- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Въпросите , които остават без отговор
Ейй не съм била единствена![]()
Хаха май всички сме така. И мен ме мъчат много въпроси, чийто отговори никой не знае. Честно казано не искам да знам какво става с мъртвите, предпочитам да си живея и да не мисля за тях,че каквато съм стресната, не мога да спя нормално седмици наред
Бтв като си говорим за сънища...едва ли някой има по-странни сънища от моите...имам е*ати развинтената фантазия.... Снощи сънувах кошмар блах! Мразя да сънувам кошмари
Въпроса, който най-много ме мъчи е хм... Има ли задгробен живот? Ще заместим ли самолетите с ракети за да пътуваме до друга планета вместо да разчитаме на късмета си за спечелим зелена карта до САЩ![]()
Добре де,като си го разгадала,обясни ми,ЗАЩО не мога да конвертирам моята божественост в енергия,да отида при диваците в африка и да почна 'хахахахаааа,имам си безплатно електричество[/b]
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Действително,спор тука няма.Първоначално написано от mArMaLaDkA
<3
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Не.Първоначално написано от xoxi
![]()
Зависи от съчетанието на хромозомите, а сещай се, вариантите са милиони.![]()
По темата:
Когато един ден си отидем ... какво следва? Живот по-нататък? Къде е това, има ли го изобщо?
Може да стане и чудо, не бъди толкова сигурен/на.Първоначално написано от UniCoWN
![]()
И спря да се върти за миг земята..
И аз си задавам същите въпроси,бтв!!!Първоначално написано от CR0W
I hate cold-blooded people !!!
Яйцето или кокошката?
Тиквата плод или зеленчук е ?
Що си блъскаме ръцете една в друга ,за да покажем одобрение?
Що не мога да виждам през стени?
Що не можеш да кажеш "повдигнатинка" ?
това искамПървоначално написано от Me4encety
![]()
Въпроси без отговор много. Но си си остават без отговор.
Яйцето или кокошката?
Спомням си в пети клас като спорехме по този въпрос. Преподавателката пита: "Кое е първото - яйцето или кокошката" и ние си отговаряме яйцето. И тя: "А яйцето откъде се е появило" "От кокошката", "А кокошката" и т.н. Спор без край.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз пък все се чудя как щеше да ми изглежда светът ако имах очи по цялото тяло![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Винаги съм се чудила защо хората не могат да четат мисли? Или да разбират какво чувства другия. /или нещо от тоя род/![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥