- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Масло против затлъстяване ''Икаров''
Какво мислите за това масло, използвали ли сте го и имало ли е ефект? Мислите ли, че заедно със здравословно хранене и спорт ще има по-голям ефект? Има ли смисъл от него?
Масажното масло против затлъстяване е едно допълнително средство в борбата с излишните килограми. Неговото действие се основава на включените в състава му етерични масла. От индийска билка се получава маслото "пачули". То е предпочитано в борбата против затлъстяването - стимулира организма да отдели излишните мазнини. Останалите масла - лавандулово, лимоново и от хвойнови плодове, са типична антицелулитна формула и помагат на мастните клетки да се "отърват" от излишната задържана вода.
Е, изкажете мнение.![]()
Да бе, мажи се с това масло, тъпчи се и не спортувай нищо и гледай кога ще отслабнеш.Пълна глупост е според мен, но не мога да изкажа мнение от опит.
Everything changes, but beauty remains ...
Тъпотия![]()
"Против затлъстяване", как звучи само това 'затлъстяване'.
А колко до това, което питаш според мене няма ефект, както казаха не може да се тъпчете с храна, да не спортувате и да чакате да бъдете слаби и стройни с някакви мазила и лекарства. Просто тези неща са създадени един вид, като да подпомогнат отслабването след като вече вие полагате достатъчно много усилия. А щом това е против затлъстяване значи ефекта му е по-скоро да не ти дава да надебелееш, не да отслабнеш. Има разлика. Чети през редовете на опаковката![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Напълно ясно ми е,че ако стоя пред телевизора с купа пуканки пред мен и се мажа с маслото няма да има никакъв ефект, но знам ли, ако го добавя към режима си може да помогне..Първоначално написано от PullMeCloser
Да,точно..Еми то,ако е така и във вафлите дето купувате (мура/троя/морени и още кви ли не) има суроватъчен протеин на прах,дали пък трябва да го изпишат с огромни букви ,та да се вижда![]()
Същото и тва,как точно отслабваш? Дай да видим..Щото нито тия масло,нито тия колани дето слагат правят нещо..![]()
Аз не визирах теб с предишното ми мнение.![]()
Everything changes, but beauty remains ...