.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Украса за рожден ден

Здравейте,
    Предстои моя рожден ден и реших и аз да помогна на мама за украсата.Ще празнувам рожденият си ден в къщи.давайте идеи за украса!!
    Предварително благодаряя

На колко си ?
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Голям фен
    Оцветени буквички изрязани от хартия и да ги налепите някъде така , че да пише : Happy b-day + името ти , балони , в куку-магазините има много по този въпрос разходи се и виж

мерси тези неща с буквите го правя всяка година но ми трябва още нещо

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами не знам Аз като малка не съм се занимавала особенно с украси.. сложи повечко балони или ддз ..

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    Аз от години си правя все една и съща украса ..имам си флагчета..закачвам ги на подходящо място, закачам и балони..пускам и на земята да си се мятат, за да стане по-празнична обстановката...ии по принцип салфетките са някакви шарени..за рожден ден, в чашите слагам цветни сламки иии разни цветни палмички, като бъркалки, за да си разпознаваме чашите ..това не е точно украса, но допринася още настроение ии гледам да е по-шарено ;д : ) ...отиди в джъмбо ии там със сигурност ще ти хрумнат много идеи
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

ами благодаря за идеите...миналата година всичко ми беше на тема калинки и всичко(чашки,чиний,салфетк ),беше на калинки...направих малки и големи калинки...но мисля тази година пак да бъде така но не калинки......ако някой има още идей да казвва

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bib4o
    ами благодаря за идеите...миналата година всичко ми беше на тема калинки и всичко(чашки,чиний,салфетк ),беше на калинки...направих малки и големи калинки...но мисля тази година пак да бъде така но не калинки......ако някой има още идей да казвва
    ами аз като гледам..не си много малък/кa, смисъл..калинки..глупости, вече си голям/а според мен за такива неща ;дд нали не се обиждаш ?
    сега си представям една стая с балони..салфетки..чашки ии всичко /както казваш ти / ..всичко да е в разноцветни смайли ;дд .. това ми беше първата идея, за която се сетих ..
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Баси...на моя следващ рд ще ставам на 18...а така искам балони и други такива глупости.....

ами аз вече се досетих за идея но благодаря на вссички

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Разлепи листовки със съвети за превенция на венерически болести,забременяване,зале пи презервативи по стените и прочее.
    Бас държа че след тоя ти рожден ден ще пуснеш десет теми тука,гласящи
    'на рд-то ми едно момче ме цунка докъто си държеше топките,какво да правя,бременна съм!!??!!?!??!?!?!'

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Разлепи листовки със съвети за превенция на венерически болести,забременяване,зале пи презервативи по стените и прочее.
    Бас държа че след тоя ти рожден ден ще пуснеш десет теми тука,гласящи
    'на рд-то ми едно момче ме цунка докъто си държеше топките,какво да правя,бременна съм!!??!!?!??!?!?!'
    Не се гаври така с нея .. ей..
    Мина ли ти рождения ден или предстои?

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

още не е минал?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си