.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Голям фен Аватара на DoublePleasure
    Град
    Madrid

Конски витамини

Здравейте! Поредният въпрос да попитам някой използва ли конски витамини,пораства ли косата и от къде да си купя? Благодаря предварително !
    Moto-stunt

Мега фен Аватара на babity
    Доколкото знам тривитаминола се ползва повече за здравина и блясък, отколкото за растеж, но може и да греша. С него можеш да се сдобиеш от всяка ветеринарна аптека. Просто го търси под името тривитаминол, защото се предлага и от други фирми, с различно търговско наименование и тези разфасовки са безбожно скъпи.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Поредната тема ... За последната седмица тази е поне 3-тата ...

Аз незнам мого за тези витамини и искам да разбера пове4е за тях
    Grumni se x.x

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Така да обясня,че става дума за две различни неща.
    Не си мислете,че е само Тривитаминола,защото има и друго лекарство наречено "Конска грива",което също се маже върху косата,но действа най-вече за заздравяване на косъма,като самия косъм става твърд,точно като на коня гривата.Взима се пак от ветеринарната аптека.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И аз мисля, че Конските витамини и Тривитаминило са две различни неща, поне така съм чувала де ;д . Всъщност, какво е разликата ?!

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^ И мен ме интересува
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ами нз точно каква е разликата,но знам че "Конската грива" се ползва само за коне,т.е. не се ползва при много животни както при Тривитаминола.А и конското е по силно,така че не прекалявай те с него,защото и косата ще ви стане като метла твърда.

Голям фен Аватара на mey_si
    От "конските витамини" освен косата ,може и косми по незнайни за теб места да ти пораснат

И какво пише на шишенцето на конските витамини и на шишенцето на тривитаминола?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Тема : Конски витамини

Някой използвал ли е тези " Конски Витамини " ..... защото мисля , че имат и друго наименование " Тривитаминол " ? Прочетох много статии относно Тривитаминола , и се казва , че е безопасен и няма никакъв шанс да повреди по някакъв начин косата . Също така четох и коментарите , от които един ме притесни ... пишеше , че косата на въпросното момиче започнала да капе ... ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ? Навсякъде казват , че всички са доволни , защото косите им ставали по-здрави , растели по-бързо и били по-жизнени .. ! Лично аз искам да пробвам тази маска , но се притеснявам ....

Голям фен Аватара на bet3to
    Пробвай я, няма да съжаляваш. Ако се използва често, тогава започва да капе, но само при някои хора. Аз я ползвах 2 месеца като си слагах 1-2 пъти в седмицата и бях доволна.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Тривитаминол е за овце! Четете какво си слагате по главите.Е,не само овце,де.Но конските витамини са съвсем различни. Ще започне да капе косата ако прекаляваш и не го слагаш както трябва!И моля ви-коса расте,ама май акъл не идва.Проверете в търсачката за подобни теми.Има важни теми точно за косата!

Голям фен Аватара на bet3to
    Тривитаминол и конски витамин е едно и също

Аз ползвах,преди 1 месец ми свърши и всички ми казва,че косата ми е порастнала.Аз също го забелязва,а и става по-лъскава и хубава.Сега трябва да се минат 2 месеца,за да си взема пак.Аз го взех от агро аптека,но се продава и във ветеринарните,даже там по-вероятно да намериш.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14 Виж мнението
    И какво пише на шишенцето на конските витамини и на шишенцето на тривитаминола?
    "Предназначено за коне"

ами..ако искаш косми по гърба-пийй ги..за косата ти препоръчвам препарат за втриване който се ползва и за кучетата+газ..

На мен днес във ветеринарната аптека ми казаха , че тривитаминол и конски витамини е едно и също нещо , даже и 3то има имаше ама го забравих.. НО все пак питах жената дали знае защо го купувам (7 и нещо беше) и тя каза че с памук си го слага на корените в косата а у там седи 40 мин и го отмива и била мн доволна..

МАКАР , ЧЕ попаднах на това в 1 форум - http://www.tialoto.bg/a/127-dekorati...a-s-vitamin-a/ иии излезе , че има по - ефективна маска , но не съм мн сигурна за нея

блябля
    Guest
    Не мога да разбера какви глупости пишете.Конския витамин се казва Тривитаминол,това са две еднакви неща.Не е за овце както беше написал някой,за коне е и НЕ се пие,а се прави маска за косата с него.Прави косата страхотна и расте бързо.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    ЙЕ,наистина ли? Не знаехме? Хората го използват точно за ОВЦЕ , за да им пораства бързо самата вълна и когато е готова я стрижат и я обработват ..

Аз не бих си сложила Тривитаминол на главата. В аптеката има същите витамини, но пречистени т.е направени да отговарят на дозата, която се абсорбира от кожата и попада в кръвопотока и е безопасна. Аз лично имам една позната, която се плескаше с тривитаминол и една година имаше коса за чудо и приказ..сега има метла и то след много ходене по лекари. На всеки организъм влияе в дългосрочен план различно... Всеки сам си преценява

night_frosts
    Guest
    Здрасвти! Аз използвам конските витамини и тривитаминол и конски витамини са едно и също нещо просто продукта има две имена, като научното е тривитаминол. Аз лично още след първото мазане усетих резултат косата ми стана доста мека . Само внимаваите как се мажете,че ако капне някъде другаде може да ви поникне коса :Д ,като нищо. не са скъпи по 7 8 лева е шишенцето и се маже веднъж седмично.Не мажете по повече пъти защото с прекалената употреба се постига обратен ефект.

night_frosts
    Guest
    Колко време трябва да се ползва и колко време се почива ?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    тривитаминол е комбинация от витамини А Д3 и Е

не знам кои витамини са конски като ветеринар за първи път чувам за тях каквито витамини се дават на хората такива и на конете

витамин А е само един няма значение дали си животно или човек същото важи и за Д3 и Е
    (все едно да кажеш че като животно изяде портокал или киви ще приеме друг витамин Ц)

и не знам колко по-пречистени могат да бъдат след като флакона е стерилен и вътре има само витамини и нищо друго освен тях
    в хуманните аптеки са просто по-скъпи

а този който ми говори за дози да ми каже каква е точната доза на тия витамини като се прилагат по кожата
    и как се преценя каква е дозата

мои колежки го иползват и даде много добър резултат

а това че някой после имал коса като метла да не обвинява препарата всеки знае жените какво правят с косите си

ако тривитаминола не помогне 100% няма да навреди

само да допълня че лекарсвата които приемаме ние хората ги приемат и животните
    и обратното
    Последно редактирано от haritov : 02-01-2015 на 21:35
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    ЙЕ,наистина ли? Не знаехме? Хората го използват точно за ОВЦЕ , за да им пораства бързо самата вълна и когато е готова я стрижат и я обработват ..
    използвам го при котки и кучета с кожни заболявания и при коремна хирургия също така и при вирусни заболявания
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си