- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Избор между няколко фон дьо тена
Ще пиша,но смятам чак септември да си го купя,защото сега имам тен и ще се заблудя с по-тъмен,а като ми се махне тена,ще ми е тъмен и така![]()
![]()
Аз съм за Bourjois Healthy Mix. Много бях доволна, покриваше ми идеално. Въпреки, че го използвах не за пъпки, а само да си изравнявам тена...или по-точно да си създам някакъв. Като бях с него ме питаха какво съм си правила на лицето, че изглеждало мн добре.
Bourjois Healthy Mix е хубав и не е прекалено тежък, а все пак е покривен. аз го предпочитам пред Bourjois 10 h sleep effect, който също съм ползвала, но не ми допадна кой знае колко. разбира се, зависи ти какво искаш и каква е твоята кожа.
ако искаш наистина покривен- за тази цел харесвам този на La Roche.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ползвала съм Maybelline affinitone и не съм доволна,не си струва.Не покрива добре,размазва се.За другите три нищо не мога да ти кажа.
Аз лично съм доволна от фон дьо тена на Seventeen Natural Velvet
Аз съм с Healthy mix-а, много съм доволна. И много ме кефи как има едно такова, което ти избутва фон-дьо-тен-а нагоре, така че да виждаш колко още има. Супер яко еТа да, много е икономичен и използваш последния милилитър даже.
![]()
Може да пробвам и с Ревлон, от кои сте доволни и кви парички са?
Mда и аз се интересувамПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Всички фон дьо тени в такъв флакон действат на тази система с буталото. Bourjois 10 h sleep effect също го има.Първоначално написано от PinkPan7her
Ако искаш нещо по-тежко Colorstay е за теб. Около 22 лв е. Photoready също е добър, но цветовете са тъмни и не са подходящи за тъмна кожа. Той е около 25-6 лв.