.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Тогава няма да го изпускам, но ще го изманипулирам да се подстриже. Иначе ще трябва да си пускам коса до кръста, за да сме равнопоставени и да запазя ролята си на жена във връзката...
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Хаха...

По същата логика ще попитам мъжете защо предпочитат жените с дълги коси? Бихте ли взели някоя с прическа 2-ри номер, ако вашата коса е дълга? Много интересна двойка ще се получи.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    тая тема на разговор я обърнахме малко... но

1. Покажи ми такова момиче.
    2. Ако е свястно момичето, защо не? не ми пука особено за мнението на другите.

пп - бил съм с по-дълга коса, видях че има негативни мнения и затова попитах защо не. За сега съм с къса коса...

Супер грозно е според мен момчетата да се опитват да смачкат самочувствието на едно момиче. Не харесвам самовлюбените... Друго което си е направо отвратително е неумелите лъжци. Тук вече става въпрос и за доверие и уважение, но наистина не е красиво да мотате едно момиче и да не си следите какво и говорите..

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    1. Покажи ми такова момиче.
    2. Ако е свястно момичето, защо не? не ми пука особено за мнението на другите.
    1.

2. Не става въпрос за мнението на другите. Когато си интимно с нея, може по някое време да се почувстваш като педал. Но това е друга тема.

Опитвам се да кажа, че ако преди и мъже, и жени са ходели с дълги коси и това се е приемало като напълно естествено, сега не е точно така. Днес дългите коси са наша запазена марка. Мисля, че подсъзнателно това е причината повечето момичета да избягват такива момчета.

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Кво ли?
    Ако се държи като некво `плейбойще` гъзар тузар ... а си е пълен селянин във външния вид.. и тия .. Фешънчетата направо ми иде да им избия зъбките с грозните муцунки

.. DaKid ..

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Ако е откровено тъп/надут/без чувство за хумор/мирише.
    What you give is what you get!

Тъп, надут, досаден, сеирджия, да вдига свади, да е клюкар, да завижда , да е дребнав, стиснат, т.е. да притежава типично лошите женски черти!

За външен вид няма смисъл да се говори - красивото за една за друга е грозно и обратно. Банално е да повтарям истината за базисната хигиена на човека - подразбира се.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Всичко, което смятах за отвратително в човек, като характер, го притежава един приятел и в крайна сметка разбрах, че не ме отвращава толкова много ;д Свиква се.

Иначе външен вид - като цяло педалска визия и най-най-най-най отвратителното - тоя гаден, гнусен нокът на малкия пръст, бляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя... с който си бъркат в ушите. Пфу.

Повече от фен Аватара на Taam
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Тъп, надут, досаден, сеирджия, да вдига свади, да е клюкар, да завижда , да е дребнав, стиснат, т.е. да притежава типично лошите женски черти!
    Аха.
    И плюенето по улиците .
    И говедарското подвикване към жената.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Аз освен всичко изброено по-горе имам санитарен нокът и люпим семки докато ходим по улицата. Освен това въртим ключовете от голфа с едната ръка.

Марш у голфа ма, пача!
    ...

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    Всичко, което смятах за отвратително в човек, като характер, го притежава един приятел и в крайна сметка разбрах, че не ме отвращава толкова много ;д Свиква се.

Иначе външен вид - като цяло педалска визия и най-най-най-най отвратителното - тоя гаден, гнусен нокът на малкия пръст, бляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя... с който си бъркат в ушите. Пфу.
    С хигиенният нокът не се бърка само в ушите,да ти призная.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

http://www.youtube.com/watch?v=H9K1g9g9p0s
    ей, това е идеала
    .
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Аз освен всичко изброено по-горе имам санитарен нокът и люпим семки докато ходим по улицата. Освен това въртим ключовете от голфа с едната ръка.

Марш у голфа ма, пача!
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!! <3

Лошо и грубо държание! По външен вид ..
    като цяло педалска визия и най-най-най-най отвратителното - тоя гаден, гнусен нокът на малкия пръст, бляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя...
    .
    70 начина да задоволиш жена :
    69 + разходка по магазините !

Цитирай Първоначално написано от reoffender
    ей, това е идеала
    .
    + 1

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от Moderatorius

С хигиенният нокът не се бърка само в ушите,да ти призная.
    Знам. Имах даскал с такъв нокът и от ушите, минаваше през носа, след това го поглеждаше и го изтриваше от дрехите си. След часа може и у гъза да си е бъркал, тва вече не знам. [/i]

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Да си мисли, че може да има всяка, да е егоист и да е без чувство за хумор

Има доста неща относно външния вид и характера.
    1. Да не се държи грубо и да не се прави на какъвто не е.
    2. Да не му е мазна косата.
    3. Да му е обръснат гадният недорасъл мустак. Ужасно гнусно е !
    4. Да не мирише на пот и да има хубав парфюм . Това прави огромно впечатление !
    5. Да се облича добре и да са му чисти дрехите .
    6. Да не му мирише устата.
    7. Да има хубаво тяло, а не бирено шкембе !

Това изглежда доста притенциозно , но всъщност не е трудно да се постигне !

Външност*
    - мръсен, с ускубани вежди, с грим, с РОЗОВИИ блузки, с ръце в джобовете тип "вижте ме аз съм Як ", потен, мазна коса, лош дъхх , мръсни ръце , мустакк, брада Ужасс
    Държание*
    -груб, да си мислиии "аз съм готин всички момичета ще ми пуснатт ии тем подобнии
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Цитирай Първоначално написано от reoffender
    ей, това е идеала
    .
    а тоя е тоолкова як, съгласна съм с тебе.

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    идиот мислещ си че вяко момиче иска да му пусне , грубиян , имащ прекалено много самочувствие без грам покритие , неуважаващ човека да себе си , каруцар

Град
    Burgas
    1.криви заби
    2.лош дъх
    3.мазна коса
    4.фукане
    5.грубо и нахално държание

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    Честно казано, ако някаква външна черта, физическа, може да ме откаже от който и да е било, ще се самозастрелям на момента. Никога не съм съдела хората.
    Това, което със сигурност бих намерила неприемливо е лоша хигиена, но всичко останало, в много голяма част от случаите, не зависи от човека и е пряко следствие от това как е възпитан; от къде е; финансовото положение както споменаха; какви са хората около него и т.н., сиреч, 'във всеки има потенциал' и не винаги това което се вижда е това което всъщност е.
    Виж вече след първия-втория по-сериозен разговор, вече можеш да си теглиш някакво заключение, което да не е крайно, но поне да знаеш струва ли си да се продължава общуването и по-скоро докъде да стигне.
    Но като цяло.. неуважението, несъобразителноста и липсата на чуство за хумор.. ми правят общуването с човека .. трудно. Също хората, които се превъзнасят много, или са псевдо интелигентни.. да, не ги дишам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си