- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Гледал ли си филма?
Не)
Contact?
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Да
Project X? (препоръчвам го)![]()
Не, но щом го препоръчваш ще го гледам..
The party never stops?
Да
Уроци по кормуване?
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Напиках се от смях на него ....естествено ,че съм го гледала!..:Д
Нощ в музея?
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Не.
Три метра над небето?
I'm beautiful in my way....
С усмивка пиша коментара, щото в последно време само за тоя филм ми говорят. Жените са луднали по някакъв пич там дето е главния герой, някакъв мулат ли е, не знам... А с един приятел коментирахме веднъж тоя филм и той каза, че няма какво да го накара да го гледа и се зарича, че няма да отдели от времето си за него, но... след 2 дни забирам приятелката му с колата и тя ми обяснява как предишния ден са го гледали и как той изрично й е казал да не ми казва за това... пукнах се от смях. После забрахме и него и се разговорихме кой кво е правил снощи, как е прекарал, той вика: гледахме филм... и аз го питам хубав ли е бил, той - ми долу-горе... Аз казах, че снощи също съм гледал филм и съм имал предложение за "Три метра над небето", ама нали сме дали дума, че няма да го гледаме и няма как да наруша обета... и той: "ъъъъ, да бе, много ясно...", викам "Ти също не би го нарушил, нали?"... и той тогава си призна :Р
Та аз все още не съм го гледал
Следващият да каже гледал ли е "Тексаско клане"
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Тва е бахти малумния филм... дори не го изгледах целия
Shutter Island - да и при това много ми хареса, щото те оставят сам да решиш дали главният герой е бил побъркан по принцип, или те го опияняват с ония цигари и т.н., като крайната им цел е да бъде подложен на опити, включващи лоботомия
Следващия дали е гледал Inside man?
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #