Скоро се запознах с едно момиче . МНОГО я харесвам . Харесва ми това че е наистина хубава мила , добра , забавна !!! Правим много хубави неща заедно , глупости правим , ходим навсякъде , адски е забавно !!! Хубаво е че не е като кифлите , гримира се - да , но само спирала ! Та ся ще ви звуча странно ! Тя е 2 години по-малка .... кАЗАХ НА най-добрия си ПРИЯТЕЛ ЗА НЕЯ. Реших а направя първата крачка . НО се оказа че аз я харесва тя мен не . Моят фр и тя се срещат постоянно . Та един ден ми вика той че си хванал гадже . (нямах представа че говори за нея) . Той постоянно ми казваше колко е хубава мила добра сладка и теии .... каква правили .... къде били... не издаржах и му казах че и аз имам гадже (моето измислено гадже щеше да е тя ) един ден ми казах как се казва гаджето му и аз как моето . Побеснял той отиде при нея а аз го последвах . Попита я дали сме гаджета и тя онемя , каза НЕ ....... Тогава аз ги гледаххх странно .... Той каза че лъже и я одари много силно . устата й беше в кръв . .Аз само гледах.Тя дойде и ми каза само "глупак ние наистина много се харесвахме и обичахме".Междодругото моят приятел я одари доста , остата и носа й бяха в кръв . Тя не знае как се чуствам , КУЧКАТА му с КУЧКА ни нарани. След една седмица я видях с друг . Отидох и почнах да и викам да я обиждам и я бласнах здраво . При това тя падна на едно желязо и си раздра леко крака , . До този момент момчето което беше с нея ни гледаше . То стана и ме одари . После заедно с нея си тръгнаха . ЛАЛ исках да се сабудя ....исках тва да беше само СЪН ! тя каза едно "всичко ще се нареди , само изчакай " преди да тръгнат . Тогава разбрах че аз и моят приятел не я заслужаваме . ПОМОЩ наистина адски ме болиии