- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От къде мога да си купя по-голям размер презервативи
Някой знае ли от къде могат да се намерят по - голям размер презервативи от тези, които се продават навсякъде. Постоянно ми се късат независимо от това че съм опитвал и с лубрикант. Става въпрос за дебелина основно. Не искам да се изфукам!!! Искам някой да ми каже ако знае нещо по въпроса !![]()
На кутийките на Спортекс има размери отстрани , щом пишат L , предполагам, че имат и други размери , завърти се из сексшоповете , ако нямаш години - мисля че в по-големите супер- или хипер маркети ще има.
А късанео може да се дължи не само на размера , а на поставянето му , триенето , по-грубите ласки и прочие.
Успех![]()
Повярвайте ми опитвам се да бъда максимално нежен с приятелката ми, понеже и бях първия и гледам да си я пазя и да не бъда груб, но физиката ми противоречи на това. и много кофти ситуация се получава когато и двамата се раздаваме максимално и в един момент усетя че спукам гумаПоне не съм правил белята да се изпусна досега. Имам годините, навърших ги преди 3 години
. Марката спортекс в компанията приятелите я оплюваха и не съм ги опитвал. След като скъсах 3 мисля сериозно да потърся и да опитам с малко по голям размер да видя как ще бъде. Много тъпо се чувствам когато го скъсам...
![]()
От баничарницата на ъгъла!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Трябва ти "мъзга", за да не се късат.
Ако няма откъде да намериш, опитай със киргизка смазка:
http://forum.all.bg/showthreaded.php...244/page//vc/1
Набавяне на адреналин
хахахаха момчето се засегна беПървоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
![]()
Пробвай с пликче от Фантастико,болдива тел и кутийка грес.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Пробвай да го сложиш правилно...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Бе пиша за годините , щото тука малко 21-22 годишмите вече сме въз стариА иначе за спортекс - от 3 години съм с приятеля ми от които 2 години ползвахме какви ли не Дюрекси , кажи речи на всеки 5 имаше по някой дефектен , на всеки 10 по-един скъсан , благодарение на тях съм пила Ескапеле 2 пъти за 4-5 месеца ... кофти работа . Пробвахме със спортекс и може би от тогава сме нямали проблеми, да не говорим че и лубрикантчето подарък в кутийките е доста полезно, а и като се има в предвид че ние си падаме по грубите ласки и засега май само Спортекс са се оказали най- изгодни и удобни.
![]()
+1Първоначално написано от Me4encety
иначе голям размер можеш да намериш в железарията![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
к'во те ебават всички...
спортекса са яки, човече, не ги слушай тея от компанията или к'вото беше там. май наистина имаха различни размери и съм засичал, давай със стандартни, а не лайт тогава, ако имаш проблеми.
Благодаря ви за съветите. Ще се помъча да го сложа по правилно че досега събувах гащите и директно ръчках все едно бъркам лютеница.....бъзикам се....след първия ми случай на скъсване се съсредоточих даже прекалено върху `слагането`, защото се сетих че ако това е проблема значи се излагам аз...Приятелката ми се овлажнява достатъчно, и въпреки това последният път използвах и лубрикант...но пак скъсах
Това с бодливата тел и греста прозвуча много нехуманно
Греста я ползвах вчера като сменях каретата на аудито
...
Ще опитаме със спортекс този по - големия размер, дано не е като другите при третото вкарване да цъфне...
Благодаря за съветите!
Да ти дам номера durex...предполагам ще те разберат...ще ти направят по поръчка размер всичко 6+ ..даже на него ще има голям надпис... petioSEXA да се знае кой е мастора...!![]()
![]()
пробвай у секс-шоповете, ако имаш "възразтовата-квалификация"не сериозно, там тряа има XL XXL размери
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Братле не знам... Аз смятам, че имам бая дебел пищов (на обиколка е почти 18 см в най-дебелата част, точно под главичката) и си използвам Durex love ii dure ultra thin без проблеми. Само веднъж ми се е късал преди 2 години и мисля, че беше защото влезе много въздух в резервоарчето. Та моят съвет е внимавай да не остава въздух там и ако правиш по-дълго време време сменяй гумата, че изсъхва.
Не исках да говорим за размери но аз съм с ф19-19.5 съм го мерил, без да се фукам!!! Прав си, трябва да го сменям когато акта трае по - дълго, изсъхва верно!!! Благодаря, най - накрая едно солидарно мнение към проблема миПървоначално написано от belphegor
![]()
Ф-то е диаметър принципно, ама схванах за какво говориш.
Не знам, аз плаша някои момичета, пък кво остава за теб....
Потърсих из интернет и видях, че в щатите примерно се продават някакви по-големи презервативи, ама в Бг май няма.
Като се почнат тези глупости с размери и колко некачествени и едва ли не хартиени са презервативите. Поставяйте ги правилно и няма да се късат.
Имах 2 случая в които се обуха и не пожелаха да продължатнито заради отношение нито заради хигиена или така нататък, но сегашната ми приятелка даже се радва
Снощи тя докара някакви които не се скъсаха и съм доволен вече
![]()