- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов??
Хомосексуализмът е от Сатаната. Тази богоскверна перверзия трябва да бъде наказвана и осъдена от църквата и християнското общество в което живеем. Хомосексуализмът е болест която трябва да бъде ликувана и премахната. В Библията Бог е заповядъл: "И да не легнете мъжко с мъжко или женско с женско при все че това е зло и нечестиво и се наказва с вечни мъки". Бог създаде мъжа и жената за да бъдат заедно и да се обичат и да продължат човешкият род и да запазят достойнството си пред Бог. А сатаната е този които е между чистата и неподправена любов между мъжа и жената,той е този които мрази и ненавижда любовта между хората и затова е дал на света омраза,болка,изневери и перверзии с цел да подмамва хората да не се обичат.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
защо да не е възможно?! Един мой близък приятел е гей и връзката му е като приказка! Вече 7години са заедно и се разбират идеално, не съм виждала такова приятелство, любов и разбирателство в една връзка както е между тях! Макар, че в началото ми беше странно да излизам с тях и т.н., в момента адски много им се радвам .. големи сладурковци са![]()
1. Бог не мрази.Първоначално написано от commando1
2. Ти да не живееш в 17-ти век.
П.Т. Не ми пречат, но по-добре да не показват чувствата си публично..
ужсПървоначално написано от commando1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NOH8