- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му го кажа ?!?!?!?!
Здравейте на 15 съм и си имам приятел от 6 месеца до сега съм правила секс само с него и с него ми беше за пръв път .Искам да ви попитам какво да му кажа когато искам да го правиме тоест как да го кажа защото не мога да му го кажа така направо ?!? Благодаря предварително
Как така не можеш да му кажеш?Ако дори те е срам да му кажеш едно "Е*е ми се." за какво сте почнали да правите секс?
Притисни се в него силно и го целуни страстно. Ще се досети.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Щом вече сте го правили,мисля че когато имате възможност може просто да му кажеш...не виждам проблем,защото в повечето случай ще се зарадва!Ако не, подскажи му,като му се натискаш или направо го събориш на леглото!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Като останете сами сядаш или лягаш върху него, прегръдки, целувки... не вярвам да не се усети сам или пък да ти откаже![]()
Ами, попринцип хората не водят дискусии и дълги диалози преди да правят секс.. Почваш леко с целувки и прегръдки, после нещата стават по-страстни и в един момент, когато сте достатъчно възбудени просто си свали блузата. Той ще разбере намека и ще вземе нещата в свои ръце.
+1Първоначално написано от LambOfGod
"ИСКАМ СЕКС!!!"..???
Хвани му пи*ката и си я блъсни в челото, мисля, че ще се сети ..
Мен ако питаш няма кво да му гоо казвааш - викаш му мило ела в нас или отиваш в тях.Спускаш му се, притискаш го в някой ъгъл и тука е цаката - треее да го здавиш якатаа без пускане по-страстно и с език хаха и тогава той ше се досети сам за кво стаа въпрос няма нужда от думи, шо като го понатискаш малко в стената веднаага ше разбере кво искаш да му кажеш!
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Хапваш ушенце,целуваш вратленце...няма как да не се досети да ти кажа
![]()
>>DjBelev<<
като започнеш да му се натискаш нещата стават повече от ясни .
Hostis Honori Invidia
Докато го кажа, ще съм се задавила от смях много пътиПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
Авторке, не знам колко са ти помогнали, имайки предвид, че казаха неща, за които и сама би трябвало да се усетиш.
Казваш му по тактично.
"Хайде да се осамотим някъде,предпочитам в нас или ти предложи?"
[color=orange]
ИИииии МУ ДАВАШ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА![]()
И очите му ще светнат гарантирам![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
НЕ са нужни думи за да кажеш нещо на някой. А точно за това не ти трябват никакви!![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
ахахаха имах едно гадже със същия проблем и бая зор видях докато я науча да казва "искам секс" или нещо от сорта... аз лично не виждам къде е проблема... той как ти "подсказва" че му се прави секс? Копирай го, прави като него така ще ти е най-лесно незнам...
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
[quote="the_man"]ахахаха имах едно гадже със същия проблем и бая зор видях докато я науча да казва "искам секс"
Ха тваа звучии като дресоровкаа малко ха - некво яко !
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Можеш да му кажеш: "Искам те" или "Желая те". Най-възбуждащо е, обаче, когато му се нахвърлиш, т.е. да види, че на теб ти се иска, както и на него. Дано съм помогнала![]()
Няма от какво да ти е неудобно.. Ако му кажеш най - много да се зарадва.. Няма нищо лошо в това да излагаш на показ нуждите си.. А ако до толкова много те е срам.. целувай го, прегръщай го, свали някоя част от дрехите си и той сам ще се досети..![]()
.. Без значение к0лк0 л0ш0 ни наранява нещ0, п0няк0га липсата му, ни наранява п0вече ...