.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Фен
    Град
    near the water

Спортна травма

Как лекувате спортни травми, мускулни болки или прищракване на нерв? Тъй като ходя на аеробика, на която доста скачаме и се движим, при един скок стъпих накриво и си навехнах крака. От 2 дни съм така и не знам какво да правя. Малко ме понаболява, но не знам на какъв лекар да отида и изобщо дали има нужда. Кракът не е счупен, просто съм стъпила накриво и сека леко наболва. Аз го превързах с марля само мястото, но не знам дали е достатъчно ...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Щом е леко ще мине след няколко дена.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на Everytime
    Слагай студено и реванол и си дай почивка
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Град
    София
    Не е сериозно не се притеснявай. Явно си стъпила накриво и си прещипала някой нерв или си изкълчила крака. Ние в къщи имаме един лосион против мускулни болки, силни натоварвания и разтягания. Казва се Алгасан и е на растителна основа. облекчава болката и има загряващо действие. Мажа когато ме болят мускулите ако съм се натоварила във фитнеса или при мускулна треска. Но ако много се притесняваш отиди на ортопед

Превръзка през деня с плетен бинт - да не е стегнат за да може да циркулира нормално кръвта, без да го натоварваш много с ходене.Мажеш 2-3 пъти на ден с алгезал и след като болката отшуми поне още 10 седмица го пазиш от натоварване и ако искаш да спортуваш през това време - с наглезенка или с бинта.

Повече от фен
    втеринарна аптека,камфор салициликум срещу 2лв и 80 ст.мажеш сутрин и вечер..
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    Леда се слага,ако е подуто. Ако е подуто сложи в една пластмастова чаша една пръчка,напълни я с вода и я сложи да се замрази (да стане като сладолед на клечка) и след като се замрази си го търкай докато ти изтръпне крака,но не и повече,защото може да настине. Аз съм ползвал Алгасан и в момента също го ползвам,но аз ти препоръчвам Репарил гел. Също така може да му слагаш лук,ако те боли толкова много,ако е много подут и те боли отивай на лекар още утре. Преди 2 месеца и аз бях стъпил на криво и се поду и стоях 2-3 дена в нас,като си мислех,че е навехнат и се оказаха скъсани връзки.

Фен
    Град
    near the water
    Хорааа, благодарско за съветите... Купих си тоя немския лосион Allgasan и наистина е добър. Препоръчвам го на всеки, който тренира интензивно да си го има превантивно за всеки случай вкъщи. Реванол имам в нас, но доколкот знам се слага при открити рани, кървища и тн. В моя случай нямаше открита рана, а по-скоро контузия ... Леда също помага много желая на всички безаварийно и безтравмено лято ) аз със здраве

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си