.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    Супер фен Аватара на elysunny
    самоуважение !
    достоинство !

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Буквалиcти. Бийте cи главите. Дреме ми.
    Темата нали не мислиш, че е толкова задълбочено замислена. Буквална е. А това, че всеки дава нещо, за да получи, на мен лично ми е ясно. Дори когато имаш сериозна връзка (да приемем, че е щастлива), когато правиш секс, в следващите няколко часа примерно получаваш повече внимание и обич (да кажем) от партньора. Това също е размяна, да. Метафорично, можеш да заключиш, че си даваш задника на държавата, на системата...Но, както казах вече, надали авторът е изпадал в такива екзистенциални мисли.

anonymous708973
    Guest
    Меченцето - по един или друг начин, вcеки cи дава дупето. И рядко е къcно.
    Твоето даде ли го вече? Или тепърва предстои?

Това, което твърдиш, е смешно, ако съм те разбрала правилно. За да съм добре финансово, трябва да правя секс за пари, така ли?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Доктор Хаус, искам честен отговор на един прост хипотетичен въпрос:

Представи си, че си много беден и просто съумяваш да свързваш двата края. И дотам. Идва при тебе една дебелана. Застаряла лелка, нааа 50-55-60години. Нелицеприятна ти е. Отвращава те и тн. Предлага ти 100 000лева да я нa*беш. Какво ще направиш?

Hukuu, нормално е, растейки в службата заплатите да се увеличават. На етапа ПРЕДИ децата 1400 лева биха ни били достатъчни. Наем за двама души - 400-500 лева в хубав апартамент дори. Сметки: грубо около 100-150 лева. Все пак колко ток и парно хабят двама души, които са по цял ден на работа и лекции? Храна - още 250лв. ще сложа с презумцията, че той е мъж и сигурно ще иска повече. Е? 900 лева за най-основните ни нужди. Мисля, че остатъка съвсем спокойно може да ни стигне за глезотии.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange

Представи си, че си много беден и просто съумяваш да свързваш двата края. И дотам. Идва при тебе една дебелана. Застаряла лелка, нааа 50-55-60години. Нелицеприятна ти е. Отвращава те и тн. Предлага ти 100 000лева да я нa*беш. Какво ще направиш?
    Ще ѝ разпоря от cекc, какво друго. Няма и да cе замиcля.

Пантерке - ако cи напънеш мозъка да го разбереш, няма да е зле. Напиcал cъм го проcто.
    На другия ти въроc - да. О, моля те бъди буквалиcтка... умирам за еФтиния 'хумор'.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    София

Ще си цитирам приятеля, защото ми хареса:

[21:24:12] Чък Норис: ;D
    [21:24:18] Чък Норис: то парите един ден ще свършат
    [21:24:20] Чък Норис: ама спомена от дебелата
    [21:24:21] Чък Норис: гадна бабка
    [21:24:24] Чък Норис: ще си остане

Иначе аз спирам дотук с този спор. След този ти отговор ми стана ясно, че тъй и тъй не би могъл да ме разбереш. Няма смисъл.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Няма жена , която да няма цена. (даже се римува)

Фен Аватара на val181
    Град
    София
    За мноо пари мое и да стана жиголо
    Insieme assassini !

anonymous708973
    Guest

Пантерке - ако cи напънеш мозъка да го разбереш, няма да е зле. Напиcал cъм го проcто.
    На другия ти въроc - да. О, моля те бъди буквалиcтка... умирам за еФтиния 'хумор'.
    Дай да сме важни, нали. Изричаме неоспорими истини и единствената причина, поради която някой не ни разбира, е защото е глупав.
    Файн.

Само ми кажи... сериозно ли го мислиш това? Защото ако е така, аз с такъв човек не виждам каква дискусия мога да правя.

Или това важи само за жените?

Аз доcега не cъм пиcал неcериозно. Парите не cа цел. Те cа cредcтво да поcтигнеш това което иcкаш. Начинът по-който ги изкарваш проcто не трябва да противоречи на оcновните ти принципи.

Второ, да миcля го. Пък и аз не cъм те карал да правиш диcкуcия c отвратителния мен...

Що cи миcлиш, че cе правя на важен? М? Щото cъм казал това което cъм видял от живота? И cъм го казал в прав текcт... Еми, окей няма да cе правя повече на важен.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Hukuu, нормално е, растейки в службата заплатите да се увеличават. На етапа ПРЕДИ децата 1400 лева биха ни били достатъчни. Наем за двама души - 400-500 лева в хубав апартамент дори. Сметки: грубо около 100-150 лева. Все пак колко ток и парно хабят двама души, които са по цял ден на работа и лекции? Храна - още 250лв. ще сложа с презумцията, че той е мъж и сигурно ще иска повече. Е? 900 лева за най-основните ни нужди. Мисля, че остатъка съвсем спокойно може да ни стигне за глезотии.
    И тези 500лева(грубо), който ви остават ще ги кътате да отидете 1 път на море за няколко дена и да си отпразнувате РДтата и до там. Ами цял живот ли ще живеете под наем? А кола? А нещо друго ?
    И колко мислиш ще ти вдигнат заплатата?
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Голям фен Аватара на Naik1
    То като е лесно не е интересно Ама бих пробвал като жигуло
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Самочувствие и самоуважение !!!!!!

Аз лично се чувствам най-удоволетворен - само и единствено тогава, когато съм се постарал за да постигна нещо вложил съм много и съм се старал и се чувствам много добре, като мина през поредната трудност! Няма да съм щастлив ако живея лек живот, лесен - то и много често хората забогатяли по съмнителен начин - са толкова нещастни - въпреки, че парадират с друго Щастието идва от работата от това да гониш, да се бориш да достигаш и да виждаш как цялото старание, цялата борба си е струвала.. и именно тежки живот учи.. лекия само разнежва и разглезва !
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hukuu

И тези 500лева(грубо), който ви остават ще ги кътате да отидете 1 път на море за няколко дена и да си отпразнувате РДтата и до там. Ами цял живот ли ще живеете под наем? А кола? А нещо друго ?
    Моля те, мисли преди да пишеш.

Ние нямаме всеки месец Рождени дни. И не всеки месец купуваме коли.
    Ей така за сведение, баща ми наскоро си взе кола (втора ръка) за около 800-1200 (слагам го с лекия ремонт), която си върви идеално и си му върши чудесна работа. Мдааа, все някак ще ги съберем за 3-4 месеца.

Едно море не струва 500 лева. Не и в моите представи. Аз като тръгна на почивка си я правя приключение, а не се местя от нас в някой луксозен хотел. На палатки, впрочем, ми е било най-яко досега.

Що се отнася до заплатата... човек е разностранна личност. Ако не го мързи да се труди, все измисля нещо. Колкото ми я вдигнат - толкова. Мога отделно да правя преводи, да давам частни уроци по специалността ми 1-2 пъти седмично, да се хвана на нещо по-лекичко почасово... Все неща, които майка ми правеше паралелно със службата и бих казала, че се справяше блестящо.

Животът в България не е чак толкова непосилно труден, ако не си мързел, естествено.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от Hukuu

Моля те, мисли преди да пишеш.

Ние нямаме всеки месец Рождени дни. И не всеки месец купуваме коли.
    Ей така за сведение, баща ми наскоро си взе кола (втора ръка) за около 800-1200 (слагам го с лекия ремонт), която си върви идеално и си му върши чудесна работа. Мдааа, все някак ще ги съберем за 3-4 месеца.

Едно море не струва 500 лева. Не и в моите представи. Аз като тръгна на почивка си я правя приключение, а не се местя от нас в някой луксозен хотел. На палатки, впрочем, ми е било най-яко досега.

Що се отнася до заплатата... човек е разностранна личност. Ако не го мързи да се труди, все измисля нещо. Колкото ми я вдигнат - толкова. Мога отделно да правя преводи, да давам частни уроци по специалността ми 1-2 пъти седмично, да се хвана на нещо по-лекичко почасово... Все неща, които майка ми правеше паралелно със службата и бих казала, че се справяше блестящо.

Животът в България не е чак толкова непосилно труден, ако не си мързел, естествено.
    Сисито е права.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

anonymous708973
    Guest
    Аз доcега не cъм пиcал неcериозно. Парите не cа цел. Те cа cредcтво да поcтигнеш това което иcкаш. Начинът по-който ги изкарваш проcто не трябва да противоречи на оcновните ти принципи.

Второ, да миcля го. Пък и аз не cъм те карал да правиш диcкуcия c отвратителния мен...

Що cи миcлиш, че cе правя на важен? М? Щото cъм казал това което cъм видял от живота? И cъм го казал в прав текcт... Еми, окей няма да cе правя повече на важен.

Мдаа, тая тактика все още върви - извиняването, че си видял тооолкова много от живота.

Аз няма да постигна това, което искам, използвайки себе си за пари. Точка.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе преди си казвах "Твърдо НЕ" обаче като се позамислих малко и осъзнах, че човек наистина не знае какво може да му дойде до главата. Да, естествено, че предпочитам да си скъсам задника от работа, отколкото да си го продам, ама не мога да бъда сигурна дали цял живот ще я имам тая работа и т.н. И да, разбира се, че ако се наложи това с продаването ще бъде най-най-най-най-най-последната алтернатива, която колкото и невъзможна да звучи на тоя етап, все пак съществува и затова не мога да казвам неща като "твърдо не", "никога" и т.н.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

тука ще вмъкна "НА ДУМИ ВСЕКИ Е БОГАТ" , нека ги няма парите на масата, пък говорете. Катко тези пари са на думи , така и вашето достойнство е на думи. Абсолютно съм сигурен ,че нещата ще стоят по-различен начин , ако сме очи в очи , с пачката в ръката.

PinkPanther стани самостоятелна и тогава може да говорим пак

anonymous708973
    Guest
    Само ми е интересно защо говорим все за НАШЕТО достойнство? Само жените ли не могат да успеят, ако не правят секс за кинти?

Иска ми се да има шанс след 10-15 години да си поговорим, за да чуя "Да, беше права".

Цитирай Първоначално написано от amis
    Самочувствие и самоуважение <<<
    Докато станеш на 19 тогава вечее другоо ше мислиш ха, ама са ше отречеш де - то това се знае!
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Голям фен
    няма срамна професия !не бих се продала за едните пари ,имам себеуважение
    love is gone!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Абе основната връзка на темата е това,че според различните принципи цената на всеки 1 човек се променя..

anonymous708973
    Guest
    Така е, напълно съм съгласна. Затова не казвам "никога" и прочее, но съм твърдо против теорията на ГрегъриХаус.

И всички момчета съвсем неумишлено пропуснаха да споменат дали вече са правили секс за пари, за да успеят, или тепърва предстои.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Изкарвам достатъчно без да правя нито едно от двете , лол.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове