- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- немога да я Вазбудя
пробвах с целувки по цалото и тяло ... пусках и раце насякаде ,,, лизах я .... само ни я наебах дайте някакви предложения . Мисля че приателката ми е А сексуална![]()
нз просто даите някви предложения
![]()
оф да пропуснем тъпите коментари плсне е ми първото момиче
ем 6от преди неси е имала приател които да праи такива неща с неи из :P принципно аз сам и от парвите отракани приатели ... а преди сам нямал проблем да възбуда момиче![]()
![]()
СЪВЕТ: научи се да пишеш граматически правилно на български, пък тогава я вЪзбуждай!Първоначално написано от w1f1
![]()
Щом искаш да пропуснем тъпите коментари, ти пропусни тъпите теми.Първоначално написано от w1f1
![]()
П.П. Ако си сигурен, че проблема е в нея може да е следният - да е притеснена или объркана. Ако не е опитна със сигурност ще се притеснява. Отпусни я. Поговори с нея. Питай я защо се получава така. Дали не се сгрешил нещо. Може да харесва различни неща, не всички момичета сме еднакви. Всичко в отнушенията мъж-жена се гради върху добрата комуникация. Дано да съм ти помогнала![]()
С тоя правопис и мен не ме възбуждаш.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Пробвай да е набиеш, може да обича садо-мазо![]()
Има и още нещо. Жената не машина с копчета, като натиснеш някъде и тя се възбужда и е готова за секс. Ако ще и да я галиш цяла нощ ако го няма емоционалния момент забрави.
Замислял ли си се, че може да не си хетеросексуален?
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Харесва ли те ? Притеснена ли е ? Опитна ли е или не ?Първоначално написано от w1f1
И аз те моля да спреш с тъпите теми. Тогава няма и да има тъпи коментари.Първоначално написано от w1f1
И те съветвам да си купиш един буквар и да се научиш да пишеш на родния си език. Още не знае да ми пише,ама секс ще ми прави. Дано поне си образован по тази тема: презервативи,венерически болести и т.н.,и т.н.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Освен , че НЕ МОЖЕШ да я вЪзбудиш , не можеш и да пишешПървоначално написано от w1f1
![]()
maDamn
А да ви имам въпросите![]()
![]()
![]()
По темата : Врътни и една свирка![]()
![]()
+1Първоначално написано от Inn0cenCe
И щом досега никой не е правил такива неща е притеснена сигурно... говорете си и я накарай да ти има доверие,накарай я да се отпусне максимално и тогава чак действай (не като я видиш и веднага да почнеш да я събличаш)
Ама това винаги ли, когато решите да правите секс, се случва?
Ако сега ви е било първият опит може да е била притеснена.
А може да не й се е правило секс. Знае ли човек. Може ти да не ги вършиш нещата както трябва, може да не я привличаш сексуално![]()
Причини безброй, поговорете, питай я какво би искала от тебе и по какъв начин да го направиш![]()
П.С - На мене, когато не ми е до секс, ако ще и всичко от себе си да даде, пак не се възбуждам!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
SexPLozZiv
Пуснато на: Пет Авг 05, 2011 1:21 pm Заглавие:
Пробвай да е набиеш, може да обича садо-мазо
xaxa
Човекът ти го каза.Първоначално написано от dimitar_ak
Не ти е първата, обаче не си се научил, че ако тя не е настроена за секс, ти си този, който трябва да я настрои. И не само физически.
Еми или ти не знаеш какво да правиш, или тя просто не е била в настроение.. Имала съм дни, в които приятеля ми само да ме докоснеше ии изтръпвах.. а има и дни, в които, колкото и каквото да прави на мене като не ми е кеф - няма шанс.
Трагедията е пълна...
Погледни се в огледалото,измий зъбите,оправи прическата,облечи се хубаво и чак тогава тръгни да я вАзбуждаш...![]()