Момичето горе е право!Едни от най-великите актьори по света са почнали,като са припадали пред огледалото!Боже я се стегни.Толкова глупости издрънка за толкова малко време,че чак лошо ми стана.Не се почва от театъра,това кой ти го каза?Какво мислиш,че театъра е просто някаква начална стъпка?Театъра е като киното.Двете са съвсем различни и ти сам решаваш по кой път да поемеш.Тоя сертификат няма ти помогне толкова,колкото си мислиш.

И не знам за другите,но на мен лично ми писна постоянно да се отварят такива теми и всеки да дрънка..Аз имам такъв или онакъв познат.Еди кой си актьор е станал известен по тоя начин..Всички актьори са започнали от нищото,ти ще станеш велика,точно ти ще успееш,точно ти глупости глупости и глупости.Веднага си проличава ако човека,който е пуснал темата наистина има желание.И аз мога сега да направя профил и да напиша тема,че искам да стана 'Холивудски режисьор' и всички да ми дрънкате,как съм щял да го направя ако имам желание,ще стане и други глупости от сорта на 'много хора са почнали така' и глупости и глупости.За бога хора,по какъв начин подкрепата на хора,дето си нямат никаква идея вие какъв човек сте,какъв характер сте и т.н ви помага???Вие пишете,че искате да идете в Холивуд,и някой отдолу ви напише,че всички са почнали от там,че с желание всичко става и други глупости и ?С това ли се мотивирате?Боже,някой хора са просто..