- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- немога да я Вазбудя
първо се научи да пишеш, после ходи я вЪзбуждай![]()
Sex is like nokia -connecting people like Nike -just do it Like Pepsi -ask for more Like Samsung -everyone is invated and like me -TO GOOD TO BE TRUE!
момиче :P
Сега разбра ли ? Купи и Скрабъл и пиши граматически парвилно ,явно това е формулата на успеха !
писна ми от неграмотници, които са мноого вАзbудени![]()
![]()
If you have eyes ... look at me NOW bitches !
не знам как така не можеш да я "вАзбудиш" !?
може би повреме на т'ва дето правиш се сеща как говориш.........
Ако те обича наистина, то ще се възбуди само щом я целунеш и докоснеш. А ако и е за първи път, значи е притеснена. Погрижи се да се отпусне максимално.![]()
дай я на менПървоначално написано от w1f1
![]()
Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.
Сигурно си и един от най-неграмотните приятели, които е имала.. не й завиждам.. За да не спамя питай я какво й харесваПървоначално написано от w1f1
Съгасен съм... Към автора : въй, въй ши я вазбудиш с мауку зорец ве силяк. Аман от неграмотнициПървоначално написано от malkotoo
Писането не е по-трудно от възбуждането според мен... прави си изводите!
Шприц по рождение!
Грамотен, не грамотен, привличащ я физически или не е без никакво значение в момента!
Момчето не може да възбуди приятелката си...пич, жените усещата мъжкарите, това ти е проблемът на тебе![]()
![]()
има ако и говори глупости по време на акта... по-добре да си трае по-голям шанс имаПървоначално написано от prostobog
ти ако беше момиче дали щеше да се възбудиш като ти казват:
"ша та чиластря кат свиня бре пача"
Шприц по рождение!
всякакви жени има!Първоначално написано от lordofthetime
Пак казвам, жените усещат големият К*р и усещат мъжкарите, дали говорите правилно, дали пишете правилно и т.н няма значение за възбуждането!
Оооо, да бейби...Ако знаеш само колко си правПървоначално написано от prostobog
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Драги, аз не бих спала и не бих се възбудила с такъв олигофрен дори, и да има най-големият х*й, или да е най-големият мъжкар, който някога съм виждалаПървоначално написано от prostobog
Сигурно не, но пак казвам - има всякакви жени и мъже!
Подсъзнателно жените избират мъжете именно по тестостерона