.
Отговор в тема
Страница 19 от 69 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 1702
    0лее.. всички имате страхотни идеи!!!
    Аз онзи ден пробвах да си направя от този мотод със найлончето и нарисувах едни невероятни черни цветя и днес като изсъхнаха реших да си ги сложа но не можаха да се отлепят от найлона ;( използвах от тези по твърдичките найлончета подобни на тези с които ламинират документи и т.н. В това ли ми е грешката, че съм използвала по-твъдо найлонче?? Някакви съвети как мога да ги отлепя или какво найлонче да използвам за да не се получи това??
    ♥ Forev3r ♥

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от Winey
    Аз онзи ден пробвах да си направя от този мотод със найлончето и нарисувах едни невероятни черни цветя и днес като изсъхнаха реших да си ги сложа но не можаха да се отлепят от найлона ;( използвах от тези по твърдичките найлончета подобни на тези с които ламинират документи и т.н. В това ли ми е грешката, че съм използвала по-твъдо найлонче?? Някакви съвети как мога да ги отлепя или какво найлонче да използвам за да не се получи това??
    Аз ги отлепям с карфица. Съвсем леко е прокарвам под декорацията и избутвам ама бавно и внимателно, за да не се разкъса декорацията.
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Цитирай Първоначално написано от danny_f4e
    Аз ги отлепям с карфица. Съвсем леко е прокарвам под декорацията и избутвам ама бавно и внимателно, за да не се разкъса декорацията.
    мерси много ще пробвам дано да стане че много ми хареса как се получиха цветенцата
    ♥ Forev3r ♥

Хмм... Мисля, че съм сложила прекалено тънак слой лак защтото цветето ми се разкъса на малки парченца от карфицата с по дебел слой лак ли трябва да се прави ?? Това ми беше първия опит и съм все още малко неопитна.
    ♥ Forev3r ♥

Готинии ноктииииии
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Град
    на брега на морето
    Хмм... Мисля, че съм сложила прекалено тънак слой лак защтото цветето ми се разкъса на малки парченца от карфицата с по дебел слой лак ли трябва да се прави ?? Това ми беше първия опит и съм все още малко неопитна.
    Сложи ли топлак отгоре? Аз слагам малко повече топлак за да не ми се късат/чупят декорациите. 2 пъти съм правила с найлонче и не са ми се късали. Но да, може да пробваш с съвсем малко повече лак, не много за да не стане много дебело цветето и да не стои хубаво като го сложиш на маникюра.
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Сложи ли топлак отгоре? Аз слагам малко повече топлак за да не ми се късат/чупят декорациите. 2 пъти съм правила с найлонче и не са ми се късали. Но да, може да пробваш с съвсем малко повече лак, не много за да не стане много дебело цветето и да не стои хубаво като го сложиш на маникюра.
    За топлака забравих добре че пробвах да отлепя само едното цвете другите са добре ти какво найлонче използваш??
    ♥ Forev3r ♥

Гледах едно клипче http://www.youtube.com/watch?v=GAahj...feature=fvwrel някой знае ли нещо повече за този метод с водата ?? Преди време бях пробвала но всичко ми се размазваше и нямаше нищо общо с това нарисуваното във водата.И другото което е някой знае ли какво си слагат на пръста??
    ♥ Forev3r ♥

Град
    на брега на морето
    Winey, сега ще се смееш... Нали знаеш хартиените пили като си ги купуваш са в едни найлончета, е на на такова си ги рисувам.

Winey, сега ще се смееш... Нали знаеш хартиените пили като си ги купуваш са в едни найлончета, е на на такова си ги рисувам.
    сещам се аз моите ги нарисувах на едно такова найлонче амии нашите веднъж ходиха за нещо да ламинират някакъв документ и листчето беше някакво по малко и аз си взех по голямата част от остатъка и го използвам то е по твърдо и не ми се гъне
    ♥ Forev3r ♥

Хмм....... А вие как смятате да направите ноктите си за хелоуин мислех да си направя вампирски зъбки или нещо като мумия още не съм решила
    ♥ Forev3r ♥

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....

Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    http://www.album.bg/chobanova/images/28622871/
    Много са хубави

Супер фен Аватара на Runaway11
    Гледах едно клипче http://www.youtube.com/watch?v=GAahj...feature=fvwrel някой знае ли нещо повече за този метод с водата ?? Преди време бях пробвала но всичко ми се размазваше и нямаше нищо общо с това нарисуваното във водата.И другото което е някой знае ли какво си слагат на пръста??
    Значи облепяш си пръста с тиксо. Леко го потапяш във рисунката и не го вадиш докато не обереш всичко около него с клечкота. След това леко го вадиш като самия нокът е отгоре...Абе малко нескопосано обяснение ама айде...На мен винаги ми се получава - даже и без тиксо

Аз пробвах без да го облепям и после два дни ходих с размацани шарени пръсти а докато го обера без да искам си мърдам понякога пръста и то става едно... иначе когато сложа повече пластове лак за да го направя по шарено и посредата става едно дебело напластено и като си потопя пръста и пак се размазва не можах да го обясня много амаа... от лака ли зависи моите като ги сложа и не се разпределят навсякаде а си стоят на точка кадето съм ги сложила особенно вече 2 -3 цвят ако реша да сложа тои не става като в клипа ами стои там където съм го цопнала вие с какви лакове го правите??
    ♥ Forev3r ♥

Град
    на брега на морето

http://www.album.bg/danny_nails/images/28627605/
    http://www.album.bg/danny_nails/images/28627602/
    това с този метод с водата ли си го правила невероятно е
    ♥ Forev3r ♥

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    как с водата бе, момиче Рисувала го е
    maDamn

Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от granger
    Хаха, да рисувала съм го.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    http://www.album.bg/eli_tsa/images/28627257/
    Това как го направи?? Много е яко...
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Цитирай Първоначално написано от granger
    Хаха, да рисувала съм го.
    ами незнам виждала съм една приятелка да си прави подобни цветчета с вода страхотно е
    ♥ Forev3r ♥

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Много сполучливо ( съжалявам за спама )
    : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си