.
Отговор в тема
Страница 47 от 69 ПървиПърви ... 3743444546474849505157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 1702

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    на едната ръка имам счупен нокът,и вчера на другата ми се счупи в ъгъла пак един нокът и сега се чудя дали да ги отрежа всичките,ама нз дали до бала ще успеят да пораснат достатъчно.Дайте ми съвет какво да правя.

и на мен на едната ръка ми е чупен единия нокът ама не ги режа , не ми се иска .. ;Д
    I <33 MYSELFF ` *

Супер фен
    Не ги режи просто ги изпили счупените нокти и ако са по-малки от другите и тях ги изпили на дължината на другите
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Град
    Пловдив
    Ама заради този,който се счупи на половина,ако изпиля останалите и направо оставам без нокти.Ще имам съвсем малки нокти,и затова много се колебая дали да ги скъся,дразни ме,че стои на криво.

Град
    Пловдив
    Малко е лошо качеството,но г/д се вижда как ми е счупен наполовина.

http://prikachi.com/images/663/4657663c.jpg
    http://prikachi.com/images/666/4657666G.jpg

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Малко е лошо качеството,но г/д се вижда как ми е счупен наполовина.

http://prikachi.com/images/663/4657663c.jpg
    http://prikachi.com/images/666/4657666G.jpg
    шях да ти кажа да го залепиш,но ти вече си махнала парченцето ;/ няма как остави го така
    Hostis Honori Invidia

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0 Виж мнението
    шях да ти кажа да го залепиш,но ти вече си махнала парченцето ;/ няма как остави го така
    значи да не ги скъсявам

Супер фен Аватара на Runaway11
    не. ) до бала пак ще са пораснали и ще ти оформят. Просто малко ги пази сега и така

ПП Уникални са ти <333

Град
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    значи да не ги скъсявам
    поддържай тази дължина докато счупените пораснат и всичко ще е 6+ ...Може след като ги изравниш да си сложиш гел за да си сигурна ,че няма да си е един дълъг и един къс на бала
    Hostis Honori Invidia

Banned Мега фен
    ^ не,има хубави нокти и не и препоръчвам да слага гел .. по-добре да иде при маникюристка и да направи нещо с нокътя(нещо като това да се сложи мрежичка или нз) или изчакай както ти казаха др. да порасне и готово

Град
    Пловдив
    О не,гел мисля да не слагам,защото изтъняват ноктите и след време ако го махна и ноктите ми ще са в ужасно състояние.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11 Виж мнението
    не. ) до бала пак ще са пораснали и ще ти оформят. Просто малко ги пази сега и така

ПП Уникални са ти <333
    мерси Те бяха по-дълги ама ги скъсих преди 2 седмици

Как ги пазите такива? Моите са толкова чупливи, не мога и да ги пазя....

Град
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ не,има хубави нокти и не и препоръчвам да слага гел .. по-добре да иде при маникюристка и да направи нещо с нокътя(нещо като това да се сложи мрежичка или нз) или изчакай както ти казаха др. да порасне и готово
    хахаххах бе ти хубаво не препоръчваш,ама какво ? Ще стой и ще си пази ноктите до бала ли ?! Гел-а е вариант да изкарат здрави и с правилна форма до тогава .Докато и се изравнят ноктите ще и наближи бала ,а ноктите и няма да се увредят толкова от веднъж .След бала маха гела и започва с маслото на Икаров и ванички със сол да ги възстановява ..за 0 време ноктите и ще са бетон
    Hostis Honori Invidia

Banned Мега фен
    ^ повярвай ми виждала съм ноктите на момиче,което преди гела и бяха прекрасни,а след това на нищо не приличаха ! .. гела е за хора на които ноктите им наистина не стават - като моите ,а колкото до това какво да ги прави - не знам,не съм маникюристка и затова и казах да посети маникюристката си и тя може и да измисли нещо !

Моите нокти след гела бяха като вестник а не седях повече от седмица с него. Последствие ...сега се чупят и цепят ..

http://i.imgur.com/FGOUu.jpg
    първи опит
    понеже никой изглежда не гледа темата за ''ваши снимки с грим'' , а прекалено много настоявам за мнения и съвети,ето още един мой първи опит с очна линия вчера:

http://i.imgur.com/XSSGV.jpg

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Добре се е получило с очната линия.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Пловдив
    А някой от Пловдив може ли да ми препоръча хубава маникюристка и да не работи много скъпо.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0 Виж мнението
    хахаххах бе ти хубаво не препоръчваш,ама какво ? Ще стой и ще си пази ноктите до бала ли ?! Гел-а е вариант да изкарат здрави и с правилна форма до тогава .Докато и се изравнят ноктите ще и наближи бала ,а ноктите и няма да се увредят толкова от веднъж .След бала маха гела и започва с маслото на Икаров и ванички със сол да ги възстановява ..за 0 време ноктите и ще са бетон
    От 2г. съм с пуснати нокти без да ги режа до дъно,и съм забелязала,че като са по-дълги от сегашната дължина въобще не ми се чупят и цепят,но скъся ли ги и винаги поне един нокът се чупи.Явно като са къси и са по податливи на чупене,поне моите са на тоя принцип,но бяха станали тройно по-дълги и вече ми бяха омръзнали толкова дълги,скъсих ги и то взе че се счупи баш сега преди бала,макар че има месец дотогава.

Град
    ^радвам се за теб малко хора могат да се похвалят с такива нокти .
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си