- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- държа се като малко дете
Скоро се запознах с едно момиче . МНОГО я харесвам . Харесва ми това че е наистина хубава мила , добра , забавна !!! Правим много хубави неща заедно , глупости правим , ходим навсякъде , адски е забавно !!! Хубаво е че не е като кифлите , гримира се - да , но само спирала ! Та ся ще ви звуча странно ! Тя е 2 години по-малка .... кАЗАХ НА най-добрия си ПРИЯТЕЛ ЗА НЕЯ. Реших а направя първата крачка . НО се оказа че аз я харесва тя мен не . Моят фр и тя се срещат постоянно . Та един ден ми вика той че си хванал гадже . (нямах представа че говори за нея) . Той постоянно ми казваше колко е хубава мила добра сладка и теии .... каква правили .... къде били... не издаржах и му казах че и аз имам гадже (моето измислено гадже щеше да е тя ) един ден ми казах как се казва гаджето му и аз как моето . Побеснял той отиде при нея а аз го последвах . Попита я дали сме гаджета и тя онемя , каза НЕ ....... Тогава аз ги гледаххх странно .... Той каза че лъже и я одари много силно . устата й беше в кръв . .Аз само гледах.Тя дойде и ми каза само "глупак ние наистина много се харесвахме и обичахме".Междодругото моят приятел я одари доста , остата и носа й бяха в кръв . Тя не знае как се чуствам , КУЧКАТА му с КУЧКА ни нарани. След една седмица я видях с друг . Отидох и почнах да и викам да я обиждам и я бласнах здраво . При това тя падна на едно желязо и си раздра леко крака , . До този момент момчето което беше с нея ни гледаше . То стана и ме одари . После заедно с нея си тръгнаха . ЛАЛ исках да се сабудя ....исках тва да беше само СЪН ! тя каза едно "всичко ще се нареди , само изчакай " преди да тръгнат . Тогава разбрах че аз и моят приятел не я заслужаваме . ПОМОЩ наистина адски ме болиии
Това беше последния епизод на Забраненият плод.Следващите серии очаквайте другата година.
Billy Loomis : We all get little mad sometimes ..
Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Аз я харесвам, тя мене не, ма ходиме, ма и приятеля ми ходи с нея, И ОТТАМ КАТО И ВКАРАХ ЕДНО КАРАТЕ В БЪБРЕЦИТЕ! Един кон на лизинг, има време, тя се обърна и ми каза: "Така ли се изхранва петчленно дете?"
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако темата не е ебавка .. жал ми е за това момиче!![]()
![]()
Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
Can't get you outta my mind ♡
Много си тъп !!![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Давай следващия епизодНЕ НЕ НЕНЕЕЕЕЕ ти си много прост и наистина заглавието на тема ти подхожда страхотноо !
твоята болка днес, е твоята сила утре
Горкото момиче![]()
А от цялата история, без съмнение, ти си най-тъпото парче.![]()
![]()
![]()
Кой филм гледам?
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Първоначално написано от ex7azy
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
...Ще бъда възможно най-мила - ТИ СИ МНОГО ТЪП ЗАДНИК !!!!! Първо ти казваш "тя не мисли ли зя чуствата ми" абе момчето ми , ти мислиш ли за нейните !!!! Бахти и тъпите задници сте !!! Аз ако бях ще ти шутя единнн ............ И да забравих ------ ВАРИ СЕ ГРЪМНИ !!!!!!!! И да , наистина не заслужавате момичето
Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!
Абе пич, първо се научи да пишеш грамотно, пък тогава почваи с сапунките![]()
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Тва от булсата ли е,или по първа?![]()
![]()
Първоначално написано от DirtySmile
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
Ако е истина, ако бях на мястото на момичето щях да ти забия много мощен юмрук...
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Абе вие двамата на колко сте бе?!На 10?!Как може да биете момиче,че чак до кръв да се стигне?И двамата не я заслужавате!Тя нищо не ви е направила!Ако приятелят ти е знаел,че ти я харесваш и въпреки това е тръгнал с нея,то тогава не ти е приятел.А щом след като той я е ударил,то никва любов не е тва.Малеее турските сериали излязоха на яве.
I`m a dancer and that`s who I am.
-Ама аз не бях толкова пиян
-Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"
Първоначално написано от Andrez
ПРАВО Е МОМИЧЕТО , НАИСТИНА СИ МНОГО ПРОСТ МОИ ЧОВЕК , КО ДА ТИ КАЈА - МНОГО СИ ПРОСТ БРАТЛЕ
Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!
Тая тема трябва да е ебавка, не си го обяснявам по друг начин.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Че вие сте я смлели от бой бе! Ти си адски тъп... Остави момичето да си живее живота най-добре.
Ъхх..много ясно, че това е базик. Hellooooo?! Мога да ти кажа само, че историята е адски неоргинална. (ако исключим часта с боя..наистина беше вълнуващо) Аз с удоволствие ще изчакам да пуснеш втората част и ако е поне толкова вълнуваща, ще врътна два-три телефона и ще видим..може да стане някоя сапунка или ще изшлямутим малко нещата и това ще е новата част от Twilight..
Ебаси драмите.![]()
![]()
Всички чакаме с нетърпение втората част, бързайте да пускате най-новия турски филм.
) На колко годинки сте?! Ако трябва да гледам по правописа, 1 клас имате ли? о.О
Don't cry, say fuck u and smile. ( :