- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- [Игра] Какво би направил ако се събудиш до предишния?
Първоначално написано от DespicableMe
Never back down !!
Ще се махна оттам.
Бой,бой,бой
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от gummybear
![]()
![]()
Първоначално написано от YoungBloodZ
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
хмм,ще го съблека гол по гащи,ще го нашамаря,ще му взема паричките и дрехите и после ще затворя вратата.
Anyone can cook!Angel forever!
![]()
ще го събудя .. пък после ще видим![]()
Never back down !!
Първоначално написано от martin97
Anyone can cook!Angel forever!
![]()
Ще те избутам от леглото![]()
Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам... ♥
един светкавичен ритник![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
и после следва ефекта на бумеранга
Stand Your Ground
после бягам![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ще си помисля, че сънувам, и ще я събудя да видя дали е реална![]()
sapphire5![]()
Докато осъзная какво става нищо после сиг ще се разпищя![]()
Ще отворя очи, да видя кой е пък после ще видим ще се спи ли, какво ще се прави![]()
![]()
..
Въобще няма да го отразя и продължавам да спя![]()
Търсиш си занимание? Имаш малко свободно време? Ела и стани част от българското общество в най-добрата социална игра, която е подобие на реалния живот. http://www.erepublik.com/en/referrer/g0sh370
ще си я гушна![]()
sapphire5![]()
Ще го пратя в залата и ше си доспя.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.