- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктопластика и декорацийки :) /vol. 4/
0лее.. всички имате страхотни идеи!!!
Аз онзи ден пробвах да си направя от този мотод със найлончето и нарисувах едни невероятни черни цветя и днес като изсъхнаха реших да си ги сложа но не можаха да се отлепят от найлона ;( използвах от тези по твърдичките найлончета подобни на тези с които ламинират документи и т.н. В това ли ми е грешката, че съм използвала по-твъдо найлонче?? Някакви съвети как мога да ги отлепя или какво найлонче да използвам за да не се получи това??
♥ Forev3r ♥
Аз ги отлепям с карфица.Първоначално написано от Winey
Съвсем леко е прокарвам под декорацията и избутвам ама бавно и внимателно, за да не се разкъса декорацията.
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
мерси много ще пробвам дано да стане че много ми хареса как се получиха цветенцатаПървоначално написано от danny_f4e
![]()
![]()
♥ Forev3r ♥
Хмм... Мисля, че съм сложила прекалено тънак слой лак защтото цветето ми се разкъса на малки парченца от карфицата с по дебел слой лак ли трябва да се прави ?? Това ми беше първия опит и съм все още малко неопитна.
♥ Forev3r ♥
Готинии ноктииииии![]()
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
Сложи ли топлак отгоре? Аз слагам малко повече топлак за да не ми се късат/чупят декорациите. 2 пъти съм правила с найлонче и не са ми се късали. Но да, може да пробваш с съвсем малко повече лак, не много за да не стане много дебело цветето и да не стои хубаво като го сложиш на маникюра.Първоначално написано от Winey
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
За топлака забравихПървоначално написано от danny_f4e
добре че пробвах да отлепя само едното цвете другите са добре ти какво найлонче използваш??
♥ Forev3r ♥
Гледах едно клипче http://www.youtube.com/watch?v=GAahj...feature=fvwrel някой знае ли нещо повече за този метод с водата ?? Преди време бях пробвала но всичко ми се размазваше и нямаше нищо общо с това нарисуваното във водата.И другото което е някой знае ли какво си слагат на пръста??
♥ Forev3r ♥
Winey, сега ще се смееш...Нали знаеш хартиените пили като си ги купуваш са в едни найлончета, е на на такова си ги рисувам.
![]()
Първоначално написано от danny_f4e
![]()
сещам се аз моите ги нарисувах на едно такова найлонче амии нашите веднъж ходиха за нещо да ламинират някакъв документ и листчето беше някакво по малко и аз си взех по голямата част от остатъка и го използвам то е по твърдо и не ми се гъне
![]()
![]()
![]()
♥ Forev3r ♥
Хмм....... А вие как смятате да направите ноктите си за хелоуин мислех да си направя вампирски зъбки или нещо като мумия още не съм решила![]()
♥ Forev3r ♥
Значи облепяш си пръста с тиксо. Леко го потапяш във рисунката и не го вадиш докато не обереш всичко около него с клечкота. След това леко го вадиш като самия нокът е отгоре...Абе малко нескопосано обяснение ама айде...На мен винаги ми се получава - даже и без тиксоПървоначално написано от Winey
![]()
![]()
Аз пробвах без да го облепям и после два дни ходих с размацани шарени пръстиа докато го обера без да искам си мърдам понякога пръста и то става едно...
иначе когато сложа повече пластове лак за да го направя по шарено и посредата става едно дебело напластено и като си потопя пръста и пак се размазва
не можах да го обясня много амаа... от лака ли зависи моите като ги сложа и не се разпределят навсякаде а си стоят на точка кадето съм ги сложила особенно вече 2 -3 цвят ако реша да сложа тои не става като в клипа ами стои там където съм го цопнала
вие с какви лакове го правите??
♥ Forev3r ♥
това с този метод с водата ли си го правилаПървоначално написано от danny_f4e
невероятно е
♥ Forev3r ♥
![]()
как с водата бе, момиче
![]()
Рисувала го е
maDamn
Хаха, да рисувала съм го.Първоначално написано от granger
![]()
http://www.album.bg/eli_tsa/images/28627257/
Това как го направи??Много е яко...
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
ами незнам виждала съм една приятелка да си прави подобни цветчета с водаПървоначално написано от danny_f4e
страхотно е
♥ Forev3r ♥
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Много сполучливо ( съжалявам за спама )Първоначално написано от marin4itu
![]()
: ))