- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момичета какво определяте за грозно във едно момче
Тогава няма да го изпускам, но ще го изманипулирам да се подстриже. Иначе ще трябва да си пускам коса до кръста, за да сме равнопоставени и да запазя ролята си на жена във връзката...
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
По същата логика ще попитам мъжете защо предпочитат жените с дълги коси? Бихте ли взели някоя с прическа 2-ри номер, ако вашата коса е дълга? Много интересна двойка ще се получи.![]()
Супер грозно е според мен момчетата да се опитват да смачкат самочувствието на едно момиче. Не харесвам самовлюбените... Друго което си е направо отвратително е неумелите лъжци. Тук вече става въпрос и за доверие и уважение, но наистина не е красиво да мотате едно момиче и да не си следите какво и говорите..
1.Първоначално написано от SonataArctica
2. Не става въпрос за мнението на другите. Когато си интимно с нея, може по някое време да се почувстваш като педал. Но това е друга тема.![]()
Опитвам се да кажа, че ако преди и мъже, и жени са ходели с дълги коси и това се е приемало като напълно естествено, сега не е точно така. Днес дългите коси са наша запазена марка. Мисля, че подсъзнателно това е причината повечето момичета да избягват такива момчета.
Кво ли?
Ако се държи като некво `плейбойще`гъзар тузар ... а си е пълен селянин във външния вид.. и тия .. Фешънчетата направо ми иде да им избия зъбките с грозните муцунки
![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Ако е откровено тъп/надут/без чувство за хумор/мирише.![]()
What you give is what you get!
Тъп, надут, досаден, сеирджия, да вдига свади, да е клюкар, да завижда , да е дребнав, стиснат, т.е. да притежава типично лошите женски черти!![]()
За външен вид няма смисъл да се говори - красивото за една за друга е грозно и обратно. Банално е да повтарям истината за базисната хигиена на човека - подразбира се.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Всичко, което смятах за отвратително в човек, като характер, го притежава един приятел и в крайна сметка разбрах, че не ме отвращава толкова много ;д Свиква се.
Иначе външен вид - като цяло педалска визия и най-най-най-най отвратителното - тоя гаден, гнусен нокът на малкия пръст, бляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя... с който си бъркат в ушите. Пфу.
Аха.Първоначално написано от jghgh
И плюенето по улиците .
И говедарското подвикване към жената.
Аз освен всичко изброено по-горе имам санитарен нокът и люпим семки докато ходим по улицата. Освен това въртим ключовете от голфа с едната ръка.
Марш у голфа ма, пача!
...
С хигиенният нокът не се бърка само в ушите,да ти призная.Първоначално написано от Moderatorius
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
http://www.youtube.com/watch?v=H9K1g9g9p0s
ей, това е идеала
.
![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Първоначално написано от CanisDirus
![]()
![]()
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!<3
Лошо и грубо държание! По външен вид ...като цяло педалска визия и най-най-най-най отвратителното - тоя гаден, гнусен нокът на малкия пръст, бляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя...![]()
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()
Знам. Имах даскал с такъв нокът и от ушите, минаваше през носа, след това го поглеждаше и го изтриваше от дрехите си. След часа може и у гъза да си е бъркал, тва вече не знам.Първоначално написано от Verminaard
[/i]
Да си мисли, че може да има всяка, да е егоист и да е без чувство за хумор![]()
![]()
Има доста неща относно външния вид и характера.
1. Да не се държи грубо и да не се прави на какъвто не е.
2. Да не му е мазна косата.
3. Да му е обръснат гадният недорасъл мустак. Ужасно гнусно е !
4. Да не мирише на пот и да има хубав парфюм . Това прави огромно впечатление !
5. Да се облича добре и да са му чисти дрехите .
6. Да не му мирише устата.
7. Да има хубаво тяло, а не бирено шкембе !
Това изглежда доста притенциозно , но всъщност не е трудно да се постигне !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Външност*
- мръсен, с ускубани вежди, с грим, с РОЗОВИИ блузки, с ръце в джобовете тип "вижте ме аз съм Як", потен, мазна коса, лош дъхх , мръсни ръце
, мустакк, брада Ужасс
Държание*
-груб, да си мислиии "аз съм готин всички момичета ще ми пуснатт ии тем подобнии![]()
![]()
![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
идиот мислещ си че вяко момиче иска да му пусне , грубиян , имащ прекалено много самочувствие без грам покритие , неуважаващ човека да себе си , каруцар
1.криви заби
2.лош дъх
3.мазна коса
4.фукане
5.грубо и нахално държание
Честно казано, ако някаква външна черта, физическа, може да ме откаже от който и да е било, ще се самозастрелям на момента. Никога не съм съдела хората.
Това, което със сигурност бих намерила неприемливо е лоша хигиена, но всичко останало, в много голяма част от случаите, не зависи от човека и е пряко следствие от това как е възпитан; от къде е; финансовото положение както споменаха; какви са хората около него и т.н., сиреч, 'във всеки има потенциал' и не винаги това което се вижда е това което всъщност е.
Виж вече след първия-втория по-сериозен разговор, вече можеш да си теглиш някакво заключение, което да не е крайно, но поне да знаеш струва ли си да се продължава общуването и по-скоро докъде да стигне.
Но като цяло.. неуважението, несъобразителноста и липсата на чуство за хумор.. ми правят общуването с човека .. трудно. Също хората, които се превъзнасят много, или са псевдо интелигентни.. да, не ги дишам.