- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво предпочитате - да си скъсате дупето .........
Първоначално написано от PinkPan7her
Ти теорията ми не знаеш каква е, ама cи против![]()
На въпроcа ти - не ми cе е предоcтавяла възможноcтта да го направя до момента.
Както и да е. Не ми cе cпори c 16-17 годишни ученици, без 1 работен ден зад гърба и живели цял живот в дома на родителите cи. Изключение от това прави cамо NomNomNom (може да има и други, но cе cъмнявам). Ако ти cе cпори обаче ела в cкайп. :P
^^ Работила съм някъде от 15-годишна на много места. И съм на 18.
Тъй че, спести си го. Много ми е смешно, когато някой си каже: "Ох, толкова много съм преживял... Те не са. Затова не ме разбират" и даже не му минава през ума, че не е единствения, в чийто живот е имало трудности.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не cе опитвам даже.![]()
Абе Александра93 обадила ли се е в тая тема. Иска ми се да й чуя мнението.
Westside rollin' all day, every day
А не мислиш ли, че целта на темата беше да си кажеш теорията, вместо да спамиш и да обясняваш глупости?Първоначално написано от GregoryHouse
Не е задължително аз да съм го преживяла, за да знам. Пред себе си имам достатъчно примери за хора, които се издържат от малки, и сега са доста успели, без да са използвали тялото си като разменна монета.
Ама така де - винаги е добре да приключиш спор по тоя снизходителен начин.
Аз моята теория/теза/ я изказах. Ако искаш заповядай в скайп да ти я обясня. Гледам, че хората гледат отгоре отгоре на нещата в темата. А да се мъча да обяснявам за хора дето ще ми отговорят с "Ми не е тъй!" *троп с краче* ...
До тук не видях, човек с когото мога реално да споря. Видях хора които използват разни лични нападки след всяко мое изречение. Затова не споря. Като ти се спори с мен (не е препоръчително, обикновено хората губят и си заминават с тропане на краче) лс - скайп и да почваме спор.
Начи, хем си я изказал, хем аз не знам каква е.
Сега сляпа ли ще ме изкараш? Или глупава? Щото не съм нито едно от двете.
Сега наистина нямам време, но довечера ще съм на линия в скайп. Ще ти го пусна на лично.
Нито сляпа, нито глупава. Незадълбочена. Но вече ме скастриха, че темата не била такава.
Чакам те довечера.
Срамна или странна професия няма. След като човек си вади парите - ако ми позволите да се изразя така - с собственият задник, по кой начин ще ги вади, няма значение![]()
I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!
Пикам прав a.k.a. мъжко съм
Евала. Наскоро имах дебат точно по тази тема с мой вече бивши съученици, няма забравя как в час по психология стана навъпрос за това (бяхме 10 клас демек преди 4 годинки г/д) и всички момичета бяха.. не никога "достойнството , репутациятаа блалба" и точно тези който най-много мявкаха.. ми кво стана едната излиза с 10 години по голям от нея.. който е доста сухар , не е нищо особено като външен вид даже леко дебеличък , обаче часовника му е за 3 бона и в гаража има 3-4 коли за над 20 бонаПървоначално написано от GregoryHouse
е.. по нейни сведения ТЯ Е С НЕГО ЗАРАДИ ДРУГО! 100%.
2ра изцепка от друго момиче от същият клас..(пак яростен противник на това) много красива модел това-онова но нищо не става... в живота скъсва с "младежката си любов" момче с което е била 3-4 години.. отива на морето бам с някакъв 33-4 годишен + мутренски вид(който знае от 2 дни) и яхта(доста снимки само 2мата на нея) , изведнъж горкото момиче не може се спре от участия наляво надясно. Вероятно онзи няма нищо общо.. (в случея не и дават пари директно ами..)
И 3та .. най-любимата ми две момчета се борят за едно момиче, едното е лостаджия , спортист , забавен тип смешки това онова добре сложен добре изглежда, но от по обикновенно семейство - от другата страна имаш един гологлав дебел мазен тип , който даже не говори правилно но има доста пари.
Тя казва мене не ме интересуват парите а държанието.
Първото момче разходки в парка това онова завел я някъде.. ма парите до там къч.
Втрото момче заведения , дискотеки , кино тук таме някое подаръче "с повод" както му е реда.. и тя избира ест 2рият защо? - защото е по добро "държанието към нея"
та.. господин хаус е напълно прав. рано или късно стигате до 1 етап в живота си особено ако сте красива в който за да продължите нагоре може би ще трябва да спите с някой ( човека може е атлетичен и хубав не е казнао е дебел чичка) но вие ще катерите стълбата само заради това че сте спали с този човек.
И сега идва готиният въпрос , найстина ли 90% от вас си вярвате че няма да постъпите така? тука не става дума някой доиде пред вас и на вратата ти каже.. давам ти 3 бона отваряй краката , тука е малко по-дълбоко ( вроятно доста женски мозъци не могат го зацепят ) а именно получаването на моментни/постоянни облаги благодарение на 1 дейстиве ( най-вероятно устно) , я си хванете някой така по богат и не му пускайте 1 месец видим дали няма изпраска друга или да ви скъса
или пък ако сте момче и сте с доволни пари спрете водите приятелката си насам-натам я глезите и купувате какво ли не - ще има мрънкане , ще има ама ти не ми угаждаш а имаш пари.. давайте така 2-3 месеца да видим дали ще издържи хахахха..
Материален свят - лошо , да.
а остностно това с лелка/чичко(добавям женски вариант ) за 100 бона.. секи здравомислещ човек ще каже ДА.
Затваряш очите за 10-15 минути и после? си осигуряваш половината живот ако си по умен..
айде яденето е готово , и тиинейджърки живейте си с мисълта , че "преуспелите" жени са такива защото са умни , никоя от тях никога не е спала с някои директно или индиректно с цел блага.. да знате!![]()
Честно казано, не вярвам и 1 момиче от този форум да е готово да си го сложи за пари с някакъв противен чичак, дядо, изключвам разбира се някакви огромни суми.
Като цяло ми се виждат доста недорасли и егоистични тия коментари как никога няма да се продадете, особено, когато искате най-доброто и за децата си. Животът има достатъчно да ни очука.
Eстествено не става дума за горния сценарии, а за добре изглеждащ млад мъж, който хей така има пари, може да уреди работа, възпитан и културен е, и също така много му се ебе. Дори няма да разберете кога сте клекнали, или напротив, то така не е проституция, така е елегантно.
И последно, какви са тия оплакваници за работа от 400-500 лева на месец? Толкова е пенсията на баба ми, това са заплати на продавачки в ЛИДЛ, аре стига. Имам приятели, които все още не им дреме сериозно за работа и университет и пак изкарват 600 лева на някво тъпо бачкане. Дори аз мога да уредя всеки на такова с по-малко от година стаж, така че стига мрънкахте.
Интересно. Това само за жените ли важи?та.. господин хаус е напълно прав. рано или късно стигате до 1 етап в живота си особено ако сте красива в който за да продължите нагоре може би ще трябва да спите с някой ( човека може е атлетичен и хубав не е казнао е дебел чичка) но вие ще катерите стълбата само заради това че сте спали с този човек.
Момичетата от бившия ти клас очевидно са пикли със самочувствие и без възможности. Аз не съм. Не можеш да съдиш за всички по 3 мръхли, които ги е мързяло да си седнат на гъза и да се потрудят, а са избрали лесния начин - да си отворят краката.
И бтв, 20 бона въобще не е толкова много за кола.
Ама разбира се, че не са, то пари, като вестници а?Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!
Пикам прав a.k.a. мъжко съм
Предпочитам другите да си скъсват задниците от работа за мен![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
О, как си знаех, че някой ще го каже. Прозрачни сте.Първоначално написано от Dismember
Ами да, по 20 бона (говоря за нова кола) са най-базовите модели. Сложи екстрите и става от 30 нагоре.
Ценя парите, никой никога не ми ги е давал с шепи.
Миминко за какво мен храниш? Аз излязох от cпора. Вече cамо наблюдавам. Че цяла армия cтанахте cрещу мен...
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от miminko
Никога не съм искала да съм богата в пълния смисъл на думата. Многото пари развалят разни дреболии, които ти правят радост. Като например да си вземеш нова книжка, ново цвете, да си събереш пари за някоя джаджа... В един момент можеш да имаш всичко, но каквото и да вземеш, не ти носи истински кеф.
ПП. Май само аз тук съм чела "Тютюн" на Д. Димов.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Аз не съм, Сиси, ама като гледам как приятели от набор 92 се мъчеха 2 месеца с него, а са хора, които четат супер много... нещо не мога да се наканя.![]()
Мен пък много ми хареса. Но си е тежко четиво и трябва да имаш настроение за задълбочено четене с доста осмисляне. :P Ако ти се чете нещо лекичко за развлечение, няма да ти хареса. За "Тютюн" трябва да се нацели момента. :PПървоначално написано от PinkPan7her
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Винаги е възможно да избегнеш отварянето на крака, дори и да си в най-тежък момент. Аз лично бих работила каквото и да е, но не бих се продала. Пък и не съм от капризните дами, които искат да имат от всичко по много. Живея си съвсем нормален живот, семейството ми е изпадало в трудни моменти, но винаги сме намирали изход. Строго против проституцията съм.
П.С. Изчетох всички коментари и споделям мнението на Пантерката и Сиси. Момчетата ни изкарахте, че не можем да си изкараме едни шибани 1000 лв, а бихме лапнали кирлив ку* за тея пари. Има ги и такива, но айде стига с тоя общ знаменател.
Ммм имам си нова регистрацияСтарата не я обаждам
Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .
Леле как ревнаха всичкиа всяка от вас пропусна, че всичко това важи и за момчета. Глупаво е да не спиш с някой, който и без това изглежда добре, защото ще се облажиш.
Един приятел е дистрибутор на някакви хлябове, забравих кои, и спа с доста грозна мениджърка на Т-маркет, след което направи доста добра сделка за хлябовете...
хехе значи е доволна женатаПървоначално написано от Navy
![]()
+++Първоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
awerw♥
Извинявай , че пак ще те цитирам и пак ще ме обвиниш , че те нападам, обаче т'ва прочета ли го още веднъж и то от МОМИЧЕ, ще си разглобя колата и пак ще я сглобя, обещавам! Ти чуваш ли се въобще , зак'во говориш? 20 хиляди лева са 10 хиляди евро , е момиче. Дай ми 10 хиляди евро и за един месец , с части от Япония, ще ти сглобя кола, която дори на Вин Дизел Мустангът от Бързи и яростни 1 , където е 900 коня, не може да дръпне. Моля, не се изказвайте необразовани, че ще вкарате някой в беля ...Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
![]()