- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Качествено мюсли? ;д
И аз такова съм си взимала в желанието ми да се науча да закусвам преди кафето, ама много бързо ми писна да го ям. Аз си го правех с кисело мляко 4% вечер и го оставях в хладилника, сутрин му мушках лъжица мед и ставаше хубаво.Първоначално написано от Rebirthing
Яла съм и на Биосет, но на Никола най- ми харесват, а ям и едно Закуска май.
Иначе бях на гости скоро и ядох едно Vitalia, сега се подсетих да го проверя - http://217.16.70.246/WBStorage/Artic...7C4BF063B0.jpg - имаше и тиквено семе май, МНОГО вкусно. :Д
Така де, аз обичам мюсли. Много.
owh знам ,че е страшно вкусно ,но е бъкано с захарПървоначално написано от JustForFun
![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
аз намерих това http://www.bioset-bg.com/biocornphp_musliqbalka_bg.php някой да го е опитвал и подсладено ли е?
Аз ям това
мюслито в последния (черен) пакет. Част от диетата ми е, всеки ден закусвам с него и за 2 седмици свалих 5 кг.
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^какво ти е менюто за останалата част от деня?
No need to ask
He's a smooth operator
Ми аз по принцип през лятото нямам апетит. Обяд - ако огладнея ям някакъв плод и вечеря-салатки, таратор, зеленчукови супи,рядко месо и никакво пържено, не пия газирано, нито сокове само прясно изцедени, от време на време биричка. И спазвам лунната диета.Първоначално написано от Sunshin3
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Искам да попитам вие по колко мюсли си слагате? Защото на това, което сега си го взех пише по 45гр., обаче нямам идея колко е т'ва..![]()
Ми колкото ти се яде. Като пише 45 грама и искаш точно толкова виж колко ти е пакета и мислено го раздели на по около 50 и така.
Ама аз след ядене на такова нещо примерно огладнявам след половин час и пак трябва да сядам да ям. Нз как ви върши работа и после цял ден не сте гладни.
Първоначално написано от Sisxx
Около 4 супени лъжици - поне така пишеше на моето.
Е 1 кило - въпрос на преценка си е. Сега като не всеки може....
http://www.incom-bg.com/Page.aspx?lang=bg&f=33&d=108
ето го моето...но 45грама определено не биха ми стигнали за никъде,към 100на грама използвам (бтв,правя си го с вода,вариантът с млякото нещо не ме кефи )
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Аз у нас с електронната везна си 'тегля' мюслито и количеството, което слагам ми е около 13-18 грама(това са ми две суперни лъжици). Малко звучи, но толкова много ме засища... с електронна везна най-лесно ще си оправите количествата, аз нямам навика обаче да тегля с нея.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Кило на 50, значи да го разделя на 20. Бее се 1 кво значение има всъщност. Нали идеята е да го ядеш и да се наядеш. Значи слагаш, колкото ше ти стигне за тая цел.![]()
а къде мога да го открия това ?Първоначално написано от Milly4
![]()
Аз го купувам от фантастико.Първоначално написано от mishkaa
Знам, че е вредно, но на мен най ми харесва на Фитнес със шоколад.![]()
Веднъж бяхме купили друго мюсли ..
![]()
Oooo,да това е много добро ии вкусно особено с топло млекце и малко мед.Първоначално написано от titinkaa