.
Отговор в тема
Страница 54 от 69 ПървиПърви ... 44450515253545556575864 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 1702
    Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    granger, на теб го посвещавам слънце
    http://store.picbg.net/pubpic/61/49/...8ae31d6149.jpg

Супер фен Аватара на lqlq89
    Здравейте. Страхотни сте всичкиии!

Имам един въпрос. До сега не съм ходила при маникюристка. Как точно вървят цените? И какво представляват пълните процедури, питам както за маникюра така и за педикюра?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на breathless
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Маникюрът представлява:
    Оформяне на ноктите, избутване на кожичките, изрязване на кожичките (ако е необходимо), нанасяне на основа/база, нанасяне на лак, рисуване на декорации (по желание на клиента), нанасяне на топ лак, нанасяне на изсушител за лак, нанасяне на специално масло на кожичките.

Педикюрът представлява:
    Киснене на краката във ваничка със соли, изразване на мазолите, изпиляване с пила за крака за изравняване, оформяне на ноктите, избутване на кожичките на ноктите, изрязване на кожичките (ако е необходимо), нанасяне на крем и масажиране на стъпалото, нанасяне на основа/база, нанасяне на лак за нокти, рисуване на декорация (по избор на клиента), нанасяне на топ лак, нанасяне на изсушител за лак, нанасяне на специално масло за кожички.

Така процедирам с маникюра и педикюра аз, има различни маникюристки и различен начин на работа, но мисля, че това е основното.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Маникюрът представлява:
    Оформяне на ноктите, избутване на кожичките, изрязване на кожичките (ако е необходимо), нанасяне на основа/база, нанасяне на лак, рисуване на декорации (по желание на клиента), нанасяне на топ лак, нанасяне на изсушител за лак, нанасяне на специално масло на кожичките.

Педикюрът представлява:
    Киснене на краката във ваничка със соли, изразване на мазолите, изпиляване с пила за крака за изравняване, оформяне на ноктите, избутване на кожичките на ноктите, изрязване на кожичките (ако е необходимо), нанасяне на крем и масажиране на стъпалото, нанасяне на основа/база, нанасяне на лак за нокти, рисуване на декорация (по избор на клиента), нанасяне на топ лак, нанасяне на изсушител за лак, нанасяне на специално масло за кожички.

Така процедирам с маникюра и педикюра аз, има различни маникюристки и различен начин на работа, но мисля, че това е основното.
    Благодаря за подробния отговор!
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    granger, на теб го посвещавам слънце
    http://store.picbg.net/pubpic/61/49/...8ae31d6149.jpg
    Ах,колко си миличкаа :*
    maDamn

Имам едно въпросче. На прощалната ми вечер ( 7 клас ) , ще съм с рокля с вграден червен колан, полата й е бяла, на черни точки, а от колана на горе, е чисто бяла. Взех си бели обувки и бяла чанта. Ноктите ми са къси, не съм си пускала никога дълги, а и не помня коя година за последно се лакирах. Но, утре трябва, за последна вечер ще сме заедно, поне един ден да бъда красива. Не знам какъв цвят лак да си сложа, бял ли, но то чисто бели нокти, а пък на маникюрист абсурд да ида. Ако може, кажете ми и какъв цвят сенки да сложа, защото мисля да си сложа черен молив, но за тях се колебая още дали и какви. Надявам се, че няма да е голям проблем ако постна това и в някоя друга тема, в случай, че не намеря отговор тук. Предварително ви благодаря!

Супер фен
    CupcakeKitty имаш прекрасни нокти!
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от yozito Виж мнението
    Ябаааа? :о от къде си? :Д

http://www.flickr.com/photos/barmeng...57629914828707
    От село
    Майтап...горе долу :d
    от Сопот.
    maDamn

Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
    Имам едно въпросче. На прощалната ми вечер ( 7 клас ) , ще съм с рокля с вграден червен колан, полата й е бяла, на черни точки, а от колана на горе, е чисто бяла. Взех си бели обувки и бяла чанта. Ноктите ми са къси, не съм си пускала никога дълги, а и не помня коя година за последно се лакирах. Но, утре трябва, за последна вечер ще сме заедно, поне един ден да бъда красива. Не знам какъв цвят лак да си сложа, бял ли, но то чисто бели нокти, а пък на маникюрист абсурд да ида. Ако може, кажете ми и какъв цвят сенки да сложа, защото мисля да си сложа черен молив, но за тях се колебая още дали и какви. Надявам се, че няма да е голям проблем ако постна това и в някоя друга тема, в случай, че не намеря отговор тук. Предварително ви благодаря!
    Лакирай си ноктите червени, понеже нямаш нищо друго червено, освен коланчето. Сенки недей слага. Мисля, че малко черен молив, спирала и гланц за устни ще ти стои добре. Все пак си на 13 (предполагам)..

Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq Виж мнението
    CupcakeKitty имаш прекрасни нокти!
    прекрасно счупени ;д
    благодаря
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...94476904_n.jpg

Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Лакирай си ноктите червени, понеже нямаш нищо друго червено, освен коланчето. Сенки недей слага. Мисля, че малко черен молив, спирала и гланц за устни ще ти стои добре. Все пак си на 13 (предполагам)..
    Много, много, мноооого мерси!!! И аз мислех като вариант да се лакирам с червен лак. Да, точно, смятам да си слагам само молив, спирала и гланц (то друго и нямам де ) Аз всъщност имам само един тъмнорозов лак, но явно няма да ми свърши работа. И както съм светла и руса, мисля, че червеното ще ми отива (надявам се), ще си взема утре. Бтв, мама има един прозрачен лак, дали ще мога да го ползвам върху/под червения лак, за да удължа трайността и блясъка?

Град
    Варна/Русе
    Купи си основа за лак или заздравител (на Перфект са хубави). Сложи го под червения лак, за да защити ноктите ти. После върху червения сложи и топ лак (прозрачен).

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Здравейте.
    Отдавна не съм писала.
    Ето снимка от бала на ноктите ми как бяха направени,макар че май не се вижда хубаво на снимката.
    http://prikachi.com/images/185/4897185M.jpg
    Но сега вече 1 седмица съм без нокти,отрязах ги до дъно,защото на изпита по практика-готварство беше задължително да сме без маникюри.жал ме хвана,че трябва да ги махна.Та сега вече пораснаха малко,не са баш до дъно,но искам да си купя някаква хартиена пила от малко по-грубите.Тези които са за скъсяване и оформяне на ноктите,но не мога да преценя колко груба да си купя.Ноктите ми са средно твърди,и понякога имат склонност да се чупят.Та заради тези две причини не мога да преценя каква трябва да си купя,за да не предизвикам чупене,делене на нокътя и т.н.Препоръчайте ми марка и пила за нокти?
    Иначе имам стъклена и съм доволна,обаче не е много груба и ми отнема достааа време да си скъсявам ноктите с нея.

Здравейте!
    Имам въпрос към danny_f4e относно марката и номера на бледо розовия лак: http://storage4.album.bg/f2a/dsc0167...9_28020833.jpg
    Вижадам обаче, че тя не е влизала отдавна и ако някои знае подобен цвят, които да е покривен моля да сподели.

Banned Мега фен
    имам един въпрос към вас: защо толкова много хора започнаха да си търсят старите холограмни лакове на катерин арлеи ?

Повече от фен Аватара на eli*tsa
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    с акрилни боички ли ги рисуваш
    Не, с лакове.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Hostis Honori Invidia

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Цитирай Първоначално написано от yozito Виж мнението
    Ябаааа? :о от къде си? :Д

http://www.flickr.com/photos/barmeng...57629914828707
    Само един въпрос - How?
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere

Red face

Цитирай Първоначално написано от eli*tsa Виж мнението
    Не, с лакове.
    Ами със специални четчици ли?
    А във това видео това какво са боички или лакове? Малко повече инфо за тези средства ?

http://www.youtube.com/watch?v=_LNoX...feature=relmfu
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

по принцип декорации се рисуват с акрилни боички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си