- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно противозачатъчни и ескапел
Здравейте, имам един въпрос-тъй като в неделя ми се наложи да пия ескапел, реших вече да си взема противозачатъчни(Джаз) и днес ми дойде.Лекарят ми каза да ги почна на първия ден от МЦ, но ме притеснява, че на упътването пише "ако не сте използвали контрацептив с хормони през предходния месец" Това дали ще рече, че не мога да ги ползвам, защото съм пила ескапел?Той нищо не ми каза за това, така че извинявам се за глупавата тема, но наистина ще съм благодарна ако някой се отзове![]()
Мисля, че трябва да изчакаш, но нека някой по-компетентен каже.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Говори с гинеколога си, но според мен трябва да изчакаш, защото така яко може да си разбъзикаш хормоните, че просто няма накъде![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Ще говоря, но и аз мисля, че ще ми дойде малко многоЕ не е проблем да изчакам до другия месец- това с ескапела се заклевам че няма да се повтори, така че до другата ми менструация ако всичко е наред, ще почна Джаз
![]()
В общи линии това ще рече, че трябва да ги пиеш при следващата менструация, а.к.а. след месец. Дотогава давайте с презервативи. Звънни на гинеколожката, която ти ги е изписала и я попитай най-добре. Ескапел е хормонална бомба, може да се наложи да чакаш и повече.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ескапел е контрацептив, който е наблъскан с хормони, ако това питаш. Шом така пише в листовката изчакай един месец.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
"ако не сте използвали контрацептив с хормони през предходния месец" какво?
Какво да правиш ако не си ползвала горенаписаното?
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Започваш приема на хапчетата Джаз. Ако си използвал хормоланли контрацептиви - не започваш в рамките на месец.Първоначално написано от Verminaard
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Eми значи да не ги пие,да ползва кондом и готово.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
И все пек гинекологът ще ти даде най-правилният отговор!![]()