.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на bloodymirror
    Ще пиша,но смятам чак септември да си го купя,защото сега имам тен и ще се заблудя с по-тъмен,а като ми се махне тена,ще ми е тъмен и така

Аз съм за Bourjois Healthy Mix. Много бях доволна, покриваше ми идеално. Въпреки, че го използвах не за пъпки, а само да си изравнявам тена...или по-точно да си създам някакъв. Като бях с него ме питаха какво съм си правила на лицето, че изглеждало мн добре.

Мега фен
    Bourjois Healthy Mix е хубав и не е прекалено тежък, а все пак е покривен. аз го предпочитам пред Bourjois 10 h sleep effect, който също съм ползвала, но не ми допадна кой знае колко. разбира се, зависи ти какво искаш и каква е твоята кожа.

ако искаш наистина покривен- за тази цел харесвам този на La Roche.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    ..там където са мечтите ми
    Ползвала съм Maybelline affinitone и не съм доволна,не си струва.Не покрива добре,размазва се.За другите три нищо не мога да ти кажа.
    Аз лично съм доволна от фон дьо тена на Seventeen Natural Velvet

anonymous708973
    Guest
    Не взимай Афинитон-а. Пробвала съм го два пъти. Не можах да си нацеля цвета, а дори да успееш, потъмнява с течение на деня.

Аз съм с Healthy mix-а, много съм доволна. И много ме кефи как има едно такова, което ти избутва фон-дьо-тен-а нагоре, така че да виждаш колко още има. Супер яко е Та да, много е икономичен и използваш последния милилитър даже.

Може да пробвам и с Ревлон, от кои сте доволни и кви парички са?

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не взимай Афинитон-а. Пробвала съм го два пъти. Не можах да си нацеля цвета, а дори да успееш, потъмнява с течение на деня.

Аз съм с Healthy mix-а, много съм доволна. И много ме кефи как има едно такова, което ти избутва фон-дьо-тен-а нагоре, така че да виждаш колко още има. Супер яко е Та да, много е икономичен и използваш последния милилитър даже.

Mда и аз се интересувам

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Всички фон дьо тени в такъв флакон действат на тази система с буталото. Bourjois 10 h sleep effect също го има.
    Ако искаш нещо по-тежко Colorstay е за теб. Около 22 лв е. Photoready също е добър, но цветовете са тъмни и не са подходящи за тъмна кожа. Той е около 25-6 лв.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си