.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

От къде мога да си купя по-голям размер презервативи

Някой знае ли от къде могат да се намерят по - голям размер презервативи от тези, които се продават навсякъде. Постоянно ми се късат независимо от това че съм опитвал и с лубрикант. Става въпрос за дебелина основно. Не искам да се изфукам!!! Искам някой да ми каже ако знае нещо по въпроса !

На кутийките на Спортекс има размери отстрани , щом пишат L , предполагам, че имат и други размери , завърти се из сексшоповете , ако нямаш години - мисля че в по-големите супер- или хипер маркети ще има.
    А късанео може да се дължи не само на размера , а на поставянето му , триенето , по-грубите ласки и прочие.
    Успех

Петьо, курвар такъв..

Повярвайте ми опитвам се да бъда максимално нежен с приятелката ми, понеже и бях първия и гледам да си я пазя и да не бъда груб, но физиката ми противоречи на това. и много кофти ситуация се получава когато и двамата се раздаваме максимално и в един момент усетя че спукам гума Поне не съм правил белята да се изпусна досега. Имам годините, навърших ги преди 3 години . Марката спортекс в компанията приятелите я оплюваха и не съм ги опитвал. След като скъсах 3 мисля сериозно да потърся и да опитам с малко по голям размер да видя как ще бъде. Много тъпо се чувствам когато го скъсам...

Супер фен Аватара на ubuntureload
    От баничарницата на ъгъла!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Трябва ти "мъзга", за да не се късат.

Ако няма откъде да намериш, опитай със киргизка смазка:
    http://forum.all.bg/showthreaded.php...244/page//vc/1
    Набавяне на адреналин

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Петьо, курвар такъв..
    хахахаха момчето се засегна бе

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Пробвай с пликче от Фантастико,болдива тел и кутийка грес.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Пробвай да го сложиш правилно...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    +1 Може да стане чудо.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Рамбоооо

Бе пиша за годините , щото тука малко 21-22 годишмите вече сме въз стари А иначе за спортекс - от 3 години съм с приятеля ми от които 2 години ползвахме какви ли не Дюрекси , кажи речи на всеки 5 имаше по някой дефектен , на всеки 10 по-един скъсан , благодарение на тях съм пила Ескапеле 2 пъти за 4-5 месеца ... кофти работа . Пробвахме със спортекс и може би от тогава сме нямали проблеми, да не говорим че и лубрикантчето подарък в кутийките е доста полезно, а и като се има в предвид че ние си падаме по грубите ласки и засега май само Спортекс са се оказали най- изгодни и удобни.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    +1 Може да стане чудо.
    +1
    иначе голям размер можеш да намериш в железарията

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

к'во те ебават всички...

спортекса са яки, човече, не ги слушай тея от компанията или к'вото беше там. май наистина имаха различни размери и съм засичал, давай със стандартни, а не лайт тогава, ако имаш проблеми.

Благодаря ви за съветите. Ще се помъча да го сложа по правилно че досега събувах гащите и директно ръчках все едно бъркам лютеница. ....бъзикам се....след първия ми случай на скъсване се съсредоточих даже прекалено върху `слагането`, защото се сетих че ако това е проблема значи се излагам аз...Приятелката ми се овлажнява достатъчно, и въпреки това последният път използвах и лубрикант...но пак скъсах Това с бодливата тел и греста прозвуча много нехуманно Греста я ползвах вчера като сменях каретата на аудито ...
    Ще опитаме със спортекс този по - големия размер, дано не е като другите при третото вкарване да цъфне...
    Благодаря за съветите!

Град
    Варна
    Да ти дам номера durex...предполагам ще те разберат...ще ти направят по поръчка размер всичко 6+ ..даже на него ще има голям надпис... petioSEXA да се знае кой е мастора...!

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    пробвай у секс-шоповете, ако имаш "възразтовата-квалификация" не сериозно, там тряа има XL XXL размери
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Братле не знам... Аз смятам, че имам бая дебел пищов (на обиколка е почти 18 см в най-дебелата част, точно под главичката) и си използвам Durex love ii dure ultra thin без проблеми. Само веднъж ми се е късал преди 2 години и мисля, че беше защото влезе много въздух в резервоарчето. Та моят съвет е внимавай да не остава въздух там и ако правиш по-дълго време време сменяй гумата, че изсъхва.

Цитирай Първоначално написано от belphegor
    Братле не знам... Аз смятам, че имам бая дебел пищов (на обиколка е почти 18 см в най-дебелата част, точно под главичката) и си използвам Durex love ii dure ultra thin без проблеми. Само веднъж ми се е късал преди 2 години и мисля, че беше защото влезе много въздух в резервоарчето. Та моят съвет е внимавай да не остава въздух там и ако правиш по-дълго време време сменяй гумата, че изсъхва.
    Не исках да говорим за размери но аз съм с ф19-19.5 съм го мерил, без да се фукам!!! Прав си, трябва да го сменям когато акта трае по - дълго, изсъхва верно!!! Благодаря, най - накрая едно солидарно мнение към проблема ми

Ф-то е диаметър принципно, ама схванах за какво говориш.
    Не знам, аз плаша някои момичета, пък кво остава за теб....
    Потърсих из интернет и видях, че в щатите примерно се продават някакви по-големи презервативи, ама в Бг май няма.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Като се почнат тези глупости с размери и колко некачествени и едва ли не хартиени са презервативите. Поставяйте ги правилно и няма да се късат.

Имах 2 случая в които се обуха и не пожелаха да продължат нито заради отношение нито заради хигиена или така нататък, но сегашната ми приятелка даже се радва Снощи тя докара някакви които не се скъсаха и съм доволен вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си