.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 110
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Откакто чалгата е на власт се случиха много неща с българската младеж,която ще ни управлява
    Когато прочета осъзнато мнение от млад човек ми става едно хубаво. Рядко се случва.

Предпочитам - самочувствие, самоуважение и пари.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Прекалено много обичам тялото си за да го продавам на всеки...Така,че предпочитам да си късам задника от работа.
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Кой е казал че трябва да си изкарвам парите с дупето, за да ги имам? Самоуважение и пари.
    +1 някои просто ги имат..

Абе хора кво се правите всички не ми е ясно, тука всчка втора тема изневерява ми, лъже ме, закъснява не знам си кво и кво само страдате с тея хора и кво получавате-нищо...
    Всички тука едва ли не се изкарахте някви светици...я малко приземяване...като тръгнеш утре на работа за 400-500 лева и като не ти ситгат само за козметиката и парцалите дето искаш да си ги купиш и да трябва да тънеш в мизерия и да си броиш стотинките за хляб...
    Не казвам, че тр застанеш на околовръстното и да чакаш някой да ти спре ама 100% като дойде тоя ден ще се огледаш за някой с възможности, който ще те измъкне от мизерията и най-малкото ще ти помогне за по високоплатена работа, щото на хубавите места не са случайни много трудолубиви хорица...осъзнайте се...парите не са всичко, но без тях си загубен...
    Просто днешнич свят е основан на финансовото, на материалното, така е устроено всичко, че ти тр пари, всичко което го правиш в живота си е за да имаш пари- тва да учиш, да работиш и тнт.....
    За мене това да имаш връзка с преуспял богат мъж не е в абсолутно никакъв показ на тва че не се уважаваш или нещо от сорта...

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    по-добре да работя на 2места да си спуквам гъза от работа отколкото след време да ме сочат с пръст и да викат виж оная курва..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

За да постигнеш висок социален статус ти трябват пари(много пари). За честен труд за 400-500лева. Много далеч от целта. Да, има такива които успяват да си намерят работа за по 1000-2000лв. И какво? Хванали бога за рога? И 1000лв заплата не е кой знае какво. Просто не живееш мизерно. И се издигаш в очите на слепите, дето ходят с по 2,22лв в джоба. Ако искаш да си изкараш сам хубавата кола, хубавия телефон, готиния апартамент/къща... целта е поне 4-5 бона месец - абсолютния минимум.

Колко от вас имат възможностите, връзките и уменията да изкарват ПОНЕ тази цифра в близките 5 години?

И като видиш, че с честно бачкане си на 500 лева, пък искаш кола за 5 бона... и не става - яяя, 100лв вечер и става. Или заможния пич дето изкарва горепосочените цифри и готово.

Всички говорите така защото сте на 16 и не ви е пляснал мокрия парцал през лицето...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

Всички говорите така защото сте на 16 и не ви е пляснал мокрия парцал през лицето...
    Съвсем правилно

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    С майка ми сме живяли с по-малко от 400-500 лева двете и сме се справяли без някоя от нас да започне да обикаля баровете за богат чичка. Щом можем с по-малко, можем и с толкова. Бедността е нещо ужасно, от опит го казвам. Бих направила много, за да съм спокойна, че няма да ми се случва пак. Но не всичко.
    Трябва да можеш да се гледаш в огледалото. Иначе смисълът на това да имаш пари за дрънкулки и парцалки се губи.
    Аз не искам да съм мега богаташка, а да имам нормален средностатистически живот. Това съвсем спокойно може да си се постигне с усилия и труд и без проституция.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Zaharinka
    SisiStrange e много права.Не всички от нас живеят в лукс и харчат пари само за парцалки и козметика...Нито съм на 16 да не осъзнавам за какво иде реч,нито си развявам байрака както си искам.Парцала мн добре си ме е ударил в лицето и отново това не е променило мнението ми за достойнството и самоуважението на 1 човек..

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    в тийнпроблем ще ти отговорят : никога няма да си продам тялото , не съм някоя к***а , пари не ми трябват.

Но реалноста е друга , стават на 20 трябва да работят за по 300-400 лева и бързо им омръзва.

Ако не се продават за пари , то поне търсят някой с пари.(повечето , не всички)
    Напълно вярно
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Прекалено много обичам тялото си за да го продавам на всеки...Така,че предпочитам да си късам задника от работа.

Е ти няма да го продаваш на ВСЕКИ, а само на ИЗБРАНИ ПЕРСОНИ!

Предпочитам да си работя по специалността...
    Бтв: кой пък от тук ще си признае, че ще си даде дупето или другите части от тялото за пари...много ясно, че няма да го каже....тук поне хехехех

Тва доста ми напомни за един виц.

Две кокошки си говорят:
    - Ти яйца от колко стотинки снасяш?
    - От 13. А ти?
    - От 15.
    - Егати. Ти за 2 стотинки ше си скъсаш газът.

Някои намесиха и държавата, то държавата винаги е виновна, даже и за това, че някои са готови да си дадат дупетата.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    С майка ми сме живяли с по-малко от 400-500 лева двете и сме се справяли без някоя от нас да започне да обикаля баровете за богат чичка. Щом можем с по-малко, можем и с толкова. Бедността е нещо ужасно, от опит го казвам. Бих направила много, за да съм спокойна, че няма да ми се случва пак. Но не всичко.
    Трябва да можеш да се гледаш в огледалото. Иначе смисълът на това да имаш пари за дрънкулки и парцалки се губи.
    Аз не искам да съм мега богаташка, а да имам нормален средностатистически живот. Това съвсем спокойно може да си се постигне с усилия и труд и без проституция.
    Имало е дни в живота ми когато cъм cпал на пейки и м умирал от глад, имало е и дни в които cъм оcтавял 1000лв в диcкотеката без да ми мигне окото. Много добре знам какво е да имаш и какво е да нямаш. 1/2 от нещата които cъм направил през живота cи не cа за гордоcт, но още cе гледам в огледалото. Казах и по-горе, cредноcтиcтичеcкия живот е 1000+лв/меcец. И то на човек.

И казваш cега, аз иcкам да живея добре, но не бих направила вcичко. Къде е границата? И cлед като твърдиш "Това съвсем спокойно може да си се постигне с усилия и труд", много бих желал да чуя твоя план, как мислиш да го постигнеш.

Захаринке, като останеш на улицата без хляб и без 1 стотинка, тогава пак ще си говорим с теб.

Lupus in fabula

Супер фен Аватара на Me4encety
    Абе GregoryHouse,ти тука го изкара,че каквото и да правим един ден и ние ще си дадем дупетата.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    1... аз дупето си не давам !! ;д
    2... Предпочитам да се мъча на полето с мотиката, от колкото да си давам гъза (п*****а) за пари. И дъното да стигна няма да проституирам или да тръгна да си търся мъж само, за да му ползвам парите.. Предпочитам да бъда сочена като чистачката на тоалетни, от колкото като оная - курвата.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София

И казваш cега, аз иcкам да живея добре, но не бих направила вcичко. Къде е границата? И cлед като твърдиш "Това съвсем спокойно може да си се постигне с усилия и труд", много бих желал да чуя твоя план, как мислиш да го постигнеш.
    Хах, всеки според собствените си критерии. За мен 1000 лева на човек не е средностатистически добре. За мен са към 700-800 лева и аз съм 100%, че тези пари биха покрили нуждите ми. Не съм от най-харчливите същества. И мисля, че с учене и със залавянето за подходяща професия спокойно мога да си ги изкарвам месечно тия пари. Имам си професионални планове доста за напред.

ПП. Границата е там, че бих направила много: бих работила по 12 часа на ден; бих се трепала като грешен дявол; бих се захванала с мъжка работа и съм го правила въпреки преумората, НО не бих направила всичко - не бих направила неща, заради които няма да се понасям сама после в кожата си.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Аз предпочитам задника ми да е спокоен и парите да ми падат от небето,за вас не знам.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Аз предпочитам задника ми да е спокоен и парите да ми падат от небето,за вас не знам.
    То това всеки го предпочита.Ама рядко става така.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

К'вото и да е, е факт, че проституцията като 'втора' работа на Запад е супер разпространена.

Хората обичат да се обграждат с полезни вещи и всякакви джажди + да имат финансово обезпечаване и в неидеалистичния тийнпроблем свят много лесно могат да направят крачката с 'дупето' фигуративно казано :>

Дрийм1707 - c мотиката викаш? Добрем. Продължавай да cи го повтаряш. Може и да cтане иcтина някога. Not!

Миc cтрейндж - cъc 800 лева cи покриваш точно нуждите. Точно ток, вода, цигари и ядене. И край!

За мен и 1000лв не cа нещо кой знае какво. Ако мога да cи клатя краката по цял ден и да нямам мрънкалник на главата - дай наcам. Иначе, забрави. Наcкоро ми предложиха работа за 1500лв. Много бачкане, командировки в Италия бла бла бла. Еми резнах cи. 1500лв за тая работа дет я иcкат от мен - никога.

Реално аз cъм cи правил проcтата cметка. От тези 800лв които казваш, че ще изкарваш, ти връщаш 450лв в държавата. Еми найc! Айде, не!

Ако плновете ти cпират на 800лв в cледващите 5 години, може да хвърлиш плановете cи на боклука.

Меченцето - по един или друг начин, вcеки cи дава дупето. И рядко е къcно.

Lupus in fabula

Аз искам да водя един по-бохемски начин на живот, така че не мисля, че ще ми се наложи да проституирам, за да изкарвам пари.

Буквалиcти. Бийте cи главите. Дреме ми.

Lupus in fabula

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange

Хах, всеки според собствените си критерии. За мен 1000 лева на човек не е средностатистически добре. За мен са към 700-800 лева и аз съм 100%, че тези пари биха покрили нуждите ми. Не съм от най-харчливите същества. И мисля, че с учене и със залавянето за подходяща професия спокойно мога да си ги изкарвам месечно тия пари. Имам си професионални планове доста за напред.

ПП. Границата е там, че бих направила много: бих работила по 12 часа на ден; бих се трепала като грешен дявол; бих се захванала с мъжка работа и съм го правила въпреки преумората, НО не бих направила всичко - не бих направила неща, заради които няма да се понасям сама после в кожата си.
    Яяя си представи, че ти и сегашния ти приятел трябва да живеете с 1400 лева (напускате вашите и тръгвате от 0-лата)
    Дали ще ти стигнат да си осигуриш покрив на главата,ядене на масата и такива неща? И ако ти стигнат дали ще искаш да прекараш така следващите 40 години? А деца? А развитие?
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си