна го практикувам.

Единственият човек, с когото мога да разговарям и той да ме разбира съм си аз. Не, че нещо, но не мисля никой друг от приятелите си за достатъчно зрял, за какъвто и да е по-сериозен разговор.

Иначе, когато бях малко по-малка ( ), когато ходех до тоалетна винаги си мислех, че в далечината, в тъмното има мечки и тем подобни зли животни и когато излизах от тоалетната броех до 3 и тичах с всичка сила към стаята си. Онзи ден ми се случи пак същото, май не съм пораснала много.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Да и аз съм така Мн е гадно. Когато чуя някакъв странен шум вечер направо тръпки ме побиват и святкам лампата . Имам чувството че някви духове бродят , а като малка съм имала страх от разпънати чадъри незнам защо

Когато бях на 11-12години бях гледала Предизвестена смърт. Малеее, сигурно 4-5 месеца съм се мъчила,горката. Първо, спах при наще и не исках да оставам сама. Когато се къпех съм викала мама да ми говори отвън, а когато не е имало кой да ми говори направо за 10 минути съм изкъпана и се изстрелвам нагоре по стълбите при наще Да не говорим ако станеше нещо с телевизора, да почне да пращи и т.н. тогава вече пълния ужас.
    Апък сега когато се къпя винаги си затварям прозореца, имам чувството че някой ме гледа. Сама в тъмното никога не вървя, също защото си внушавам някакви работи и почвам сама да се тормозя психически.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

и аз много често като остана сама и почвам да си говоря сама а като минавам покрай огледалото особено вечер ме е страх да погледна а също много често като съм сама пея щот ако тръгна пея докато има някой вкъщи мога да го уплаша
    Силно обичам, трудно прощавам, лесно подлудявам,гадно наранявам, рано или късно-всичко получавам!
    ...<3}~{~}{~}}~<3...yeahh babyyy ;** <3

Re: Кажете си сега..! ;д

Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Илиии пък да изтичате бързо за да не се видите в огледалото ..и случайно нещо да не излезе от там!
    След като гледах Mirrors -да.

И аз така след като изгледах Mirrors цяла седмица избягвах огледала, даже в моята стая имах едно голямо огледало него го покривах със халата си за да не се гледам

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    И аз обикновено си говоря сама. Поне знам,че разговарям с културен човек. Иначе много забавна тема.
    И аз така,другото ми аз е много забавен тип,много обичам да си говорим
    >>DjBelev<<

Град
    Woodsboro
    ММ аз говоря.ПОСТОЯННО.Сам ли съм - говоря.На английски.Нещо от филми,мисля си на глас на английски,коментирам си филми дето съм гледал същия ден на глас и сякакви такива.Може да ме мислите за ненормалник ама ми е се тая,то никoй не разбира .Ама пък сега знам 3-4 акцента и съм загубил отсякъде българския гаден акцент .
    The Band Perry - If I die Young

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=60

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Пуделите са злобни и грозни и ядат чорапи.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от scarymovie
    ММ аз говоря.ПОСТОЯННО.Сам ли съм - говоря.На английски.Нещо от филми,мисля си на глас на английски,коментирам си филми дето съм гледал същия ден на глас и сякакви такива.Може да ме мислите за ненормалник ама ми е се тая,то никoй не разбира .Ама пък сега знам 3-4 акцента и съм загубил отсякъде българския гаден акцент .
    Не си единствен споко и аз ги правя тея номера
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от kyon
    Ужасно е
    и аз съм така..

Мега фен Аватара на SilverRain
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Страх ме е,когато съм сама и е тъмно да помръдна в каквато и да е посока Но да,говоря си сама когато няма никой в нас
    хаха и мен ме е страх да мръдна ако е тъмно и чуя някакъв шум ;д

и мен ме е страх в коридора като вървя и все се оглеждам по стъпалата, страх ме е от тъмното и докато намеря ключа на лампата направо откачам от страх и да говоря си самичка по някога или на кучето

Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Когато бях на 11-12години бях гледала Предизвестена смърт. Малеее, сигурно 4-5 месеца съм се мъчила,горката. Първо, спах при наще и не исках да оставам сама. Когато се къпех съм викала мама да ми говори отвън, а когато не е имало кой да ми говори направо за 10 минути съм изкъпана и се изстрелвам нагоре по стълбите при наще Да не говорим ако станеше нещо с телевизора, да почне да пращи и т.н. тогава вече пълния ужас.
    Апък сега когато се къпя винаги си затварям прозореца, имам чувството че някой ме гледа. Сама в тъмното никога не вървя, също защото си внушавам някакви работи и почвам сама да се тормозя психически.

И аз преди 2 години гледах предизвестена смърт, после 2 седмици не можех да спя .. само се сещах за момичето къде излиза от кладенеца или от тв-то ужас .. а да не говорим как веднъж си гледам тв и спира картината и почва да пръщи, подобно от филма направо настръхнах цялата .. и само гледах как да изляза от нас, че се побърквах
    Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"

Женска съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си