хАнархито.
Торито,да видиме дали от жабката ще изкочи принцесе
Първоначално написано от SurfSky Торито,да видиме дали от жабката ще изкочи принцеса Тори, по същата причина ;д току виж се появи някоя гореща мацка ;д
Първоначално написано от koceto_kr Тори, по същата причина ;д току виж се появи някоя гореща мацка ;д И да се появи, е заета. Само теб обичам аз, Антраксе, принце мой на кон. Вземи ме и нае... ЦЕЛУНИ ме.
Първоначално написано от tori И да се появи, е заета. Само теб обичам аз, Антраксе, принце мой на кон. Вземи ме и нае... ЦЕЛУНИ ме. :* *МЛЯС*
тори
Първоначално написано от dimitar., тори А да гледаш цветята откъм корените?
Първоначално написано от an7raks А да гледаш цветята откъм корените? защо, иска ти се да бях целунал теб? доста гей
димитър
Сакън, ни един от двамата ни! Себе си ще целуваш.
Първоначално написано от tori Сакън, ни един от двамата ни! Себе си ще целуваш. А така, либоф, кажи й!
Първоначално написано от an7raks А така, либоф, кажи й! Казвам и на Димитар, казвам и.
Първоначално написано от tori Казвам и на Димитар, казвам и. Мда, толкова много се старае да изглежда като момиченце, заслужава поне да й говорим в женски род.
Първоначално написано от an7raks Мда, толкова много се старае да изглежда като момиченце, заслужава поне да й говорим в женски род. Добре, тъй ще и говорим.
tori
Тука да не смееш да целунеш някой..въх
I have a dream
xXxAngerfisTxXx
saruhi
dimitar.,
Айде и някое момиче да напише нещо тук дее ;д
Тори по бузкатаааа.
Heart,по нослето (ако дава)
Последно редактирано от SurfSky : 12-03-2013 на 05:53
SurfSky
yolo (където тя даде )