- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- [Игра] Какво би направил ако се събудиш до предишния?
ти ме прати в рая бе![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Е, виж че си доволен. Аз ше звънна през тва време на две произволни жени да праим сутрешно пиенье/вяхче.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ще му направя мусака ( вече я направих).![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Повечето момчета наистина не знаете.
За съжаление.
![]()
![]()
Ще му чета приказки.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Ще се стресна
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
хахахаахаххщо го редактира беее
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
защото мислех, че съм след ледена красота, ноо докато го публикувам и друг потребител ме беше преварил и нямах избор освен да го редактирам.Първоначално написано от awerw
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
ее за майтап да го беше оставилаПървоначално написано от ADMIRALKA14
![]()
sapphire5![]()
шут в гъзето :P
и аз после да се отбележа на челото ти![]()
sapphire5![]()
ще го сритам и ще си доспя![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
и на твоето чело ще се отбележа![]()
sapphire5![]()
mm 3в1 а![]()
sapphire5![]()
нищо няма да направя, ще продължа да си лежа до него![]()
awerw♥
ейй с козирог най-добре се разбирам {}.
sapphire5![]()
ха а ти коя си.......аз не знам![]()
![]()
awerw♥
ще я цункамблизначе съм ;п
sapphire5![]()
същотоаууу с близнаци на мен не ми върви добре...баба ми, майка ми ии две приятелки питаш ли ме дали ми е лесно ;д
awerw♥
ще ти се наслаждавам как спинкаш :P а с мен трудно ли ти е ;дд
sapphire5![]()
ще му направя кафе ;д за сега не ;**
awerw♥
ще те гушна и ще спинкаме дваматада се надяваме че и за напред ще е така ;дд {p}
sapphire5![]()
ще се чудя кви съм ги вършила вчера...![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()