- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кажете си сега..! ;д
мче то сичко се отнася зя мен-аз съм баси параноичкатапоонакога ими чувствтото че нещо ми диша ввъв врата
като малка съм говорела в 3-то лице за себе си и съм си говорела сама тва някъде до 6 годишна възраст...........Ся имам около стотина фобии ама съм ги позабравила-аз кат ги забравя вече не ме е страх
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Не си говоря често,обаче понякога започвам на английски да споря със себе си.
Като малка постоянно пеех на някакъв измислен език.
тананикам си
говоря си глупости сама
страх ме е от тъмно
преди години се страхувах от тоалетната (бях гледала някакъв филм и 1-та сцена беше как някакви насекоми иэлиэат от тоалетната )
много често обичам да се правя на актриса от филм на ужасите
когато пътувам към даскало си говоря наум xD
когато слушам муэика имма чувството че някой ми гооври - дори и да няма никой при мен
когато е тъмно ми се струва че има цветни сенки около мен които ми говорят нещо
аэ съм трагедия![]()
![]()
Не изпитвам нужда, даже го правя..Много е забавно просто сам се питам и си отговарям на въпроси
![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Когато съм сама и чуя шум взимам нещо по-тежичко и обикалям стаите - да не би да е влязъл някой сериен убиец и да иска да ме убиеили пък когато е вечер и с периферното си зрение видя нещо през прозореца се правя че нищо не е станало и излизам набързо от стаята за да не ме гледа
и после се сещам че това съм била аз ..
![]()
Аз понякога си задавам въпрос на ум и си отговарям на ум, обаче ако реша, че този отговор не е добър казвам друг на глас, за да звучи по-убедително(че е правилният).. Иначе ме е страх от всеки неиндифициран звук, който чуя.. А вечер в кухнята стъпвам на пръсти докато стигна до лампата, да не би случайно да има някоя буболечка по пода![]()
....а аз си мислех, че аз съм странна.![]()
страх ме е от тъмното..... /щото много пъти НЯКОИ хора обичат да ме плашат от някоя тъмна стая..или пък се скрива в мазето ии аз минавам вечер примерно и той ми изкарва ангелите;д /
понякога ме е страх и от отражението си....
/ особено след като гледах филма огледала/ :Д:Д![]()
![]()
![]()
awerw♥
не ме е страх от нищо, само имаше една странна случка една вечер... не съм бил пиян или надрусан, казвам истината... значи беше някъде преди 3 месеца, прибирам се аз, беше към 12 и 30 вечерта... тъмно във входа, аз отварям и гледам асансьора на кой етаж е - 7-мия... викам си кво ще го чакам 2 минути... тръгнах по стълбите и чувам асансьора тръгва и спира... викам си пак са е развалил... продължавам и той пак тръгва и пак спира... бях на втория етаж той на 4-тия... викам си кво стаа тука ?! продължавам бавно и той пак тръгна и пак спря... бях между 2-рия и 3-тия етаж той спря на 3-тия и като спря вратата почна да се тресе така да се каже... сякаш някой блъскаше отвътре... сърцето ми изкочичаках така към 20 секунди и той пак тръгна надолу... и аз газзззззз нагоре бягам по стълбите и го чувам асансьора върви... лампата във входа угасна и само го гледам как осветява долния етаж и върви нагоре... бях на 4-тия и бягам нагоре и гледам долу и той минава през 4-тия... стигам моя етаж 5-тия и бягам към вратата ни (тя е точно срещу асансьора) и гледам асансьора спира на 5-тия етаж... кво да ви кажа гледам като 3 лева на цяло и сърцето ми със 200 удара в минута... приближавам се към вратата и видях няква МЕГА ниската сянка... все едно на пода имаше нещо 50 сантиметрово... викам си да отворя ли, или не... гледам аз към 10 секунди ниското нещо през вратата и изведнъж пак взе да се блъска вратата... бързо бъркам в дънките, вадя ключа отключвам, затварям, заключвам и гледам през шпионката... седя така към 1 минута и тръгна надолу и пак спря... кво беше тва нещо не знам... асансьора ме преследваше
![]()
интересно...Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
awerw♥
Първоначално написано от "xXxAngerfisTxXx
![]()
![]()
![]()
![]()
o.O
интересноо![]()
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Уау, на теб винаги се случват такива странни случки![]()
ами сега съм на 13 и да като чуя някав странен шум и е тъмно отначало остава малко вцепенена ама после по неква причина придобивам малко смелост и отивам да вида от къде идва шума и кай го причинява![]()
![]()
Само първото -- даже си говоря сам и се псувам когато направя глупост![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
И мен ..Първоначално написано от CupcakeKitty
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Зради вечните ви диети и храната в кухнята, или по друга причина?Първоначално написано от Anichkaxxwee
Първоначално написано от ZloboMiR
Много е зловещаа (кухнята)
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...